2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet cnm bencede süperrrrr ben alıştırdım kendimi de hastaneye napim....dr um oranın dr u hayırlısı bakalım hakkımızdaaa

Epiduralde bebeği o an görebilmek çok güzeldir eminim. Hem ağrı sancı yok hem de bebişi doğar doğmaz görüyorsun...Ama yine de riskli işte bence...

merhaba güzel anneler...doğumdan bahsetmişsiniz benim eşim doğumuma girdi iyikide girdi hep elimi tuttu ve bana destek verdi...insan sancı çekerken birilerinin konuşması rahatlatıyor...tavsiye ederim..göbek bağını bile babası kesti oğlumun çok güzel bişey eşler için...

kızlarcııım selamlar herkeseee.
yine doğum sendromlarına girilmiiiş:) ya benimde çanta hazır değil.şu sıcakta kolumu oynatamıyom.eksikleri internetten alayım dedim ama elin değecek yaa şöyle baka baka alcen.Allah sağlıkla kurtarsın hepimiziiii.bende bu arada 30 ağustosa doğum tarihi alayım diyorum tabi genel anestezi sezeryan.ben epidurale bile dayanamam çekiştirme hissini duyuyomuşsun.acı değil ama o his yok ya yok.

ємєℓ;8200001 .!.:
normal dogum yapacaklar agrısız da yapabiliyorlar biliyorsunuz degil mi ?

Emel ciğim o da ne kadar ağrısız tartışılır arkadaşımın bir tarafı uyuşmamış birde geç yapmışlar epidurali pek farkı yoktu diyor

normalde epidural çok fazla tavsiye edilmiyor ama emelcim, herkes için geçerli değil ama ıkınma hissi kaybolabiliyormuş ve bu da bebeğin doğum kanalında geç ilerleyip çok aşırı strese girmesine sebep olabiliyormuş..
zaten iğneden korkarım ben, belime iğne yapacaklarını bilerek rahat duramam ki :roflol: felç olurum Allah korusun :roflol:

Canımbenim bizimki giremez kan tutuyorda kaydirigubbakcemile3

valla ne güzel yaa.ben doğarken babamda annemin yanında imiş.ki sene 1980.ama Almanya'da yeni yeni varmış o zamanlar.siyah bi kafa çıktı diyodu babacım:)
ama eşinin bebek doğunca göbek bağını kesmesi falan süper yaaa.

ємєℓ;8200001 .!.:
normal dogum yapacaklar agrısız da yapabiliyorlar biliyorsunuz degil mi ?

evet cnm ama normalden uzun oluyormuş kasılmaları ıkınmayı yönlendiremediğin için ben gerek duymuyorum ona ama son randevuda dr umdan bilgi alırım yine bakalım

valla Tülay helal olsun korkusuz cengaverler.valla bravo diyom maşallah.ben aklıma bile getiremiyom çatır çatır doğum abboouuv:)

ay ne bileyim valla her turlu yontem var herkes bisey soyluyor kafadan neyse o olsun diyorum ben....hakkımızda yazılan neyse o . . . . .ne sekil yapılacaksa yapacaz artık:)

eger epidural olursam yanıma esimide alcam destegine ihtiyacım var cunku....45' ne yapayım orda ben

sen manisa damı doğum yapıcan cnm nasipse

benim görümcem epidural sezeryan oldu eşide girdi hayatımda gördüğüm en kötü şeydi dedi benim eşim ise hayatımda gördüğüm en güzel şeylerden biri oğlumun doğumu der..tabi çıkış anı biraz kanlı oluyor ama...bende epidural oldum oğlumda ama ağrıları çok sık hissetmesemde hissettim diyebilirim ama epiduralin iyi yapılması anestesi uzmanına bağlı...

bende epiduralli normal dogum istiyorum,
okuduklarimin hepsi de oyle yapmis pek onsuz doguran yok.
zaten belli bir acikliga gelmeden epidurali yapmiyorlar sonrasinda da bir sikinti olmaz diye dusunuyorum. Yani agrin olmuyormus pek ama ikinma hissi kaybolmuyormus.
neyse Allah hakkimizda hayirlisini versin insallah dogum seklimiz nasil olursa olsun bebeklerimiz ve kendimiz icin en iyisi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…