tülaycım doğum eviydi değil mi doğum yapacağın yer_?
benim gittiğim de öyle, kimse alınmıyor bebek doğana kadar ve erkek ziyaretçi kabul edilmiyor, sadece baba görebiliyor anne ve bebeği o kadar...
erkek refakatçi de yok... aslında kötüymüş gibi görünüyor ama bence süper bişey... en azından rahat edeceğimi biliyorum...
Bende olursam ancak genel olurum
ємєℓ;8200001 .!.:normal dogum yapacaklar agrısız da yapabiliyorlar biliyorsunuz degil mi ?
merhaba güzel anneler...doğumdan bahsetmişsiniz benim eşim doğumuma girdi iyikide girdi hep elimi tuttu ve bana destek verdi...insan sancı çekerken birilerinin konuşması rahatlatıyor...tavsiye ederim..göbek bağını bile babası kesti oğlumun çok güzel bişey eşler için...
merhaba güzel anneler...doğumdan bahsetmişsiniz benim eşim doğumuma girdi iyikide girdi hep elimi tuttu ve bana destek verdi...insan sancı çekerken birilerinin konuşması rahatlatıyor...tavsiye ederim..göbek bağını bile babası kesti oğlumun çok güzel bişey eşler için...
ємєℓ;8200001 .!.:normal dogum yapacaklar agrısız da yapabiliyorlar biliyorsunuz degil mi ?
Canımbenim bizimki giremez kan tutuyorda kaydirigubbakcemile3
ємєℓ;8200184 .!.:ay ne bileyim valla her turlu yontem var herkes bisey soyluyor kafadan neyse o olsun diyorum ben....hakkımızda yazılan neyse o . . . . .ne sekil yapılacaksa yapacaz artık:)
eger epidural olursam yanıma esimide alcam destegine ihtiyacım var cunku....45' ne yapayım orda ben
sen manisa damı doğum yapıcan cnm nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?