valla Tülay helal olsun korkusuz cengaverler.valla bravo diyom maşallah.ben aklıma bile getiremiyom çatır çatır doğum abboouuv:)
benim görümcem epidural sezeryan oldu eşide girdi hayatımda gördüğüm en kötü şeydi dedi benim eşim ise hayatımda gördüğüm en güzel şeylerden biri oğlumun doğumu der..tabi çıkış anı biraz kanlı oluyor ama...bende epidural oldum oğlumda ama ağrıları çok sık hissetmesemde hissettim diyebilirim ama epiduralin iyi yapılması anestesi uzmanına bağlı...
benim görümcem epidural sezeryan oldu eşide girdi hayatımda gördüğüm en kötü şeydi dedi benim eşim ise hayatımda gördüğüm en güzel şeylerden biri oğlumun doğumu der..tabi çıkış anı biraz kanlı oluyor ama...bende epidural oldum oğlumda ama ağrıları çok sık hissetmesemde hissettim diyebilirim ama epiduralin iyi yapılması anestesi uzmanına bağlı...
anlatıyım tatlım:)emine anlatasana kayinvalidenini dogumunu merak ettim
dogum videosu seyredemiyoz bari hikayeleri dinleyelim :)
valla dıyorum hepiniz jınekolog kesıldınız başıma:)
canım sen takma kafana boyle seylerı. dr un durumunu anlatıp bırıne teslım ettıkten sonra sorun cıkmaz. senınle ılgılı bılmesı gerekenı bılkecek nasıl olsa
Ben şu ara ota poka ağlıyorum çok sulu gözlü oldum zaten ,biz mümkün oldukça daha az konuşuyoruz doğum zamanından o zmaan ne yapıcam bilmiyorum , görümcem ( ona konuşması kolay ) doğum sırasında ağlamak bağırmak yerine tüm gücünü ıkınmaya vermelisin diyor , ama nasıl olacak bilmiyorum . Sabah Candan Erçetin melek şarkısı vardı tv de onu izliyordum ay ağla ağla , orda bebekle oynadıkça ben bir tuhaf oldum zaten şarkının sözlerinide çok beğenirim .. Psikopata bağladım yani ...
ємєℓ;8200261 .!.:yok canım van da yapcam.....yol uzundu gelemedim ..bir de doktorum falan burda herseyimi biliyo bu saatten sonra yeni birine alısmakta zor....
bende epiduralli normal dogum istiyorum,
okuduklarimin hepsi de oyle yapmis pek onsuz doguran yok.
zaten belli bir acikliga gelmeden epidurali yapmiyorlar sonrasinda da bir sikinti olmaz diye dusunuyorum. Yani agrin olmuyormus pek ama ikinma hissi kaybolmuyormus.
neyse Allah hakkimizda hayirlisini versin insallah dogum seklimiz nasil olursa olsun bebeklerimiz ve kendimiz icin en iyisi olur :)
çok da hazırlama tülaycım sonra benim gibi "böyle giderse sezeryan olabilirsin" dedikleri zaman sezeryan korkunç görünebilir ve günlerce aklından çıkmayabilir...
ayfercim valla babana bravo o yıllarda erkeklerin buna cesaret etmesi çokda kolay değil..bende isveçte doğurdum diye eşim girdi doğumuma normalde türkiyede her hastane izin vermiyo bide herkes kendi odasında sancı isteyen girebiliyor odaya..herkes vardı yanımda aslında bi tek doğarken eşim kaldı çünkü ben öyle istedim...
çok da hazırlama tülaycım sonra benim gibi "böyle giderse sezeryan olabilirsin" dedikleri zaman sezeryan korkunç görünebilir ve günlerce aklından çıkmayabilir...
ay benimkini tutmuyor ama girmesin yine de benceeeekaydirigubbakcemile3
hakkımızda hayırlısı cnm aney gelir gariii doğumuna demiii???
amin Ebrucum amin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?