2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

:1shok: :1shok: peki lavman yapilmazsa ikinmada sorun olmuyor mu yaaaw
neler okuduk yok tuvaletini de yapiyormussun felan (((

benim mudurumde epidural istememisti normal dogumda
ama sancilari o kadar siddetlenmiski yalvarmis resmen yapin diye
tabi doktor o saatten sonra yapamayiz demis agrilardan sabit duramiyorsun riskli diye
kavga dovus yaptirmis, ama ne yazik ki normal dogurmasina bu da yardimci olamadi ve sezeryan odu sonunda.
o bana direk epidural iste demisti gorur gormez :) o yuzden epiduralsiz dogum dusunemiyorum su an

vicdansızlığa bak

bence kendinizi illa sezeryan olucam diye şartlamayın o an ne gerekiyosa o olsun...normal doğumu sonuçta her kadın yapabilir adı üstünde normal doğum Allah bize bunu yapacak gücü ve özelliği vermiş kadınlar yüz yıllardır bu doğum şeklini kullanıyor sezeryan yeni bişey...

maşallah kardeşim bravo iyi yapıyorsun doğru bir mantık.
ne güzel bir mutluluk olmuş canım ya sağlıkla gelsin inşallah bebişler.

ayy ebrucum inşallah gönlünce,gönlümüzce olur herşey.ama ben senin bazen ya sezeryan mı yok yok normal olsun dediğini bildiğimden bana öyle geliyor ki sen çook kolay bir doğum yapıcak ve bizede anlatacaksın hayırlısı ile.beynin normale şartlanmaya başladı gibiii.tabi tüm hamişlerde kolaycacık doğumunu anlatır inşallah.

Günaydın kızlarrrr. Herkes iyi maşallah bir sorun yok.

Tam rüyamın etkisinden kurtulmaya çalışıyordum ama yazdıklarınızı okudukça yine depreşti içimdekiler kaydirigubbakcemile3 tebrik ediyorum hepinizi gıdıklardan öpüyorum :)

dönmediği için dediler canım, bu şekilde ilerlerse sezeryan olabilirsin dediler, bi ay sonra gel bi daha kontrol edelim dedi doktor...
yine dönmemiş olursa sezeryan tarihi verir diye ödüm kopuyor...

benimde öyle gözüküyor şimdilik...3 hafta oldu hala benimki kafa sağda ayaklar solda..hareket yerlerinde değişiklik yok anlıycağın...sezeryandan korkan biri olaraktan kendimi rahatlatma unsurlarını buldum artık...eğer gidişat sezeryanı gösterirse 09-09-2009 tarihi için gün isticem doktordan..eğer gelişiminin yerinde olduğunu söylerlerse ne mutlu bana...zaten doğumda baygın olucağın için ağrı sancı hissetmiyormuşsun...sadece kendine gelmeye başladığın zaman çok şiddetli bi ağrın oluyormuş oda sonra geçiyormuş..eltim öyle dedi...Hakkımızda hayırlı neyse o olsun artık...

valla süpermiş..burda öyle değil..tuvalet problemin olmasın diye yedirmiyolarmış...:uhm:

Evet tulay gercekten sartlanma bana dr sezeryan dedıgınde cok bozuldum 3 gun yuzum gulmedı

çok net hatırlıyorum hatta ben de bozma moralini kısmet diyenlerdendim ama öyle olmuyormuş işte...

günaydın özgeciimm :) hayırdır nasıl bi rüyaydı o öyle ::)

huysuzcum burdaki sağlık çalışanları gayet normal karşılıyo normal bir süreç olarak görüyo tuvaletini bile yapmanı bende çok şaşırmıştım ilk başta..hatta korktum ve sordum ya tuvaletim gelirse onlarda bana bunun normal olduğunue her annenin tuvaletini doğumda kaçırdığını söylediler..onlara tuhaf gelmiyo temizliyolar ve doğuma devam ediyolar ...hatta geçenlerde burdaki bi gazete de annenin tuvaletini yapması bebeğin bağışıklık kazanmasına sebeb oluyor diye haber çıktı...

hadi yaaa, iste boyle yaklastiklarinda insanda kendini rahat hissediyor demek ki.

Tr'de böyle bişeyle karşılaşmış olsan ebeden dayak yersin herhalde "ne üzerime z.cıyon beee" diye delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Özgecim günaydın , bugün yine doğum muhabbetine döndük napalım kuşum , kaynana , doğum , bebek şekeri , aldıklarımız dönüp dolaşıyoruz işte :)

Bu arada bende doğum esnasında tuvalet yapma olayından çok korkuyorum ,görümcem bazen anlatıyor kadın diyor yemiş yemiş mıçmamış doğururken mıçtı diye o zaman bende tedirgin oluyorum ya bende kaçırırsam diye ...

yasemincim napalim kacarsa kacsin bak normalmis bu durum.
bi de ona kasamicam valla artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…