ecemcim valla benim suyun geldi nişanım geldi doğum yapana kadar bana meyve suyu içirdiler sandöviç verdiler enerji için normal doğumda enerji gerekiyor çünkü burda lavmanda yapmıyolar...zaten doğumda türkyede lavman yapılıyo...
Ana rahmindeki bebeği çaldılar
ABD'nin Massachusetts eyaletinde polis, 8 aylık hamile bir kadını öldürüp, rahmindeki bebeği çalan kişi ya da kişileri bulmaya çalışıyor.
Eyaletin ikinci büyük kenti New England'daki Worcester'de bir apartman dairesinde yaşayan 8 aylı hamile Darlene Haynes'in cesedi, evden gelen kötü kokular üzerine bulundu. Apartman sakinlerinin kokudan şikayeti üzerine ev sahibinin gelmesiyle, 23 yaşındaki Haynes'in cesedinin yatak odasında bir battaniyeye sarılı halde bulunduğu belirtildi.
Yapılan otopside, Haynes'in karnındaki bebeğin alındığı, bebeğin yaşayabileceği, ancak acil tıbbi müdahaleye ihtiyacı olacağı kaydedildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi
maşallah kardeşim bravo iyi yapıyorsun doğru bir mantık.ya ayfercim psikolijik olarak hazılıom kendimi napim normal istiom olsun...heryerde öle yazıyo önce zihin alışmalı ki diğer organlarımı yönledirip hazırlasın demi amakaydirigubbakcemile3
ya dilek gelmedi bugün nerdeki??????????????
ne güzel bir mutluluk olmuş canım ya sağlıkla gelsin inşallah bebişler.ayfercim valla babana bravo o yıllarda erkeklerin buna cesaret etmesi çokda kolay değil..bende isveçte doğurdum diye eşim girdi doğumuma normalde türkiyede her hastane izin vermiyo bide herkes kendi odasında sancı isteyen girebiliyor odaya..herkes vardı yanımda aslında bi tek doğarken eşim kaldı çünkü ben öyle istedim...
valla okuduklarim ve sizlerin anlattiklarindan sonra ben normal dogumdan daha az korkar oldum. ne kadar zor olursa olsun yapabilirmisim gibi geliyor. insallah elimde olmayan sebeplerle sezeryan olmak zrunda kalmam.
su an bebegim dogru duruyor bu saatten sonra ters donmez diye dusunuyorum. tek korkum cok iri olursa ve doktor normal doguramazsin derse diye(
dönmediği için dediler canım, bu şekilde ilerlerse sezeryan olabilirsin dediler, bi ay sonra gel bi daha kontrol edelim dedi doktor...
yine dönmemiş olursa sezeryan tarihi verir diye ödüm kopuyor...
valla süpermiş..burda öyle değil..tuvalet problemin olmasın diye yedirmiyolarmış...:uhm:ecemcim valla benim suyun geldi nişanım geldi doğum yapana kadar bana meyve suyu içirdiler sandöviç verdiler enerji için normal doğumda enerji gerekiyor çünkü burda lavmanda yapmıyolar...zaten doğumda türkyede lavman yapılıyo...
Evet tulay gercekten sartlanma bana dr sezeryan dedıgınde cok bozuldum 3 gun yuzum gulmedı
Günaydın kızlarrrr. Herkes iyi maşallah bir sorun yok.
Tam rüyamın etkisinden kurtulmaya çalışıyordum ama yazdıklarınızı okudukça yine depreşti içimdekiler kaydirigubbakcemile3 tebrik ediyorum hepinizi gıdıklardan öpüyorum :)
huysuzcum burdaki sağlık çalışanları gayet normal karşılıyo normal bir süreç olarak görüyo tuvaletini bile yapmanı bende çok şaşırmıştım ilk başta..hatta korktum ve sordum ya tuvaletim gelirse onlarda bana bunun normal olduğunue her annenin tuvaletini doğumda kaçırdığını söylediler..onlara tuhaf gelmiyo temizliyolar ve doğuma devam ediyolar ...hatta geçenlerde burdaki bi gazete de annenin tuvaletini yapması bebeğin bağışıklık kazanmasına sebeb oluyor diye haber çıktı...
huysuzcum burdaki sağlık çalışanları gayet normal karşılıyo normal bir süreç olarak görüyo tuvaletini bile yapmanı bende çok şaşırmıştım ilk başta..hatta korktum ve sordum ya tuvaletim gelirse onlarda bana bunun normal olduğunue her annenin tuvaletini doğumda kaçırdığını söylediler..onlara tuhaf gelmiyo temizliyolar ve doğuma devam ediyolar ...hatta geçenlerde burdaki bi gazete de annenin tuvaletini yapması bebeğin bağışıklık kazanmasına sebeb oluyor diye haber çıktı...
Tr'de böyle bişeyle karşılaşmış olsan ebeden dayak yersin herhalde "ne üzerime z.cıyon beee" diye delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Özgecim günaydın , bugün yine doğum muhabbetine döndük napalım kuşum , kaynana , doğum , bebek şekeri , aldıklarımız dönüp dolaşıyoruz işte :)
Bu arada bende doğum esnasında tuvalet yapma olayından çok korkuyorum ,görümcem bazen anlatıyor kadın diyor yemiş yemiş mıçmamış doğururken mıçtı diye o zaman bende tedirgin oluyorum ya bende kaçırırsam diye ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?