Tr'de böyle bişeyle karşılaşmış olsan ebeden dayak yersin herhalde "ne üzerime z.cıyon beee" diye delikafadulden delikafadulden delikafadulden
kızlar şunu bi okuyun noolur:
Kucağa almanın alışkanlık yaratıcı hikâyesinin kökeni Osmanlılara kadar uzanır. Gelinle kaynana o dönemlerde aynı evi paylaşırdı. Gelin sürekli çocuğu kucağına alıp dolaşınca da işler kaynanaya kalırdı. İşte bu nedenle de, gelin çocuğu kucağına alıp işleri aksatmasın işler de kaynanaya kalmasın diye kaynanalar bu yalanı uydurdu! Bir de 'Çocuk sonra kucağa alışır' sözü eklenip olay süslenince bu yanlış kanı yıllar boyunca sürüp gitti.
:roflol: :roflol: :roflol:
yine kayganalar var işin ucunda, kör olmayasıcalar :roflol: :roflol:
kesinlikle mervecim...sopayı yersin vallaklava: klava::roflol:
burdaki ebeler görevlerini en iyi şekilde yerine getiriyolar insanı resmen rahatlatıyolar.. elini tutuyolar destek veriyolar..insanlar ya valla...
süpermiş yaa:sm_cool:
türkiyede 9 ay boyunca doktoruna gidiyosun bi sürü para döküyorsun normal doğumda girmiyo bile doğuma son anına kadar...
canım özgiş hoşgeldiiin.hayırdır inşallah rüyan?Günaydın kızlarrrr. Herkes iyi maşallah bir sorun yok.
Tam rüyamın etkisinden kurtulmaya çalışıyordum ama yazdıklarınızı okudukça yine depreşti içimdekiler kaydirigubbakcemile3 tebrik ediyorum hepinizi gıdıklardan öpüyorum :)
kızlar hastaneye giderken (sezeryan olacaklara diyom) kayısı kompostosu yapın evden.orada veriyorlarmış ama ben yapcam.pırt yapmamız gerekiyormuş sezeryandan sonra.arkadaşıma bu sebepten gaz çıkaramadı diye 6 defa lağman yaptılar Allah korusun istemem yani öyle bişi.benimde öyle gözüküyor şimdilik...3 hafta oldu hala benimki kafa sağda ayaklar solda..hareket yerlerinde değişiklik yok anlıycağın...sezeryandan korkan biri olaraktan kendimi rahatlatma unsurlarını buldum artık...eğer gidişat sezeryanı gösterirse 09-09-2009 tarihi için gün isticem doktordan..eğer gelişiminin yerinde olduğunu söylerlerse ne mutlu bana...zaten doğumda baygın olucağın için ağrı sancı hissetmiyormuşsun...sadece kendine gelmeye başladığın zaman çok şiddetli bi ağrın oluyormuş oda sonra geçiyormuş..eltim öyle dedi...Hakkımızda hayırlı neyse o olsun artık...
valla süpermiş..burda öyle değil..tuvalet problemin olmasın diye yedirmiyolarmış...:uhm:
hiç takmayın böyle şeylerti.normaldir o kadar ıkınmaya yaa.Özgecim günaydın , bugün yine doğum muhabbetine döndük napalım kuşum , kaynana , doğum , bebek şekeri , aldıklarımız dönüp dolaşıyoruz işte :)
Bu arada bende doğum esnasında tuvalet yapma olayından çok korkuyorum ,görümcem bazen anlatıyor kadın diyor yemiş yemiş mıçmamış doğururken mıçtı diye o zaman bende tedirgin oluyorum ya bende kaçırırsam diye ...
kızlar şunu bi okuyun noolur:
Kucağa almanın alışkanlık yaratıcı hikâyesinin kökeni Osmanlılara kadar uzanır. Gelinle kaynana o dönemlerde aynı evi paylaşırdı. Gelin sürekli çocuğu kucağına alıp dolaşınca da işler kaynanaya kalırdı. İşte bu nedenle de, gelin çocuğu kucağına alıp işleri aksatmasın işler de kaynanaya kalmasın diye kaynanalar bu yalanı uydurdu! Bir de 'Çocuk sonra kucağa alışır' sözü eklenip olay süslenince bu yanlış kanı yıllar boyunca sürüp gitti.
:roflol: :roflol: :roflol:
yine kayganalar var işin ucunda, kör olmayasıcalar :roflol: :roflol:
türkiyede 9 ay boyunca doktoruna gidiyosun bi sürü para döküyorsun normal doğumda girmiyo bile doğuma son anına kadar...
Hoşbuldum kıslarr.
Rüyamda kontrole gitmiştim doktoruma. Abuk subuk konuşuyor doktor doğum ve bebek dışında herşeyden bahsediyor yani. Bende heyecanlanıyorum bir an önce girse şu doğum muhabbetine kızımın kilosunu öğrensem diye. sonra ben biara tuvalete girdim ama tuvalette alaturka. Oturduğum an leke geldi. Sonra 3 tane kesecik düştü. Tabi ben şok kaydirigubbakcemile3 doktora bağırdım dedim noliiiiii bana yaw. O da geyet lakayit he olur böle doğuruyosun demezmi. Oracıkta uyandım valla ama nasıl uyanmal ecel terleri döktüm
...
ya ama bide şu var büyük konuşmayayımda çocuğu bahane edip yok çocuk zıçtı yok çocuk aç yok uyıcak cart curt diye işe elini sürmeyende var.umarım mecburiyetten öyle olmam ama yalandan yapanlara sinir oluyom etrafımda gördüğüm şeyler bunlar.ama çocuklarımızla iş güç için ilgilenmemezlik yapmayalım her zaman öncelik onlar ama yalandan yapanlara gıjjjık oluyommm.
Hoşbuldum kıslarr.
Rüyamda kontrole gitmiştim doktoruma. Abuk subuk konuşuyor doktor doğum ve bebek dışında herşeyden bahsediyor yani. Bende heyecanlanıyorum bir an önce girse şu doğum muhabbetine kızımın kilosunu öğrensem diye. sonra ben biara tuvalete girdim ama tuvalette alaturka. Oturduğum an leke geldi. Sonra 3 tane kesecik düştü. Tabi ben şok kaydirigubbakcemile3 doktora bağırdım dedim noliiiiii bana yaw. O da geyet lakayit he olur böle doğuruyosun demezmi. Oracıkta uyandım valla ama nasıl uyanmal ecel terleri döktüm
Merhaba kızlar herkes iyidir umarım. Biz oğluşla yorgunuz çok fazla. Bir mide bulantısı var ki neden bilmiyorum. Bugün 32. haftamıza girdik mutluyum çooooooookk.
slm güzel annişler biz dün dr amcamıza gıttık yavrumuzu gördük keyfı yerınde idi beyfendının dogum pozısyonuna dönmüş oglum..agzını açıp kapatıyodu ama yüzünü net göremedık poz vermedı sıpa o yüzden p.tesi sadece yüzünü görmek için bıdaha gitcez dr amcamız çagırdı bunda göremedınız bıdaha gelın dedi.bu ay annesi fazla besleyememiş oglunu 1900gr 42.5 cm olmuş çok iyi dedi ama bana küçük gledı 2 üstü beklıyodum...dogum hakkındada konuştuk öbüray çatı muayenesı falan yapalım ona göre karar verelım dedi.normal dogum tercıhım ama çok gençsin senı yıpratmakta ıstemem önünde uzun yıllar var falan dedi.kafam karıştı niye öle dedi.neyse arkadaşlar ben kendımden haber vermek için girdim.merak etmeyın diye bugun aranızda olamıcam dogumun nerde olcagı bazı şeylere kafam takık arada okurum sizi kendınıze iyi bakın öpüyorum sizi ve yavrularınızııı
slm güzel annişler biz dün dr amcamıza gıttık yavrumuzu gördük keyfı yerınde idi beyfendının dogum pozısyonuna dönmüş oglum..agzını açıp kapatıyodu ama yüzünü net göremedık poz vermedı sıpa o yüzden p.tesi sadece yüzünü görmek için bıdaha gitcez dr amcamız çagırdı bunda göremedınız bıdaha gelın dedi.bu ay annesi fazla besleyememiş oglunu 1900gr 42.5 cm olmuş çok iyi dedi ama bana küçük gledı 2 üstü beklıyodum...dogum hakkındada konuştuk öbüray çatı muayenesı falan yapalım ona göre karar verelım dedi.normal dogum tercıhım ama çok gençsin senı yıpratmakta ıstemem önünde uzun yıllar var falan dedi.kafam karıştı niye öle dedi.neyse arkadaşlar ben kendımden haber vermek için girdim.merak etmeyın diye bugun aranızda olamıcam dogumun nerde olcagı bazı şeylere kafam takık arada okurum sizi kendınıze iyi bakın öpüyorum sizi ve yavrularınızııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?