2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

He kızlar valla bi tarafım açıkta kaldı galiba ya. Birde kocam durmadan ne zaman doğcak diyip duruyo adam deli etcek beni. Durmadan telefon edenler soranlar ayy bayılazzaaammmmm :sinifsinif:
ay aynen özgecim yaa beni gören doğum hikayesini anlatıooo bende bir anda düşünmeden olsun bitsin istiyorum...konuşmak istemiyorum ama anlamıo kimseeeemafoldumben zorla aklıma neler sokuyolar anlattıklarıylaaaa

özge mılletın agzına bız verdık sakızı cıgnıyolar. benıde beklıyolar. çok beklersınız dedım:)

ay aynen özgecim yaa beni gören doğum hikayesini anlatıooo bende bir anda düşünmeden olsun bitsin istiyorum...konuşmak istemiyorum ama anlamıo kimseeeemafoldumben zorla aklıma neler sokuyolar anlattıklarıylaaaa

Offfffff bende bıktım Tülaycım valla. Ne kimseylen konuşmak ne görüşmek istiyorum. Herkes doktor anasını satayım herkes bilge. Herşeyi çok biliyolar lmaz:

ne diyim bilmem Allah sen koru yarabbimmm hepimizi.
hayırdır inşallah canım bu ara en çok rüya göreceğimiz zamanlarmış.olur böyle.
Merhaba kızlar herkes iyidir umarım. Biz oğluşla yorgunuz çok fazla. Bir mide bulantısı var ki neden bilmiyorum. Bugün 32. haftamıza girdik mutluyum çooooooookk.
hayırlı olsun 32.haftanııııs.mide bulantısınada peynir ekmek öneririrm.
maşallah oğluşa canım üç aşağı beş yukarı hepsi hemen hemen aynı kiloda oluyor.önemli olan sağlıklı olması gülcancım.ceviz,pekmez falan yiyin iyi diyorlar.
e tabi ya hem temiz hem bakımlı hem iyi anniş olalıms:) ihihi inşallah tabe:)kafamçokkarıştı
zaman geçmiyor kızlar benim bebiş te dönmedi %90 bana öyle geliyor
yüzdün kuyruğuna geldin.banada vakit geçmiyo ya nedense.benim bebiş dönmüş ama son anda akrobatik hareketler yaparak daracık yerde dönen bebişler varmış bilgin olsun canım.
Kızlar ben yavaştan yemeğe gideyim herkese afiyet olsun

afiyet olsun yarasın bebişe canım.

özge mılletın agzına bız verdık sakızı cıgnıyolar. benıde beklıyolar. çok beklersınız dedım:)

Offfffff bende bıktım Tülaycım valla. Ne kimseylen konuşmak ne görüşmek istiyorum. Herkes doktor anasını satayım herkes bilge. Herşeyi çok biliyolar lmaz:

yahu kıslar insanlar soruyor bebiş nasıl doğum ne zaman diye sağolsunlar diyeceğinize bu ne cadalozluk yaf.biz şimdi hamileyiz diye böyle düşünüyoruz.önceden hangi hamile arkadaşınıza sormadınız ee ne zaman doğum falan diye.bu kadar bilincindemiydik değildik.bundan sonra bakış açım daha farklı hamişlere.ama belki bizde ilerde ya şu şöyle bak şunu böyle ye dicez falan fayda olsun diye.yapmayın stres kendinize be yaffff.

kızlar cocostarın gönderdiğği linke girdinizmi çok güzrl bilgiler paylaşmışş.. buarada sularımız kesilmiş evde hiç su yok akşam 8 e kadar gelmiycekmiş lmaz: üfff canım sıkıldıı yaa canım hiç bişey yapmak istemiyor.. oysa yapıcak çok iş var... :bbo:

bıze ne zaman demıyolar hala dogmadımı dıyolar:) buda sınır bozuyo ayfer

valla ayfercim doğum ne zaman, nasıl gidiyor, kaç kilo aldın falan desinler gayet güzel konuşur anlatırım...
amaaa çok kilo almışsın, erken doğurursun sen, çirkinleşmişsin ya da hiç lekelenmemişsin falan derlerse o zaman baharın dediği gibi olur saçlarım falan :roflol: :roflol:

evet canım çok güzel bilgiler.çok faydalı oldu doğrusu.daha mantıklı yaklaşmış cevaplar sorunlara.

o tarz şeyler cidden sinsilik hainlik içerici bazen ya.aa yüzün bozulmamış dedi biri esefle bakarak.ya iyi ne güzel yüzün şişmemiş henüz diyeceğine böyle cins cins bakaraktan naapıcan işte bazılarıda böyle dicez.

Sadece bebek nasıl deseler anlıcam ok saolsunlar tabide. Erken doğum riskini bildikleri için hala doğmadımı ? ne zaman doğar dedi doktor? gibi sorulara kıl oluyorum ben artık. Zamanını zaten bilsem sölerim. Herkeste bi rahat eder . Valla ben hiçbizaman başkasına karşı şunu yap bunu yap demedim birsürü hamile arkadaşım vardı. Bundan sonrada demem zati. Şimdi tecrübelendik sinir olduğum şeyleri başkasına yapmam valla.

işte öylelerine yırtınıyoruz bi de sormasını bilmeyenlere...
yoksa sorsunlar tabii, dünya üzerindeki tek hamileymiş gibi davranmak da saçma yani :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…