ay aynen özgecim yaa beni gören doğum hikayesini anlatıooo bende bir anda düşünmeden olsun bitsin istiyorum...konuşmak istemiyorum ama anlamıo kimseeeemafoldumben zorla aklıma neler sokuyolar anlattıklarıylaaaaHe kızlar valla bi tarafım açıkta kaldı galiba ya. Birde kocam durmadan ne zaman doğcak diyip duruyo adam deli etcek beni. Durmadan telefon edenler soranlar ayy bayılazzaaammmmm :sinifsinif:
ay aynen özgecim yaa beni gören doğum hikayesini anlatıooo bende bir anda düşünmeden olsun bitsin istiyorum...konuşmak istemiyorum ama anlamıo kimseeeemafoldumben zorla aklıma neler sokuyolar anlattıklarıylaaaa
ne diyim bilmem Allah sen koru yarabbimmm hepimizi.Ana rahmindeki bebeği çaldılar
ABD'nin Massachusetts eyaletinde polis, 8 aylık hamile bir kadını öldürüp, rahmindeki bebeği çalan kişi ya da kişileri bulmaya çalışıyor.
Eyaletin ikinci büyük kenti New England'daki Worcester'de bir apartman dairesinde yaşayan 8 aylı hamile Darlene Haynes'in cesedi, evden gelen kötü kokular üzerine bulundu. Apartman sakinlerinin kokudan şikayeti üzerine ev sahibinin gelmesiyle, 23 yaşındaki Haynes'in cesedinin yatak odasında bir battaniyeye sarılı halde bulunduğu belirtildi.
Yapılan otopside, Haynes'in karnındaki bebeğin alındığı, bebeğin yaşayabileceği, ancak acil tıbbi müdahaleye ihtiyacı olacağı kaydedildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi
hayırdır inşallah canım bu ara en çok rüya göreceğimiz zamanlarmış.olur böyle.Hoşbuldum kıslarr.
Rüyamda kontrole gitmiştim doktoruma. Abuk subuk konuşuyor doktor doğum ve bebek dışında herşeyden bahsediyor yani. Bende heyecanlanıyorum bir an önce girse şu doğum muhabbetine kızımın kilosunu öğrensem diye. sonra ben biara tuvalete girdim ama tuvalette alaturka. Oturduğum an leke geldi. Sonra 3 tane kesecik düştü. Tabi ben şok kaydirigubbakcemile3 doktora bağırdım dedim noliiiiii bana yaw. O da geyet lakayit he olur böle doğuruyosun demezmi. Oracıkta uyandım valla ama nasıl uyanmal ecel terleri döktüm
hayırlı olsun 32.haftanııııs.mide bulantısınada peynir ekmek öneririrm.Merhaba kızlar herkes iyidir umarım. Biz oğluşla yorgunuz çok fazla. Bir mide bulantısı var ki neden bilmiyorum. Bugün 32. haftamıza girdik mutluyum çooooooookk.
maşallah oğluşa canım üç aşağı beş yukarı hepsi hemen hemen aynı kiloda oluyor.önemli olan sağlıklı olması gülcancım.ceviz,pekmez falan yiyin iyi diyorlar.slm güzel annişler biz dün dr amcamıza gıttık yavrumuzu gördük keyfı yerınde idi beyfendının dogum pozısyonuna dönmüş oglum..agzını açıp kapatıyodu ama yüzünü net göremedık poz vermedı sıpa o yüzden p.tesi sadece yüzünü görmek için bıdaha gitcez dr amcamız çagırdı bunda göremedınız bıdaha gelın dedi.bu ay annesi fazla besleyememiş oglunu 1900gr 42.5 cm olmuş çok iyi dedi ama bana küçük gledı 2 üstü beklıyodum...dogum hakkındada konuştuk öbüray çatı muayenesı falan yapalım ona göre karar verelım dedi.normal dogum tercıhım ama çok gençsin senı yıpratmakta ıstemem önünde uzun yıllar var falan dedi.kafam karıştı niye öle dedi.neyse arkadaşlar ben kendımden haber vermek için girdim.merak etmeyın diye bugun aranızda olamıcam dogumun nerde olcagı bazı şeylere kafam takık arada okurum sizi kendınıze iyi bakın öpüyorum sizi ve yavrularınızııı
e tabi ya hem temiz hem bakımlı hem iyi anniş olalıms:) ihihi inşallah tabe:)kafamçokkarıştıay tabii ki canım, çocuk hiç mi uyumayacak hiç mi boş vaktimiz olmayacak..
o şekilde salanlara ben de anlam veremiyorum ama büyük de konuşmuyorum :roflol:
dediğin gibi öncelik bebeğimiz ama evi bişey götürmesinin de manası yok yani...
özgecim harbi ilginçmiş rüyan, hayırlara vesile olsun inşallah :Saruboceq:
gülcan bana çok saçma geldiği doktorun söylediği valla... sezeryan olunca yıpranmıyor muymuşsun_? aşırı saçma geldi valla...
yüzdün kuyruğuna geldin.banada vakit geçmiyo ya nedense.benim bebiş dönmüş ama son anda akrobatik hareketler yaparak daracık yerde dönen bebişler varmış bilgin olsun canım.zaman geçmiyor kızlar benim bebiş te dönmedi %90 bana öyle geliyor
Kızlar ben yavaştan yemeğe gideyim herkese afiyet olsun
özge mılletın agzına bız verdık sakızı cıgnıyolar. benıde beklıyolar. çok beklersınız dedım:)
Offfffff bende bıktım Tülaycım valla. Ne kimseylen konuşmak ne görüşmek istiyorum. Herkes doktor anasını satayım herkes bilge. Herşeyi çok biliyolarlmaz:
bıze ne zaman demıyolar hala dogmadımı dıyolar:) buda sınır bozuyo ayferyahu kıslar insanlar soruyor bebiş nasıl doğum ne zaman diye sağolsunlar diyeceğinize bu ne cadalozluk yaf.biz şimdi hamileyiz diye böyle düşünüyoruz.önceden hangi hamile arkadaşınıza sormadınız ee ne zaman doğum falan diye.bu kadar bilincindemiydik değildik.bundan sonra bakış açım daha farklı hamişlere.ama belki bizde ilerde ya şu şöyle bak şunu böyle ye dicez falan fayda olsun diye.yapmayın stres kendinize be yaffff.
bıze ne zaman demıyolar hala dogmadımı dıyolar:) buda sınır bozuyo ayfer
kızlar cocostarın gönderdiğği linke girdinizmi çok güzrl bilgiler paylaşmışş.. buarada sularımız kesilmiş evde hiç su yok akşam 8 e kadar gelmiycekmişlmaz: üfff canım sıkıldıı yaa canım hiç bişey yapmak istemiyor.. oysa yapıcak çok iş var... :bbo:
valla ayfercim doğum ne zaman, nasıl gidiyor, kaç kilo aldın falan desinler gayet güzel konuşur anlatırım...
amaaa çok kilo almışsın, erken doğurursun sen, çirkinleşmişsin ya da hiç lekelenmemişsin falan derlerse o zaman baharın dediği gibi olur saçlarım falan :roflol: :roflol:
yahu kıslar insanlar soruyor bebiş nasıl doğum ne zaman diye sağolsunlar diyeceğinize bu ne cadalozluk yaf.biz şimdi hamileyiz diye böyle düşünüyoruz.önceden hangi hamile arkadaşınıza sormadınız ee ne zaman doğum falan diye.bu kadar bilincindemiydik değildik.bundan sonra bakış açım daha farklı hamişlere.ama belki bizde ilerde ya şu şöyle bak şunu böyle ye dicez falan fayda olsun diye.yapmayın stres kendinize be yaffff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?