2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar simiti çok severim şimdide simiti karalıyorlar haberlerde...lmaz:

mozi canım Didem'in kızının odası gelince odayı boşaltmışlar bilgisayar falan çıkmıştı şimdilik bir sorun yok canım pazartesi alış verişe çıkmıştılar ailece anne ve babası falan iyidi

Tamam cnm saol haber verdiğin için. Aman iyi olsunlarda :Saruboceq:

tülay canım benim sağda oynuyor ama ayakları da orda işte

bnm oğlan sağ sol......sanırım sırtı göğüs kafesime doğru döndü elleri kasıklarıma, ayaklarıyla karnımı nasıl geriyo bi oraya vuruyo bi buraya artık d.kanalına önümüzde ki 2 hafta içinde girer diye tahmin ediom ama

Kızlar geçen haftalarda çok feci vajina ağrısı çekiyordum , bu hafta çok şükür iyiyim acaba kemiklerin genişlemesi durdu mu yoksa bebekj pozisyon mu değiştirdi diye düşünüyorum , sizde ağrılar ne durumda ....

özge cim senin doğum sezaryenmi olcek normalmi???konuşmuşmuyduk hatırlayamadım daa

Cnm ben biara sezeryan olsun istiyordum ama şimdide normal yapabiirim gibi geliyor. Sanki korkum gitti gibi. güçmü geldi nedir? Ama tabi daha çatı muayenesi yapılmadı. !5 ağustosta bakım ne dicek doktor

hiç belli olmuyor cnm gün günü tutmuyor bende bazen birden oluyo ağrı bazen olmuyo

Cnm ben biara sezeryan olsun istiyordum ama şimdide normal yapabiirim gibi geliyor. Sanki korkum gitti gibi. güçmü geldi nedir? Ama tabi daha çatı muayenesi yapılmadı. !5 ağustosta bakım ne dicek doktor

ayyyy az kalmış 5 ağustos heeee bende 19 unda gicem nasipse

yasemincim, gece wcye kalkarken, sabah yataktan kalkarken, çok uzandıysam o zaman kalkarken ve çömelip bişey aldıysam oluyor o ağrılar ve bebek dönmüş falan değil canım...

slm kızlar nasılsınız bakalım? ya bebişin hareketleri cok yavasladı bazen korkuyorum ama acaa buyumesinden dolayı olabiliirmi yeri daraldı diye? sizinkiler nasıl bakalım?

canım magnezyumu duzenlı kullanmaya bagladım ben. eskısı gıbı agrılar bneımde yok artık çok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…