5 değil bacım yanlış yazmışım 15 ağustos olacak
slm kızlar nasılsınız bakalım? ya bebişin hareketleri cok yavasladı bazen korkuyorum ama acaa buyumesinden dolayı olabiliirmi yeri daraldı diye? sizinkiler nasıl bakalım?
valla benimkii daha senden küçük fatoşcum ve mahvediyor beni, o tepinirken benim midem bulanıyor bazen hareketleri o kadar hızlı ve sert ki nasıl bi kız olacak çözebilmiş değilim :roflol: :roflol: :roflol:
bi de bazen başını hafiften sol boşluğuma ayaklarını da sağa doğru az aşağı dayıyor, bi uzanıyor var yaaa acıyor resmen inliyorum bi kaç dakika, okşuyorum konuşuyorum şekil değiştiriyor da rahatlıyorum...
kızlar pembe ıle konustum çok iyi sukur. 31. haftaya gırdıler artık. insülin iğneleri vuruluyormuş. oda şekerden muzdarip benım gıbı ama tek derdımız o olsunj dıyoruz. Allahın ıznı ıle ınsallah bebeklerı dahda bekleyecek
kızlar pembe ıle konustum çok iyi sukur. 31. haftaya gırdıler artık. insülin iğneleri vuruluyormuş. oda şekerden muzdarip benım gıbı ama tek derdımız o olsunj dıyoruz. Allahın ıznı ıle ınsallah bebeklerı dahda bekleyecek
Evet Tülaycım ama bizden önce bu şerefe nail olacaklar var onlardan dinleris artık :))))
Sad olmuşmuydu ya çatı muayenesi hepimizden önce o varya ondan didim???
AYyy çok sevindim ya bebişler büyüyor yaşasın. İnş. daha beklicek onlar iyice tontiş olunca çıkıcaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?