2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hımmm tabi benim 3 hafta aralıksız ağrımıştı ve yürürken canım yanıyordu resmen 2/3 gündür iyiyim tabi yataktan kalkarken , çişimi çok tutarsam bir de uzun süre oturup kalkınca oluyor hala ama eskisi gibi can yakıcı değil . Ya da ben alıştım sanırım :)))

ay valla şu an bak, kalkayım dedim ama ne mümkün...
sağ bacağım böyle kasık desem değil tam birleşim yeri ve kasılan yer oluyor ya hani dizin aşağısı ve arkası, tutulmuş gibi kalkamıyorum...
çok fazla canım yanıyor yaa...

slm kızlar nasılsınız bakalım? ya bebişin hareketleri cok yavasladı bazen korkuyorum ama acaa buyumesinden dolayı olabiliirmi yeri daraldı diye? sizinkiler nasıl bakalım?

cnm eskisi kadar şiddetli değil dönüşlerini hissedioyorum ben ama maaşallah hiç durmuyo bnmkiiii bazen diyo ortadan karnım cart diye yırtçak şimdii

valla benimkii daha senden küçük fatoşcum ve mahvediyor beni, o tepinirken benim midem bulanıyor bazen hareketleri o kadar hızlı ve sert ki nasıl bi kız olacak çözebilmiş değilim :roflol: :roflol: :roflol:
bi de bazen başını hafiften sol boşluğuma ayaklarını da sağa doğru az aşağı dayıyor, bi uzanıyor var yaaa acıyor resmen inliyorum bi kaç dakika, okşuyorum konuşuyorum şekil değiştiriyor da rahatlıyorum...

kızlar pembe ıle konustum çok iyi sukur. 31. haftaya gırdıler artık. insülin iğneleri vuruluyormuş. oda şekerden muzdarip benım gıbı ama tek derdımız o olsunj dıyoruz. Allahın ıznı ıle ınsallah bebeklerı dahda bekleyecek

aynen ya bizimkide poposunu çok çıkarıyor öylece kalıyor hele topuğu o kadar belli oluyorki acıtıyor

Evet Tülaycım ama bizden önce bu şerefe nail olacaklar var onlardan dinleris artık :))))

Sad olmuşmuydu ya çatı muayenesi hepimizden önce o varya ondan didim???

Ayy canımbenim ya çok sevindim onun için kıyamam ona ya. 31. haftaya girdilerse şükür 34. haftaya akdar dayansın inşalah bebişleri

AYyy çok sevindim ya bebişler büyüyor yaşasın. İnş. daha beklicek onlar iyice tontiş olunca çıkıcaklar.

meryem çok sağol canım haber için valla çok sevindim sabahtan aklımdaydı iş güç unuttum sormayı..
aman maşallah valla ne güzel 31. haftaya kadar geldiler maşallah Rabbim nazardan korusn inş..

ay inş. sağsalim kavuşur,kavuşuruz bebişlerimize
Evet Tülaycım ama bizden önce bu şerefe nail olacaklar var onlardan dinleris artık :))))

Sad olmuşmuydu ya çatı muayenesi hepimizden önce o varya ondan didim???

aaaaa evet soralım bakalım saad nerdesin ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…