meryem aksama geliyonuz di mi :)))
bircancım güsel haberlerle gel inş.ama sen benden daha sık gidion dr a kıskanıyom bakkk
gelmemmı canım:) gelıyoruz. bu haftayı merak edıyorum.. sende gelıyorsun dımı
bican canım güzel haberler getırrr ınsallah
evet meryemcim geliyoz bizde
dun aksam diyorum esime iste hurma yersen dogum kolay olurmus alalim basliiim yemeye
comelme hareketleri yapmak gerekiyormus dogum kolay olsun diye
o da bana diyor ki ebru s biseyleri yanlis yapiyoruz sanirim her aksam yuruyoz, ee comelip kalkarsan bi de hurma da yersen bu bebek erken dogmasin yaaaa diye :)
kızlar ben geldim güzel haberlerle... bebeişe doktorum baktı, herşey yolunda. ve 12 günde 400 gramdan fazla almış. şuan tam olarak 31+3 günlük ve 1768 gram, ultrasonda da 31+3 günlük çıktı, yani günü gününe.... maşallah bebeişime... kistin durumunu sorduk, o da iyi dedi, büyüme yok dedi doktorum. tabi ben herzamanki endişelerimle kalbine etkisi ne durumda dedim, doktorum da beni isterseniz fetal eko yaptırın dedi, şuan olumlu herşey ama daha ayrıntılı incelebilirsiniz dedi ve bizi çocuk doktoruna gönderdi. çocuk kalp doktoru tek tek bütün kalp damarlarını inceleri, bir sorun yok dedi, aman Allah'ım neredeyse bayılacaktım, 30 dakika falan sürdü.... ama odadan çıktığım da kuş gibi rahattım....
raporumu aldım, üzerinde 32. haftalık gebelik. 37. haftaya kadar çalışmadı uygundur yazıyor. sadece bu kadar. sonunda benim de raporum oldum. he he :)
geçmişi okumadım, hemen yazmak istedim size. umarım siz de iyisinizdir.
evet meryemcim geliyoz bizde
dun aksam diyorum esime iste hurma yersen dogum kolay olurmus alalim basliiim yemeye
comelme hareketleri yapmak gerekiyormus dogum kolay olsun diye
o da bana diyor ki ebru s biseyleri yanlis yapiyoruz sanirim her aksam yuruyoz, ee comelip kalkarsan bi de hurma da yersen bu bebek erken dogmasin yaaaa diye :)
hıım Ebru cum düzenli yürüyüşe çıkan arkadaşlarımızdan olarak bişi sorucaktım sana ben ....bende sabah 30 dk akşam 45 dk yürüşlere çıkıom ...ama 2 gündür hemen yoruluom ve eski dayanıklılığm kalmadı sende varmı böle bişi...yoksam ben kansızım diemi oluyo acaba yaaaa
selam kızlar nasılsınız bakalım bebişler nasıl bugün :))
kızlar ben geldim güzel haberlerle... bebeişe doktorum baktı, herşey yolunda. ve 12 günde 400 gramdan fazla almış. şuan tam olarak 31+3 günlük ve 1768 gram, ultrasonda da 31+3 günlük çıktı, yani günü gününe.... maşallah bebeişime... kistin durumunu sorduk, o da iyi dedi, büyüme yok dedi doktorum. tabi ben herzamanki endişelerimle kalbine etkisi ne durumda dedim, doktorum da isterseniz fetal eko yaptırın dedi, şuan olumlu herşey ama daha ayrıntılı inceletebilirsiniz dedi ve bizi çocuk doktoruna gönderdi. çocuk kalp doktoru tek tek bütün kalp damarlarını inceleri, bir sorun yok dedi, aman Allah'ım neredeyse bayılacaktım, 30 dakika falan sürdü.... ama odadan çıktığım da kuş gibi rahattım....
raporumu aldım, üzerinde 32. haftalık gebelik. 37. haftaya kadar çalışması uygundur yazıyor. sadece bu kadar. sonunda benim de raporum oldum. he he :)
geçmişi okumadım, hemen yazmak istedim size. umarım siz de iyisinizdir.
tulaycim,
ben hamileligin basindan beri duzenli yuruyorum. ilk baslarda benimde cabuk yorulma agri gibi sorunlarim oluyordu ama simdi artik pek kalmadi ama onemli olan yavas tempoda yurumek hizli nefes nefese kalacagin hizda yurume sakin.
bende aksamlari yaklasik 1 saat yuruyorum sonlara dogru artik hafif yorulma basliyor, bence seninkinde kansizlikta etkilidir mutlaka cunku halsizlik yapiyor o .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?