2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gelmemmı canım:) gelıyoruz. bu haftayı merak edıyorum.. sende gelıyorsun dımı

evet meryemcim geliyoz bizde

dun aksam diyorum esime iste hurma yersen dogum kolay olurmus alalim basliiim yemeye
comelme hareketleri yapmak gerekiyormus dogum kolay olsun diye

o da bana diyor ki ebru s biseyleri yanlis yapiyoruz sanirim her aksam yuruyoz, ee comelip kalkarsan bi de hurma da yersen bu bebek erken dogmasin yaaaa diye :)

Ben çatı muayenesi olmuştum arkadfaşlar 28 . haftamada aşırı vajina ağrıosından dolayı , korkulacak bişey yok aline poşet eldiven giyiyor sonra iki parmağa jel sürüp içine sokuyor can yakacak kadar değil ,,, ööle kol ya da tüm parmaklar girmiyor ayrıca vajinal utrason çektirenler bilirler ondan daha kötü değil , sadece o gün biraz ağrım oldu çok az da lekelenme onun dışında bişey yok ya ni büyütülecek bişi değil ....

hıım Ebru cum düzenli yürüyüşe çıkan arkadaşlarımızdan olarak bişi sorucaktım sana ben ....bende sabah 30 dk akşam 45 dk yürüşlere çıkıom ...ama 2 gündür hemen yoruluom ve eski dayanıklılığm kalmadı sende varmı böle bişi...yoksam ben kansızım diemi oluyo acaba yaaaa

kızlar ben geldim güzel haberlerle... bebeişe doktorum baktı, herşey yolunda. ve 12 günde 400 gramdan fazla almış. şuan tam olarak 31+3 günlük ve 1768 gram, ultrasonda da 31+3 günlük çıktı, yani günü gününe.... maşallah bebeişime... kistin durumunu sorduk, o da iyi dedi, büyüme yok dedi doktorum. tabi ben herzamanki endişelerimle kalbine etkisi ne durumda dedim, doktorum da isterseniz fetal eko yaptırın dedi, şuan olumlu herşey ama daha ayrıntılı inceletebilirsiniz dedi ve bizi çocuk doktoruna gönderdi. çocuk kalp doktoru tek tek bütün kalp damarlarını inceleri, bir sorun yok dedi, aman Allah'ım neredeyse bayılacaktım, 30 dakika falan sürdü.... ama odadan çıktığım da kuş gibi rahattım....

raporumu aldım, üzerinde 32. haftalık gebelik. 37. haftaya kadar çalışması uygundur yazıyor. sadece bu kadar. sonunda benim de raporum oldum. he he :)

geçmişi okumadım, hemen yazmak istedim size. umarım siz de iyisinizdir.

oh maşallah canım bende cumartesi gidecem raporlu olacam bebeğimi görcem hihoyyyt

ebru ben artık ekstra bişey yapmaktan korkuyorum:)

tulaycim,
ben hamileligin basindan beri duzenli yuruyorum. ilk baslarda benimde cabuk yorulma agri gibi sorunlarim oluyordu ama simdi artik pek kalmadi ama onemli olan yavas tempoda yurumek hizli nefes nefese kalacagin hizda yurume sakin.

bende aksamlari yaklasik 1 saat yuruyorum sonlara dogru artik hafif yorulma basliyor, bence seninkinde kansizlikta etkilidir mutlaka cunku halsizlik yapiyor o .

ebrucum çömelip kalkmaya ben başladım, bir de bana hurma çok iyi geldi ya... belki de psikolojik ama hurma yiyince kendimi daha iyi hissediyorum. zaten günde yediğim 3-4 tane, abartmadıkça bi zararı olmaz diye düşünüyorum.

gulaycim hadi gozun aydin bak bosuna kuruntu yapmissn turp gibi kuzun masallah, kilosuda super zaten 12 gunde 400 gr oldukca cok yani ne guzel beslemissin.
artik icin rahat etmistir annesi, sana kilo almadin diye laf sokanlara belgesiylen karsilik verirsin artik almadim ama bebegim tosuncuk iste diye :)))
nazar boncugumuzu da unutmayalim

cnm bende rahat bişiler giyiyom elimde çanta vs... su haricinde bişi olmuyo ama son 1-2 gündür halsizleşiom ama oğlum aşağıya basınç ta yapıo 1.5 hafta var aramızda belki ondanmı kii???? sende dikkat et cnm

ya vajinal muayne için erken değilmi 37 den sonra falan bakılır diye biliyorum...erken doğuma sebebiyet vermesin diye...en azından keseyi falan patlatırsa bebek doğsada bişe olmasın diye.....
bu şekilde erken doğum yapan çok oluyomuş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…