cnm bende rahat bişiler giyiyom elimde çanta vs... su haricinde bişi olmuyo ama son 1-2 gündür halsizleşiom ama oğlum aşağıya basınç ta yapıo 1.5 hafta var aramızda belki ondanmı kii???? sende dikkat et cnm
gulaycim hadi gozun aydin bak bosuna kuruntu yapmissn turp gibi kuzun masallah, kilosuda super zaten 12 gunde 400 gr oldukca cok yani ne guzel beslemissin.
artik icin rahat etmistir annesi, sana kilo almadin diye laf sokanlara belgesiylen karsilik verirsin artik almadim ama bebegim tosuncuk iste diye :)))
nazar boncugumuzu da unutmayalim
hoşgeldin canikommm sen nasılın???
evet tatlım ya bebek çok iyi almış, yani 12 gün önce 3-4 gün gerideydi, eksik günlerini telafi etmiş, süt içmiyordum ayran içiyordum. 12 gün içinde hem süt hem ayran içtim, bir de keçiboynuzu pekmeziyle hurma yemeye başlamıştım. bu arada ben 100 gram almışım.... acaba bebek 400 gram alıyo benim niye kilom sadece 100 gram artıyo.
slm kızlar ben geldım
bende doktora gıttım kımse benı merak etmemısss(
allaha sukur hersey yolundaymıs. sezeryan olacagım ıcın 30 agustosa gun verdı doktorum normal olsaydı eylul 9 da olacaktı. kılosu boyu cok ıyı masallah kuzuma
Gülaycım hadi gözün aydın, bak kendini üzdüğüne değdi mi değmedi ,bazen kendimizi boşuna yıpratıyoruz ...
Kızlar otur kalk hareketi nedir ? yahu ne kadar cahilim :))
gulaycim ne hurmasiydi yedigin medine miydi
bende alip baslicam yemeye
zaten hurmaya bayilirim :)))
slm kızlar ben geldım
allaha sukur hersey yolundaymıs. sezeryan olacagım ıcın 30 agustosa gun verdı doktorum normal olsaydı eylul 9 da olacaktı. kılosu boyu cok ıyı masallah kuzuma
olabilir tabi dogru diyosun sen benden ondesin hem bebegin kilosu da daha fazla ve asagiya da daha fazla baski yapiyordur. dedigim gibi bende yuruyusun sıonlarina dogru yorulmaya basliyorum kasiklarimda agrimaya basliyor birakiyorum hemen
onemli olan rahat kiyafetle, havanin serin oldugu vakitlerde acik havada yurumek ve kaybettigin siviyi su olarak hemen geri almak. sen hepsine uyuyorsun masallah.
boole yavas yavas yuruyebildigimiz son zamana kadar yuruyelim tulaycim. cok faydasi varmis hareketin doguma :)
hoşgeldin şeker :1hug:hadi gözün aydın canım :))
canım benim sana da gözün aydın. sen de ağustos annesi oluyosun yani. ilklerde olacaksın..
sağol meryemcim denizcim...
meryemcim pembe hangi hastaned eyatıyormuş, öğrenebildin mi.
slm kızlar ben geldım
unuttumyaa aklımdaydaydı ararken ama laf lafı actı unuttum işte
hadi hayırlısı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?