2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

olabilir tabi dogru diyosun sen benden ondesin hem bebegin kilosu da daha fazla ve asagiya da daha fazla baski yapiyordur. dedigim gibi bende yuruyusun sıonlarina dogru yorulmaya basliyorum kasiklarimda agrimaya basliyor birakiyorum hemen

onemli olan rahat kiyafetle, havanin serin oldugu vakitlerde acik havada yurumek ve kaybettigin siviyi su olarak hemen geri almak. sen hepsine uyuyorsun masallah.

boole yavas yavas yuruyebildigimiz son zamana kadar yuruyelim tulaycim. cok faydasi varmis hareketin doguma :)

evet tatlım ya bebek çok iyi almış, yani 12 gün önce 3-4 gün gerideydi, eksik günlerini telafi etmiş, süt içmiyordum ayran içiyordum. 12 gün içinde hem süt hem ayran içtim, bir de keçiboynuzu pekmeziyle hurma yemeye başlamıştım. bu arada ben 100 gram almışım.... acaba bebek 400 gram alıyo benim niye kilom sadece 100 gram artıyo.

Gülaycım hadi gözün aydın, bak kendini üzdüğüne değdi mi değmedi ,bazen kendimizi boşuna yıpratıyoruz ...

Kızlar otur kalk hareketi nedir ? yahu ne kadar cahilim :))

hoşgeldin canikommm sen nasılın???

iyim bende temizlik yapacaktım ama halim yok valla çamaşırları yıkayacağım sadece evden dışarı hiç çıkmıyorum yaa bunaltıyor aslında
ya ben doğum çantamı hazırladım ama bir küçük valiz bebeğin eşyaları oldu bir büyük valiz benimkiler ana kucağı var sepeti var kapı süsü var birde bebek çantası var bayağı bi eşya oldu yaff abarttımmı acepkafamçokkarıştı

depodan yiyo annesi :)
bu ay benimde oyle oldu
ben 3 hafta once doktora gittigim kiloyla ayniyim su an
cuma aksami gorcez bakalim bebek ne kadar kilo almis, insallah o da depodan bol bol yemistir , masallah bende malzeme bol

slm kızlar ben geldım
bende doktora gıttım kımse benı merak etmemısss(
allaha sukur hersey yolundaymıs. sezeryan olacagım ıcın 30 agustosa gun verdı doktorum normal olsaydı eylul 9 da olacaktı. kılosu boyu cok ıyı masallah kuzuma

hoşgeldin şeker :1hug:hadi gözün aydın canım :))

Gülaycım hadi gözün aydın, bak kendini üzdüğüne değdi mi değmedi ,bazen kendimizi boşuna yıpratıyoruz ...

Kızlar otur kalk hareketi nedir ? yahu ne kadar cahilim :))

sağol tatlım. canım böyle tuvalete oturup gibi çömelip biraz bekleyip kalkıyorsun, yani normal doğum için iyi oluyormuş, bir nevi egzersiz.....

gulaycim ne hurmasiydi yedigin medine miydi
bende alip baslicam yemeye
zaten hurmaya bayilirim :)))

canım valla medine diye almadım ben, ama medine hurmasını gördüm kocaman kocaman.... benimki biraz daha küçük olanı.... ben pervaktan aldım, doğal ürünler satan bir kamu yan kuruluşu, oradakinin kilosu 19 tl idi ve tek tip vardı. diğer yerlerde bana medine hurması diye gösterilenler biraz daha büyüktü ve kilosu 35 tl ye yakındı. vitamin açısından bi farkı olmayacağını düşünerek ben 19 tl olanından aldım. ama sen medine hurması diye iste canım, hurmanın da bayağı çeşiti varmış, ama vitaminlerinin farklı olacağını sanmam. hurma da deli gibi vitamin varmış, doğal bi hap bir nevi.... ben hastane valizime de koyacam, anne doğurunca bundan yiyince hem anneye canlılık veriyormuş, hem de sütüne geçip sarılığı önlüyormuş yazıyordu nette. denicem, zaten canım doğurunca şekerli bişeyler ister yerim 10 tane falan.

canım benim sana da gözün aydın. sen de ağustos annesi oluyosun yani. ilklerde olacaksın..

evet cnm özellikle bu haftalarda yürümeyi bırakmamalıyız ki bebiş doğum kanalına daha rahat giriyormuşş yoksa yoruluom ama kuzum için katlanıyom

bende bu aksam bizim ordaki organikciye bakiim o zaman hurma icin basliiim yemeye
hem tatli yeme istegimi de koreltir belki

kizlar hakkaten yaa hastane cantalarini hazirlayanlar ne kadarlik bir cantaya sigiyor esyalar valiz mi yaptiniz?

hadi hayırlısı canım

merhaba arkadaşlar bende üyeyim ama sadece sizleri takip ediyordum şimdi fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.gebeliğimin 35. haftasındyım hastanemi değitirmek zorunda kalabilirim çünkü tansiyon sorunum var gittiğim hastanenin yoğun bakımı yok doktorum yoğun bakımı olan hastaneye yönlendirmem gerekebilir dedi şimdi hastane arayışı içindeyiz aranızda hospıtalıum çamlıca hastanesine giden var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…