olsun canım, bi daha ki sefere artık :)
Bebeğin duluşu da önemli benimki kafasını yukarı dayadığı için göbek yukarda duruyo.
Kızlar Temmuz annelerinin topiğine baktım hepsi erken gelmiş 40. haftayı bekleyen fazla yok ona göre bizde hazırlıklı olalaım 36 dan sonra http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/283138-2009-temmuz-bebisleri-kucuk-meleklerr-gelmeye-basladi-30.html
Konuyla alaksı yok ama , hani geçen haftalarda şu göğüs ucu çatlak kremimi vardı kullansak mı kullanmaak mı diye , ben yaklaşık 1,5 haftadır kullanıyorum ,inanılmaz güzel oldu yumuşacık . Doğuma kadar devam edicem .
Bende epidural istiyorum ya sırf çıkış anını göreyim diye bide benim eşim doktorumdan ve hastaneden izin aldı doğuma girecek inşallah... Birlikte o anı hissetmek istiyorum.
Şuraya iki satır yazınca yine kasıldı bilgisayar..
Bu arada ben sezeryan düşünmeye ciddi ciddi başladım..En yakın arkadaşım Belçikaya yerleşti ve orada doğum yaptı yakın zamanda..Geçen aradı normal yaptım sen de öyle yap diyor..Korkulacak hiç birşey yok sadece 15 saat sancı çekiyorsun.kafamçokkarıştı Epidurali de düşünmeye başladım ama sanki biraz riskli gibi..Sonuçta omuriklikten iğne yapıyorlar...Gerçekten kafam karışık..Bakalım bebiş nasıl çıkacak:CüvCüv:
kızlar şunu bi okuyun noolur:
Kucağa almanın alışkanlık yaratıcı hikâyesinin kökeni Osmanlılara kadar uzanır. Gelinle kaynana o dönemlerde aynı evi paylaşırdı. Gelin sürekli çocuğu kucağına alıp dolaşınca da işler kaynanaya kalırdı. İşte bu nedenle de, gelin çocuğu kucağına alıp işleri aksatmasın işler de kaynanaya kalmasın diye kaynanalar bu yalanı uydurdu! Bir de 'Çocuk sonra kucağa alışır' sözü eklenip olay süslenince bu yanlış kanı yıllar boyunca sürüp gitti.
:roflol: :roflol: :roflol:
yine kayganalar var işin ucunda, kör olmayasıcalar :roflol: :roflol:
kızlar ben geldim güzel haberlerle... bebeişe doktorum baktı, herşey yolunda. ve 12 günde 400 gramdan fazla almış. şuan tam olarak 31+3 günlük ve 1768 gram, ultrasonda da 31+3 günlük çıktı, yani günü gününe.... maşallah bebeişime... kistin durumunu sorduk, o da iyi dedi, büyüme yok dedi doktorum. tabi ben herzamanki endişelerimle kalbine etkisi ne durumda dedim, doktorum da isterseniz fetal eko yaptırın dedi, şuan olumlu herşey ama daha ayrıntılı inceletebilirsiniz dedi ve bizi çocuk doktoruna gönderdi. çocuk kalp doktoru tek tek bütün kalp damarlarını inceleri, bir sorun yok dedi, aman Allah'ım neredeyse bayılacaktım, 30 dakika falan sürdü.... ama odadan çıktığım da kuş gibi rahattım....
raporumu aldım, üzerinde 32. haftalık gebelik. 37. haftaya kadar çalışması uygundur yazıyor. sadece bu kadar. sonunda benim de raporum oldum. he he :)
geçmişi okumadım, hemen yazmak istedim size. umarım siz de iyisinizdir.
slm kızlarrrrrr biss geldik
çok özledik sizlerii naparsınız bakalımm
biz kızımızın odasını hazırlıyoruz babamızla birlikte bir çok eksik tamamlandı
odamızı sipariş ettik bu hafta sonu gelecek olmadı en geç önümüzdeki hafta içi
boyamızı aldık odamız boyanacak halımızı aldık bu gün 5li setini halledeceğiz ve perdemizi inşallahh
yorganımızı verdik yongancıya yapılıyor baya bir hallettik çok şükür
Allah ım inşallahh içimize sindirir
inşallahh hayırlısı ile gelir yavrularımız odalarında sağlıkla sıhhatle yatarlar
Hoşgeldin şeker yaber?
depodan yiyo annesi :)
bu ay benimde oyle oldu
ben 3 hafta once doktora gittigim kiloyla ayniyim su an
cuma aksami gorcez bakalim bebek ne kadar kilo almis, insallah o da depodan bol bol yemistir , masallah bende malzeme bol
iyidir tatlışkomm Allah a çok şükür
azcık yorulsamda kızım için herşeye değer hazırlıklara devam bi kaç gündür
baya eksik tamamlandı teyzesii çok şükür
siz nasılsınız neler yaptınız bakalım hayatımm
selam kızlar nasılsınız ?
Ya bişey sorucam..
benim bebiş aşağı doğru vajinama doğru bazen vuruyor..Hatta şimdi de vuruyor :kedi:
ama böyle olduğunda akıntı veya suya benzer bişey geliyor..(acaba idrar mı ) bilemiyorum
sizde de böyle oluyormu..
korkmaya başladım valla...:bbo:
selam kızlar nasılsınız ?
Ya bişey sorucam..
benim bebiş aşağı doğru vajinama doğru bazen vuruyor..Hatta şimdi de vuruyor :kedi:
ama böyle olduğunda akıntı veya suya benzer bişey geliyor..(acaba idrar mı ) bilemiyorum
sizde de böyle oluyormu..
korkmaya başladım valla...:bbo:
Emsal hosgeldın canım. Gule gule saglıkla kullansın kuzun. 5 lı set dedıgın nedır canım
canım güle güle kullanın aldıklarınızı. Rabbim ağız tadınızı hiç bozmasın inşallah.
canımcım bende de aynısı var. cuma doktora gideceğim inşallah bu şikayetimi de söyleyeceğim vajinaya vuruyor ve kasıklarım takılıyor sanki bazen. Çok canım sıkılıyo dün yolun ortasında kaldım vıjjj diye indi aşağıya bir sıcaklık hissettim oturacak yerde yoktu biraz ayakta bekledim hızlı hızlı eve gittim korktum ayaklarımı yukarı kaldırıp yattım çıktı yine yukarı çok korkuttu beni yaramas oğlum.
iyidir tatlışkomm Allah a çok şükür
azcık yorulsamda kızım için herşeye değer hazırlıklara devam bi kaç gündür
baya eksik tamamlandı teyzesii çok şükür
siz nasılsınız neler yaptınız bakalım hayatımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?