2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlarrrrrr biss geldik
çok özledik sizlerii naparsınız bakalımm
biz kızımızın odasını hazırlıyoruz babamızla birlikte bir çok eksik tamamlandı
odamızı sipariş ettik bu hafta sonu gelecek olmadı en geç önümüzdeki hafta içi
boyamızı aldık odamız boyanacak halımızı aldık bu gün 5li setini halledeceğiz ve perdemizi inşallahh
yorganımızı verdik yongancıya yapılıyor baya bir hallettik çok şükür
Allah ım inşallahh içimize sindirir
inşallahh hayırlısı ile gelir yavrularımız odalarında sağlıkla sıhhatle yatarlar

kızlarrr, ben geldim. selam herkese.opuyorumnanaktan
ayol geçmişi oku oku bitiremedim. yine doğum muhabbetlerimiz başlamışkafamçokkarıştı

Bebeğin duluşu da önemli benimki kafasını yukarı dayadığı için göbek yukarda duruyo.

kızlar bebişim daha dogum pozisyonunu almamış. normal dimi? sizde var mı aynı durumda olan?

allahım saglıkla dogsunlar da erken geç farketmez. ama dusununce 38 de falan olsun diyesim geliyor.

canım hangi krem bu? ben lansinoh kullanıyorum 1 haftadır, dedigin gibi yumuşak. bu arada EVICAP nedir? ben bilmiyordum, burada okudum. lierac serum tavsiye ettiler bana hastaneden, çok az göbek altında çatlaklarım oldugu icin. acaba bu da onun gibi bir serum falan m?CADIARZU

Bende epidural istiyorum ya sırf çıkış anını göreyim diye bide benim eşim doktorumdan ve hastaneden izin aldı doğuma girecek inşallah... Birlikte o anı hissetmek istiyorum.

ben henuz ne şekilde dogum yapacagıma karar vermedim. normal olursa doguma eşimin girmesine izin veriyorlar ama sezeryana hijyen nedeniyle izin vermiyorlarmış. gerçi daha dr.la konuşmadım ama izin alırsam ve sezeryan olursa eşimi girmeye ikna ettim:lepi:

canım epidural ağrı kesici iğne omuriliğe değil, omuriliğin etrafını kaplayan zara yapılıyor. bilgin olsun.

çok iyiymiş yaa hihoyyyt

EMEL cim bu arada normal epidural dogumla ilgili cok guzel bir yazi paylasmıssın. sagol canım, iyi geldi zemuszemus

Gözün aydın canım benim çok sevindim maşallah kuzuna hayırlı olsun raporunda

bu arada yaramaz bir durum yok inşallahh
geçmişe bakamadım da bayadır gelemedim malum geçmişi okumam imkazsız :))
inşallahh hepiniz iyisinizdir kuzucuklarımızın keyifleri yerindedir inşallahh

Hoşgeldin şeker yaber?

depodan yiyo annesi :)
bu ay benimde oyle oldu
ben 3 hafta once doktora gittigim kiloyla ayniyim su an
cuma aksami gorcez bakalim bebek ne kadar kilo almis, insallah o da depodan bol bol yemistir , masallah bende malzeme bol

benim bebiş iyi gidiyordu kilo alımı azalmış ama ben kocaman oldum ya. Bende mi hurma yesem?

Emsal hosgeldın canım. Gule gule saglıkla kullansın kuzun. 5 lı set dedıgın nedır canım

selam kızlar nasılsınız ?

Ya bişey sorucam..

benim bebiş aşağı doğru vajinama doğru bazen vuruyor..Hatta şimdi de vuruyor :kedi:

ama böyle olduğunda akıntı veya suya benzer bişey geliyor..(acaba idrar mı ) bilemiyorum

sizde de böyle oluyormu..

korkmaya başladım valla...:bbo:

canım güle güle kullanın aldıklarınızı. Rabbim ağız tadınızı hiç bozmasın inşallah.

canımcım bende de aynısı var. cuma doktora gideceğim inşallah bu şikayetimi de söyleyeceğim vajinaya vuruyor ve kasıklarım takılıyor sanki bazen. Çok canım sıkılıyo dün yolun ortasında kaldım vıjjj diye indi aşağıya bir sıcaklık hissettim oturacak yerde yoktu biraz ayakta bekledim hızlı hızlı eve gittim korktum ayaklarımı yukarı kaldırıp yattım çıktı yine yukarı çok korkuttu beni yaramas oğlum.

Hımmm benim yürüyüşüm akşam işten çıkıp yarım saat kadar <kızılaya yürümek sadece , eve pelte gibi gidiyorum ama bu akşam yürümeye çalışayım bari , bir de çömelme hareketini bende yapayım ama zorlanacağa benziyorum bu konuda :)))

Tubaok benim dediğim kremde lansinoh du ben çok memnun kaldım yumuşacık oldu uçları , bende ki yarım tüptü arkadaşım vermişti doğuma giderkende tam bir tüp alıcam ...

hzenbil gözün aydın cnm
emsal im hoşgeldin sende bendensin bende kuzucuğumun kıyafetlerini yıkadım bugün ütüsünü yapıom bitti yerleştircem şimcikkkk

kızlar aklıma takılan bir şey var , benim ki oğlan ve aşşağıda hissettim hareketlerini , şu anda öyle kız anneleri ve erkek annelri olarak herkes nerede hissettiğini söylerse bir genelleme yapabiliriz ...

canımcım bir de benim oğluş çok aşağıdaymış doğum kanalına girmişti en son gittiğimde. Bol bol dinlen ayaklarını yukarı kaldır demişti. doktor sana öyle birşey demiş miydi? bebek aşağıda falan diye.

Emsal hosgeldın canım. Gule gule saglıkla kullansın kuzun. 5 lı set dedıgın nedır canım

hoşbulduk bitanemm
sağol canım inşallahh hepimizin kuzuları inşallahh
canım 5li set hani şu içinde ana anakucağı,alt açması,puseti,çantası ve kangurusu oluyor ya işte o canımm

canım güle güle kullanın aldıklarınızı. Rabbim ağız tadınızı hiç bozmasın inşallah.

sağol canımmmm Allah razı olsun
aminn inşallahh cümlemizin

ya o gün bir arkadaş artık yavaş yavaş suyun azalabilir dikkat et dedi..Bu mu yoksa..delikafadulden

Yorma kendini nolurrrrr
Ne güsel eksikler bitmişşş bzde napalım evimiz bitsede yerleşsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…