Hımmm benim yürüyüşüm akşam işten çıkıp yarım saat kadar <kızılaya yürümek sadece , eve pelte gibi gidiyorum ama bu akşam yürümeye çalışayım bari , bir de çömelme hareketini bende yapayım ama zorlanacağa benziyorum bu konuda :)))
Tubaok benim dediğim kremde lansinoh du ben çok memnun kaldım yumuşacık oldu uçları , bende ki yarım tüptü arkadaşım vermişti doğuma giderkende tam bir tüp alıcam ...
canımcım bir de benim oğluş çok aşağıdaymış doğum kanalına girmişti en son gittiğimde. Bol bol dinlen ayaklarını yukarı kaldır demişti. doktor sana öyle birşey demiş miydi? bebek aşağıda falan diye.
kızlar aklıma takılan bir şey var , benim ki oğlan ve aşşağıda hissettim hareketlerini , şu anda öyle kız anneleri ve erkek annelri olarak herkes nerede hissettiğini söylerse bir genelleme yapabiliriz ...
hzenbil gözün aydın cnm
emsal im hoşgeldin sende bendensin bende kuzucuğumun kıyafetlerini yıkadım bugün ütüsünü yapıom bitti yerleştircem şimcikkkk
benımkı heran her yerde:) ama en cok gobek delıgımın etrafında
Emsalcimö hoşgeldin , oh ne güzel çoğu şeyini halletmişsiniz güle güle kullansın inşallah...
Yorma kendini nolurrrrr
Ne güsel eksikler bitmişşş bzde napalım evimiz bitsede yerleşsek
KIZLAR BIR MESLEGIN ZORLUGU ANCAK BU KADAR GUZEL DILE GETIRILIR.. BIZ BU DELILERLE UGRASIYORUZ:)
Deneyimli acenteci ve üst düzey turizm yöneticisi Necati Çalışkan, tanık olduğu olayı şöyle anlatıyor:
"İnsanları memnun etmek kadar zor iş yoktur" sözünü sanki turizmciler için söylemişler. Birisinin muhteşem dediği otele bir başkası çok kolay rezil diyebiliyor. Çalıştığım bir şirkette başımızdan geçen bir olayı paylaşmak istiyorum sizlerle. İşimizin ne kadar zor olduğunu anlatan yaşanmış bir olay...
Hikaye şöyle;
Yeni evlenmiş bir çift balayı için Antalya'ya 5 yıldızlı bir otele gitmek istedi. Çift son derece titiz. Her şeyin muntazam olması için en ufak ayrıntıları bile konuşuyorlar bizimle. Bence de çok haklılar konuşmakta. Kolay değil, balayına gidiyorlar. Aksilik olmamalı... Biz de olmaması için var gücümüzle elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Güzel bir uçak yolculuğundan sonra havaalanında rehberimiz karşıladı gelin ve damadı. Görevlilere tembih ettik.. aman bu çift balayına geliyor, rahat etmeleri için ne gerekiyorsa yapın, dedik. Sağolsun çocuklar her şeyi o kadar iyi planlamışlar ki her şey yolunda gidiyor, yeni evlilerimiz en güzel anlarını yaşayacakları 5 yıldızlı tesise giriş yapıyorlar. Odaları hazır, ailemizin tam hayal ettiği gibi. Şu ana kadar her şey çok güzel. Balayı çifti buraya kadar her şeyin güzel gitmesinden dolayı defalarca teşekkür ediyor. Acente görevlimiz onları başbaşa bırakarak ayrılıyor yanlarından. Bize de rapor veriyor, her şey yolunda. Ohh çekiyoruz. Bundan daha güzel haber ne olabilir ki turizmci için...
Siz de mutlusunuz, olacaklardan habersiz bir şekilde. Olacaklar diyorum, bakın sonrasında gelin hanımın yazdıkları ile nasıl bir olayın içine girmişiz ve bir balayını istemeden nasıl kabusa dönüştürmüşüz. Gelin hanımın yazdıklarını aynen isim vermeden aktarıyorum...
Sayın Acente yetkilisi
Acentenizle gittiğim balayı tatilinin sayenizde nasıl kabusa dönüştüğünü anlatmak istiyorum. İyi anlamanız için tüm detaylarıyla konuyu aktaracağım.
Her şey çok güzel başlamıştı. Nikah sonrası havaalanı ver elini Antalya. Saatinde kalkan uçak, alanda karşılayan şirket görevlisi ve son model bir araba. Muhteşem bir otel ve kocaman bir yatak.. Allahtan başka ne isteyecektik! Şimdi bunun tadını çıkartmalıydık. Ben ve eşim yol yorgunluğunu atmak için önce duş aldık. Hayallerimin adamı ile evlenmiştim ve onunla şimdi balayındaydım. İkimiz de mutluluktan uçuyorduk. Eşim odaya acente tarafından konulan şarabı açarken saatler 23.15 civarını gösteriyordu. Hayatımda en büyük değişikliği yaşayacağım o anlar gittikçe yaklaşıyordu. Şişenin son kadehlerine yaklaştığımızda kendimizi yatağın içinde bulduk. İşte o andan itibaren nereden bilebilirdim ki kabus dolu saatlerin başlayacağını... Eşim ve benim en ufak hareketimizde yatak rayları inanılmaz bir ses çıkartıyordu.
Önce duymamazlıktan geldik. Biraz sonra sesler kesilir diye düşündük. Ama nafile. Sesler kesileceği yerde daha çok çıkıyor ve eşim bir türlü konsantre olamıyordu. İkimizin de sinirleri hayli yıpranmıştı. Ses dayanılacak gibi değildi veya bize öyle geliyordu. Bu arada saat gece yarısı 03.00 olmuştu. Daha fazla dayanabilecek gücümüz kalmamıştı ve ben telefona sarılarak otelin resepsiyonunu aradım. Konuyu anlattım ve derhal yatağın değiştirilmesini istedim. Telefondaki ses özür dileyerek gecenin bu saatinde yapacak bir şeylerinin olmadığını sabah olunca konuyu halledebileceklerini anlattı. Balayı çiftiyiz, dedimse de maalesef size bu konuda yardımcı olamayacağım, diyerek telefonu kapattı. Ben ve eşim bozulan moralimiz nedeniyle uyumadan sabahı ettik.
Yıllarca hayalini kurduğum o gece sayenizde kabusa dönüşmüştü. Belki de gerdek gecem ayrılık gecesine dönüşecekti. Sonrasında otel görevlileri öğle saatlerinde yatağı değiştirdiklerini biz sahildeyken haber verdiler. Hemen koştuk odamıza ikimizde yorgunluktan ve uykusuzluktan perişan haldeydik. Artık bu işi bir an önce halletmeliydik.. Yeni konulan yatağa ikimiz de aynı anda atladık. Keşke atlamaz olsaydık! Hiçbir şey değişmemiş gibiydi. Yine ses vardı ama bu sefer tını değişikti. Merak ediyor olabilirsiniz. 3 üncü yatak değişiminde ses artık çıkmıyordu ama bizim ne moralimiz ne de hevesimiz kalmıştı artık. Bizim balayımızı kabusa dönüştüren acentenizi ilgili her yere şikayet edeceğiz. Ayrıca etrafımızdaki tüm arkadaşlarımıza anlatacağız. Bir daha şirketinizle hiçbir yere gitmeyeceğiz. Balayımızı zehir ettiğiniz için size ödemiş olduğumuz tüm paraların derhal tarafımıza iade edilmesini ayrıca manevi tazminat olarak da bir paranın tarafımıza acilen ödenmesini önemle rica ederiz...
İşte böyle bir iş turizm. Yorumu size bırakıyorum...
Necati Çalışkan
kızlar bebeğime pantolon ördüm çok komik oldu ama çok şeker bakın....
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ii bisde kocişle antalyaya gitmiştik , ikimizde görgüsüz gibi istakoz gibi yanmıştık şimdi suçlu otel mi delikafadulden
Hımmm benim yürüyüşüm akşam işten çıkıp yarım saat kadar <kızılaya yürümek sadece , eve pelte gibi gidiyorum ama bu akşam yürümeye çalışayım bari , bir de çömelme hareketini bende yapayım ama zorlanacağa benziyorum bu konuda :)))
Tubaok benim dediğim kremde lansinoh du ben çok memnun kaldım yumuşacık oldu uçları , bende ki yarım tüptü arkadaşım vermişti doğuma giderkende tam bir tüp alıcam ...
benim bebişin kafası vajinamın hemen üstünde...ayakları göbeğimin sağında solda elleri...valla he yerden vuruyor..ama aşağıdan vurması hiç iyi değil..Doğuracak gibi his var. :kedi:
canımm sağol hoşbulduk nasılsın ??
çok şükür Allah a bir çok şey bitti
inşallahh odasıda gelince yerleştiririz herşey tamamen biterde bende rahatlarım :))
maşallahh sizinde odanız harikaaaaa ne güzel sen yaptın bitti darısı bizim başımıza inşallahh
benımkı heran her yerde:) ama en cok gobek delıgımın etrafında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?