2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Gülaycım , Hzenbilcim gözünüzaydın maşallah kuzularınıza

emsalcim güle güle kullanın aldıklarınız inş. Kızın sağlıkla yatın odasında

Meryem bunun üstüne hay o yatak yaylarıı sizin bipppppppp diyesi geliyo insanın :)))))

turizimci olarak şu olayı kendine yakın hissettinmi özge kaydirigubbakcemile3

pof pof pof cok sikildim , eve ditmek istiyorum
aslinda cikip alisveris yapmak istiyorum ama paraaam yoook PP

hastane cantalariyla ilgili bisey sormutum yok mu cevap veren bavula mi koydunuz esyalari

hihi komik ama şirin olmuş:CüvCüv:
sağol canım...kaydirigubbakcemile5

canım aslında kestim ağ kısmını doğru yapamadım galiba acemilik işte...:sinifsinif:

asos çok tatlı olmuş oğluşunun pantolunu sağlıkla giysin..
sağol canım...opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 canım çok cici bişey olmuş ben de tulum örmeyi istiyorum ama nasıl bilmiyorum.
bende bilmiyordum canım nakonun kitabında gördüm hatta üstüne kapşonlu hırkada olacak daha başlamadımmm:kedi: ama dene istersenn.. boşboş oturmaktan iyidir..

hastane cantalariyla ilgili bisey sormutum yok mu cevap veren bavula mi koydunuz esyalari

hastane çantası topiğimiz var canım oraya bak istersen ben bir süre bohçada tutacağım eylül başında valize transfer olacaklar

Ben spor çantasına koydum şimdilik ama battaniyeler hariç bebişinkileri aldığım bebek çantasına koymayı düşünüyorum.Çünkü ya büyük valize koyucam ya da böyle 2 çantayla gidicem başka türlü sığmayacak gibi

Ebrucum ben küçük bir çek çek valizim vardı ona koydum, bebeğin kıyafetleride onun içinde ... Bakım ürünleri ıvırını zıvırınıda kendi bakım çantasına koydum en son çıkarken bezi ya paketle alırız bir çantanın içine . Bir de duruma göre kalın battaniyesinide alıcamö en son .

hastane çantası topiğimiz var canım oraya bak istersen ben bir süre bohçada tutacağım eylül başında valize transfer olacaklar

baktim denizcimde orda sanki neler koyduklari var neye koyduklari yok gibi o yuzden sordum
nasil bir cantanin icine sigiyor acaba diye?
bi de valize felan yerlestirirsek simdiden havasizliktan kokmaz mi agzi acik mi kalcak cantanin

canım ben bugun hazırlıycam cantayı.
bebek icin Esprit cosy diye bir çanta almıştım. ona koyucam bebeğin eşyalarını.
kendim için de evde siyah bir çanta vardı, ona koyucam.
sadece bebegin direk dogunca giyecegi kıyafetleri ayrı bir posete koyup vericem.
cantayı didik didik etmesinler sonra, giyecdeklerini ayrı vermek lazımmıs.

kızlar yaa biseye canım cok sıkıldı sabahtan beri.
arkadaslarımız bir tatil organizasyonu yapmıslar, maddi olarak uygun degiliz, katılamıyoruz.
neyse ben de o şekilde cvp yazdım. bir de maile kızımızın adı belli oldu falan yazmıştım.
kimse sanki dikkate almamış gibi cvp vermemiş.klava:
ben de "ask olsun kızımızın ismini yazdım, kimsenin dikkatini cekmemiş" diye yeni mail attım.
yarım saati gecti ama ona da cvp yok. anlamadım valla sinir oldum klava:

baktim denizcimde orda sanki neler koyduklari var neye koyduklari yok gibi o yuzden sordum
bi de valize felan yerlestirirsek simdiden havasizliktan kokmaz mi agzi acik mi kalcak cantanin

komaz canım neden koksun.. ama istersen arada havalandırırsın.. çantan hazır olsun bence bu bebişlerin sağı solu belli olmaz çünkü..

o yüzden bende şimdi koymayacağım son haftalarda koyarım dedim ben bir valiz birde küçük bir çantam var o ikisine koyarım diye düşünüyorum

bende ayrı ayrı çanta yaptım.. istediğim şeyi daha rahat bulurum diyee.. doğuma girerken ilk kıyafetlerini de battaniyesine sarıp vericem..

canım benim yengem portbebesine koymuştu bebeğin eşyalarını kendininkileri de spor bir çantaya koymuştu bende kendiminkileri spor çantama koyarm oğluşunkileri de portbebeye yada bakım çantasına koyarım. Cuma izne çıkıyorum inşallah resmini de eklerim oğluşun kıyafetlerini yıkayıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…