kızlar canım sıkıldı ya
saolun kizlar
bende kucuk bir valize sigdirmaya calisayim o zaman
ama heralde herseyi hazirlar valizin ustuen koyarim simdiden icine koymam kokmasin diye.
offf ne cok gidecek sey var di mi, kendimiz ve bebisinkilerden ayri bebek sekerleri kapi susleri felan... nasil unutmicaz biseyleri bilmem
bu arada ben hastane odasini susletmicem sadece kapiya erkek bebek oldugunu belli eden bisey asariz diye dusunuyorum
saolun kizlar
ama heralde herseyi hazirlar valizin ustuen koyarim simdiden icine koymam kokmasin diye.
offf ne cok gidecek sey var di mi, kendimiz ve bebisinkilerden ayri bebek sekerleri kapi susleri felan... nasil unutmicaz biseyleri bilmem
bu arada ben hastane odasini susletmicem sadece kapiya erkek bebek oldugunu belli eden bisey asariz diye dusunuyorum
saolun kizlar
neden noldu tatlım
Kızlar nasılsınız? Valla çooo...k özledik kızımla sizi ve sizlerle gün boyu sohbet edip kaynatmayı..
Ama biliyorsunuz ben yokken yerime bakacak arkadaşa işleri öğretiyorum , aklım hep sizde..
Umarım herkes iyidir. Kendinize ii bakın. Öpüyorum hepinizi çok çok
ne yemek yapıcaz yaa...şu yemek derdide bi başka...bircancımm hiç dert etme en azından hazır masaya gidicenn..
ramazanda ne yapcaz yaa kocalara yemek hazırlamak gerek..sahurda var....oyoyoy....
Hoşgeldin Dilekçim ...
Bircancım sıkma kendini bak sıka sıka üzüyorsun kuzuyu da ....
ben bir gun yapiyorum, kaliyor 2.gun de idare ediyor. bugun yapmayacagim yani. zaten kocamda yok, 1 geceligine canakkaleye gitti :1no2:
ya elimde değil huzursuzum orda canım sıkılıyor içim daralıyor afakanar basıyor. bakalım nasıl karşılıkcak bu gün merak ediyorum zaten gitmek istemiyorum eşimle karar verdik herkes kendi annesinde kalcaktı yani rahatettiği yrde ama kızarak değil dün tam öyle yapıcaktık ki babası kavga etmiş eşime işte biriniz orda biriniz burda falan demiş olmazmış hep burda kalcanız demiş falan filan eşimde gecenin 3. de geldi annemlere çok üzülmüş babaannesi fenalaşmış olay olduk yani
ya elimde değil huzursuzum orda canım sıkılıyor içim daralıyor afakanar basıyor. bakalım nasıl karşılıkcak bu gün merak ediyorum zaten gitmek istemiyorum eşimle karar verdik herkes kendi annesinde kalcaktı yani rahatettiği yrde ama kızarak değil dün tam öyle yapıcaktık ki babası kavga etmiş eşime işte biriniz orda biriniz burda falan demiş olmazmış hep burda kalcanız demiş falan filan eşimde gecenin 3. de geldi annemlere çok üzülmüş babaannesi fenalaşmış olay olduk yani
ay kıyamam bir günde olsa Allah kavuştursun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?