ne yemek yapıcaz yaa...şu yemek derdide bi başka...bircancımm hiç dert etme en azından hazır masaya gidicenn..
ramazanda ne yapcaz yaa kocalara yemek hazırlamak gerek..sahurda var....oyoyoy....
bircancım kayınvaliden ve kayınpederin bu işi çok ciddiye almışlar demek ki. ama bu şekilde olmaz ki. herkes tabi ki kendi annesinde rahat eder, hele ki kadınlar.
ayagını uzatırsın, yatarsın, üstüne daha rahat birseyler giyersin, su getirmesini istersin gerekirse, kendini is yapmak zorunda hissetmezsin, tetikte olmazsın, rahatsızlık duymazsın.
bu is boyledir yani, karı-koca anlasmıssa bu yuzden bir buyugun kavga cıkarması ne sacma sapan birsey oyle.
bu durumda en buyuk is sanırım esine dusuyor. uygun bir acıklama yapacak ama isiniz zormus canım.
off ya şu halinle uğraştığın işlere bak...ama yinede kendini çok üzüpde oğluşumuzu sıkıntıya sokma...
bircancım kayınvaliden ve kayınpederin bu işi çok ciddiye almışlar demek ki. ama bu şekilde olmaz ki. herkes tabi ki kendi annesinde rahat eder, hele ki kadınlar.
ayagını uzatırsın, yatarsın, üstüne daha rahat birseyler giyersin, su getirmesini istersin gerekirse, kendini is yapmak zorunda hissetmezsin, tetikte olmazsın, rahatsızlık duymazsın.
bu is boyledir yani, karı-koca anlasmıssa bu yuzden bir buyugun kavga cıkarması ne sacma sapan birsey oyle.
bu durumda en buyuk is sanırım esine dusuyor. uygun bir acıklama yapacak ama isiniz zormus canım.
biz eşimle bölüşmüştük evlendiğimizden beri iftarı ben sahuru o hazırlar o yüzden sahuru düşünmüyorum iftarıda rahatla yaparım geç olcak iftar
evet bencede en büyük görev eşinin... seni muhatap bile etmemeli bence... kendi halletmeli meseleleri..
evet ama üzülmemek elde değil kendi karralarımızı bile kendimiz veremiyoruz
Yapamıyor yada yapsada anlaılamıyor benim kocam. ama sonuçta herkes karıştı nerde kalcağımıza ya zorla geliyorum anlaşılmıyormu neden hala uzatıyorsunuz demi herkes kendini düşünüyor millet ne dermiş
zaten başımıza ne geliyosa bu millet ne gelmiş düşüncesinden geliyo..büyükleri anlamak bazen hakkaten çok zor oluyo.. neyse inşallah en kısa zamanda evinize geçersinizde sende rahat edersin..
evet ama üzülmemek elde değil kendi karralarımızı bile kendimiz veremiyoruz
neden unuturlar acaba evlenince herkesin ayrı bir yuva, aile kurdugunu..
herkesin aklı var fikri var, istedigini yapamazsa, habire birileri karışırsa çekilirmi canımkötükedihüso
zaten başımıza ne geliyosa bu millet ne gelmiş düşüncesinden geliyo..büyükleri anlamak bazen hakkaten çok zor oluyo.. neyse inşallah en kısa zamanda evinize geçersinizde sende rahat edersin..
ahh ne güzel benim eşim hergün ayrı yemek istiyor canım...ramazanda acıkınca daha ne fena oluyor çeşit istiyor...laelaelaelaelaeben bir gun yapiyorum, kaliyor 2.gun de idare ediyor. bugun yapmayacagim yani. zaten kocamda yok, 1 geceligine canakkaleye gitti :1no2:
öyle ama hiç halim olmuyor yaa mutfağa girene kadar akla karayı seçiyorum resmen...siz çok iyi yapmışsınız benim eşim sadece kurmaya kaldırmaya yardım eder hayatta yemeği hazırlıyamazda zaten..:jeyyar:biz eşimle bölüşmüştük evlendiğimizden beri iftarı ben sahuru o hazırlar o yüzden sahuru düşünmüyorum iftarıda rahatla yaparım geç olcak iftar
k.pedere neymiş yaa istediğim yerde kalırım hayret bişey!!!!
hem ne demek o "burda kalacaksınız" oldu canım başka!!!!!
seninki evlat da biz neyiz!!!!
Allahlarından bulsunlar bircancım ne diyelim... takma desem takmayacak mısın sanki, çıkmayacak ki aklından!!!!!!
bide anlayış yok ya kayınpederim bir tutturuş ben eşşek başımıyım neden burda kalınmıyor dye eşimle konuşmuş baya Eşimde bişiy diyememiş
canım sen üzüldüğünle kalıyorsun ama nasıl gitmesi gerekiyorsa olaylar aynen öyle devam ediyor o yüzden pek de sıkma canını. Bir gün orda 3 gün annenlerde kal ben öyle yapıyordum rahatsızlandığım zamanlarda. Eşim de razı geliyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?