2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evlilik işte bircancım ne diyim...
burnunu sokan gereksizler olmazsa olmaz...
tamam büyüksün falan da sus be adam sus!!!!
sen yine de üzülmemeye çalış tatlım olan seninle eşine olur boşuna canınız yanacak...

ben çıkıyorum kızlar, görüşmek üzere... iyi akşamlar herkese...

valla ben şanslıyım canım, eşim her akşam sofrayı hazırlar, kaldırır ben yorulmıyım diye.
bazen canm istemezse yemek yapmam, o da dışarda yiyelim veya balık yaptıralım der. allah razı olsun.

öyle yapcam zaten kayınvalidem zaten konuşmuyor tatlım gerektiği akdar muhattap oluyor anlaması imkansız

güle güle canım.lülülülülülü

ben ramazanı çok severim bu sene tutamayacağım için çok üzülüyorum
aynen denizcim bende öyle....:sinifsinif:
valla ben şanslıyım canım, eşim her akşam sofrayı hazırlar, kaldırır ben yorulmıyım diye.
bazen canm istemezse yemek yapmam, o da dışarda yiyelim veya balık yaptıralım der. allah razı olsun.
tubacım maşallah eşine...bizimki tam takır ister...kaydirigubbakcemile5 alıştım ama hamilelikte zorlanıyorum...

öyle yapcam zaten kayınvalidem zaten konuşmuyor tatlım gerektiği akdar muhattap oluyor anlaması imkansız

allahım halimize sukur valla ne kaynanalar, kayınpederler var.klava:
benimkiler melek valla, biz gelicez diye çırpınıyorlar, uzun sure gitmezsek az bir sitem o kadar.
karışmak falan hiç işleri olmaz. aksine korkarlar aman yanlış anlamasın cocuklar diye.
hatta kaynanam "gelinim eşine daha çok vakit ayırsın" deyip gelip utulerimi yapardı çalışırken ki hala daha gelir yapar.
misafirim gelirse arar ben de borek yapıyım çok yorulma der. valla ne diyim maşallah dilimi ısırayım.

en buyuk kabahat kayınpederinde. eşin demek ki birsey diyemiyor.
bazen dememesi daha dogru belki de. laf anlamazsa karşıdaki, boşuna kavga, saygısızlık etmiş olur. evinize ne zaman geçiceksiniz?

evimize canım henüz belli değil suyumuz bağlandı ama banyo ve tuvaletin asma tavanı yapılmadı duşa kabin ve elektirik kaldı 2 hafta denmişti ama bu hafta olmazmış bence 2 hafta daha bekliyeceğiz gibi elektirk olmadan hiç birşeyde olmuyor

haklısın canım olan bize oluyor ona bırak bizimde aramıza soğukluk giriyor ya.
iyi akşamlar canım

aynen denizcim bende öyle....:sinifsinif:

tubacım maşallah eşine...bizimki tam takır ister...kaydirigubbakcemile5 alıştım ama hamilelikte zorlanıyorum...

alışmışdır senin eşin annesinden falan canım ondan ister. evdemisin peki? çalışırken zor olur valla allah kolaylık versin.

tatlım benim kayınvalidemde 1,5 ay öncesine kadar o kadar iyyidiki ben analmıyorum ama insnaları tanıyamıyormuşum kayınpederimde iyidir oda arada kalıyor sanırım ama a oda haklı karısının dolduruşuna geliyor sanırımm

kuzenim de hamile. onlarda kızın annesinde kalıyorlar çunku cocugun ailesi uzakta kaydirigubbakcemile5 onların da evlerine su ve elek.baglanacak. bu ay sonu dediler bekliyorlar bakalım. inş.senin de çok gecikmez, daha temizligi, yerleşmesi var bu işin. kolay degil ki. allah yardımcın olsun canım.

bide anlayış yok ya kayınpederim bir tutturuş ben eşşek başımıyım neden burda kalınmıyor dye eşimle konuşmuş baya Eşimde bişiy diyememiş

kayinpedere ne yaaa, onu da kesin kayinvaliden doldurmustur, hakkaten ne kadar buyuttuler olayi su halinle seni bu kadar uzmeye utanmiyorlar mi yaaa, cok sinir oldum
gitme annende kal desem esin kotu duruma dusecek, git desek sen cok bunaliyorun rahat edemiyorsun bi de insana agir gelir zorla bir yerde tutturulmak ((
of bircancim yaaa allah sana sabir ve kolaylik versin

ama ben olsam kestirip atar gitmezdim gibi geliyor kuserlerse kussunler, onlar anlayis gostermiyorsa sen niye gosteresin. bebek olunca nasil olsa tipis tipis gelicekler.

bircancım sen nerede oturuyorsun? yani bitmesini bekledigin ev ve annenler, kaynananlar nerde oturuyor? merak ettim. resimdeki yer ksk sahil gibi geldi bana.

Canım bana kalsa gitmiyeceğim ama eşim dün gece 3 te gelince 1 saat ağladı o kadar dolmuş ki artık onada kıyamıyorum çok üzülüyoru o beni düşünmesede ben onu düşünüyorum ya normalde çok iyi insalar ama anlayış göstermeleri gerekir zorla kalınmazki bi yerde niye bu kadar sırar anlayışlı olmaları lazım gönül koymak olmaz bu durumda gerektiğinde ağda yapmam duş yapmam gerekiyor yatmak istiyorum uzanmak giyinik oturmak istemiyorum sürkeli tuvalete gidip geliyorum salonun ta karşısı kayınpederimin koltuğuda hemen orası utanıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…