ahh ne güzel benim eşim hergün ayrı yemek istiyor canım...ramazanda acıkınca daha ne fena oluyor çeşit istiyor...laelaelaelaelae
öyle ama hiç halim olmuyor yaa mutfağa girene kadar akla karayı seçiyorum resmen...siz çok iyi yapmışsınız benim eşim sadece kurmaya kaldırmaya yardım eder hayatta yemeği hazırlıyamazda zaten..:jeyyar:
Bircancım senin eşinde tam sopalıkmış yani ,ay herşeyin bir uslubu var ya söylese ya karım evinde yaya yaya yatmak istiyor el pençe divan oturamaz diye ben hafta bir kaç saatliğine gidiyorum , sipsivri oturmaktan sıkılıyorum ...Hadi kayınpederin anlamaz kocan anlamazda kaynanan olacak karıda kadın değilmi anlaması lazım bir kızın kendi evinde daha rahat edeceğini bir de hamilesin , boşver takma bu akşam gidince de yay gitsin uzat ayakalrını hiç utanma , hiç bir şeyide kendin yapma giy eşofmanlarını uzan ...
evlilik işte bircancım ne diyim...
burnunu sokan gereksizler olmazsa olmaz...
tamam büyüksün falan da sus be adam sus!!!!
sen yine de üzülmemeye çalış tatlım olan seninle eşine olur boşuna canınız yanacak...
ben çıkıyorum kızlar, görüşmek üzere... iyi akşamlar herkese...
aynen denizcim bende öyle....:sinifsinif:ben ramazanı çok severim bu sene tutamayacağım için çok üzülüyorum
tubacım maşallah eşine...bizimki tam takır ister...kaydirigubbakcemile5 alıştım ama hamilelikte zorlanıyorum...valla ben şanslıyım canım, eşim her akşam sofrayı hazırlar, kaldırır ben yorulmıyım diye.
bazen canm istemezse yemek yapmam, o da dışarda yiyelim veya balık yaptıralım der. allah razı olsun.
öyle yapcam zaten kayınvalidem zaten konuşmuyor tatlım gerektiği akdar muhattap oluyor anlaması imkansız
ben ramazanı çok severim bu sene tutamayacağım için çok üzülüyorum
en buyuk kabahat kayınpederinde. eşin demek ki birsey diyemiyor.
bazen dememesi daha dogru belki de. laf anlamazsa karşıdaki, boşuna kavga, saygısızlık etmiş olur. evinize ne zaman geçiceksiniz?
evlilik işte bircancım ne diyim...
burnunu sokan gereksizler olmazsa olmaz...
tamam büyüksün falan da sus be adam sus!!!!
sen yine de üzülmemeye çalış tatlım olan seninle eşine olur boşuna canınız yanacak...
ben çıkıyorum kızlar, görüşmek üzere... iyi akşamlar herkese...
aynen denizcim bende öyle....:sinifsinif:
tubacım maşallah eşine...bizimki tam takır ister...kaydirigubbakcemile5 alıştım ama hamilelikte zorlanıyorum...
allahım halimize sukur valla ne kaynanalar, kayınpederler var.klava:
benimkiler melek valla, biz gelicez diye çırpınıyorlar, uzun sure gitmezsek az bir sitem o kadar.
karışmak falan hiç işleri olmaz. aksine korkarlar aman yanlış anlamasın cocuklar diye.
hatta kaynanam "gelinim eşine daha çok vakit ayırsın" deyip gelip utulerimi yapardı çalışırken ki hala daha gelir yapar.
misafirim gelirse arar ben de borek yapıyım çok yorulma der. valla ne diyim maşallahdilimi ısırayım.
evimize canım henüz belli değil suyumuz bağlandı ama banyo ve tuvaletin asma tavanı yapılmadı duşa kabin ve elektirik kaldı 2 hafta denmişti ama bu hafta olmazmış bence 2 hafta daha bekliyeceğiz gibi elektirk olmadan hiç birşeyde olmuyor
bide anlayış yok ya kayınpederim bir tutturuş ben eşşek başımıyım neden burda kalınmıyor dye eşimle konuşmuş baya Eşimde bişiy diyememiş
kayinpedere ne yaaa, onu da kesin kayinvaliden doldurmustur, hakkaten ne kadar buyuttuler olayi su halinle seni bu kadar uzmeye utanmiyorlar mi yaaa, cok sinir oldum
gitme annende kal desem esin kotu duruma dusecek, git desek sen cok bunaliyorun rahat edemiyorsun bi de insana agir gelir zorla bir yerde tutturulmak((
of bircancim yaaa allah sana sabir ve kolaylik versin
ama ben olsam kestirip atar gitmezdim gibi geliyor kuserlerse kussunler, onlar anlayis gostermiyorsa sen niye gosteresin. bebek olunca nasil olsa tipis tipis gelicekler.
ємєℓ;8208454 .!.:opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan herkese merhabaaaa
kızlar ben yavaştan çıkıyorum hepinizi öptüm bebişlere iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?