2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım bilmem hatırlıyormusun bende buyıl taşınmıştım ama evimiz teslim edilene dek 1 ay bekledik...sonrada içinde yine bişeyler yaptılar Allah kolaylık versin canım...sayılı gün çabuk geçiyor bak şimdi 3 ay olmuş taşınalı.. diyorrumm aa ne cabuk geçmiş...
alışmışdır senin eşin annesinden falan canım ondan ister. evdemisin peki? çalışırken zor olur valla allah kolaylık versin.
evet canım kayınvalidem çok yemek yapar.. bendede öyle görünce alıştı artık..yok canım çalışmıyorum izindeyimm..ve 1 yıldaha izinli olacağım inşlh..:Saruboceq:

ay bircancım okudukça üzüldüm, ama ne desek boş, kaynanan ve kayınbederinin davranışı yüzünden eşin onlara saygısızlık etmek istemiyor, çünkü anlayacak insanlar değiller, bağırıp çağırmak da olmaz... en iyisi gidip orda hiçbirşeye karışmadan oturacaksın tatlım, kocana da üzüldüm, o ne yapsın şimdi, arada kalmış. laf söylese hiç anlıcak tip değiller gibi.

ama peki bundan sonrasını hiç mi düşünmezler, sen bebek olunca ve evinizde yerleşince artık bunları tek tek çıkarırsın onlardan canım. daha az gidersin, bakalım ne yapacaklar o zaman.

bircancım hay allah gene sorun cıkmıs sizin ailede ya ...cok sinirlendem valla ..olay dallanmıs budaklanmıs ne hale gelmis tam dogum oncesi.....sagdan soldan boyle olaylara sahit olunca iyiki ailelerimizin yanında degiliz diyorum bazen...allah sabır versin canım

canım ya inşallah bakalım bizde o günleri görebilsek

oooh ne güzel canım 1 yıl daha evde bebişini büyütürsün, sonra işe devam. ben de 1 yıl evde kalıp sonra iş bakıcam kısmetse. tabi bunu dusunmek icin daha erken ama hayırlısı.

bircancim o kadar haklisin ki, seni cok iyi anliyorum kimse rahat edemez zaten
belki bu sekilde anlatsan farketmezler mi yaptiklari hatayi

esine de yazik hakkaten
hem seni hem onu uzuyorlar ne gerek var boyle seylere doguma bu kadar az kalmisken
valla akil vermekte bos aslinda
iki ucu bo.lu degnek cunku ne yapsan olmayacak
sikma canini uzme bosuna dicem onu da yapmak pek mumkun degil
sikacaksin disini biraz daha
valla dua edelim eviniz hemen bitsin ((

Hamile olmasan belki bu kadar takmazdım ama bide şuvar hamilelikte soğursan birinden hayatın boyunca geçmezmiş çünkü elimde olmadan işliyor içine en hasas zamanında o yüzden bende çaba harcamam zaten eskisi gibiolmaz

oooh ne güzel canım 1 yıl daha evde bebişini büyütürsün, sonra işe devam. ben de 1 yıl evde kalıp sonra iş bakıcam kısmetse. tabi bunu dusunmek icin daha erken ama hayırlısı.

hiç düşünme amann keyif yapalım 1 yıl bebeğimizle....zemuszemus ben mutfağa kaçtımm emel hoşgeldin canım... sonra görüşürüz...:lepi:

bide anlayış yok ya kayınpederim bir tutturuş ben eşşek başımıyım neden burda kalınmıyor dye eşimle konuşmuş baya Eşimde bişiy diyememiş

bircan en iyisi doktorunla anlaş sana stres yasak desin..stres erken doğuma sebebiyet verir desin...ona göre kendine dikkat et falan...
Yada erken doğum riskin var desin bol bol uzanıp dinlenmen gerekiyor falan...O zaman daha rahat edersin...kaynananda kalsan bile hiçbişeye elini sürmezsin...laf yapsada o zaman anneme gidiyim dersin olur biter...

Yada eşin senin tarafındaysa birlikte bunu uydurun...ben olsam öyle yapardım valla...nede olsa pazartesi kontrolün var...:dance:

Deniz Güle güle :)))

Tamam bircancım üzme kendini sen o kadar haklısın ki ama yapacak bişey yok , o yüzden onların burnundan getir derim ben , kapris yap ve hiç bir şeye elini değdirme ...

ay bircancım valla sen haklısın tatlım... inşallah olaylar seni ve eşini en az incitecek şekilde ilerler canım.

iyi akşamlar kızlar, ben de gider.

bircan canım kıyamam sana kızlar dua edelim bütün hamişler birden bircanın evi hayırlısınla biran önce bitsin onlarda mutluluklarına huzurlarına kaldıkları yerden sağlıkla ve kuzucuklarınla devam etsinler AMıN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…