canım bilmem hatırlıyormusun bende buyıl taşınmıştım ama evimiz teslim edilene dek 1 ay bekledik...sonrada içinde yine bişeyler yaptılar Allah kolaylık versin canım...sayılı gün çabuk geçiyor bak şimdi 3 ay olmuş taşınalı.. diyorrumm aa ne cabuk geçmiş...evimize canım henüz belli değil suyumuz bağlandı ama banyo ve tuvaletin asma tavanı yapılmadı duşa kabin ve elektirik kaldı 2 hafta denmişti ama bu hafta olmazmış bence 2 hafta daha bekliyeceğiz gibi elektirk olmadan hiç birşeyde olmuyor
evet canım kayınvalidem çok yemek yapar.. bendede öyle görünce alıştı artık..yok canım çalışmıyorum izindeyimm..ve 1 yıldaha izinli olacağım inşlh..:Saruboceq:alışmışdır senin eşin annesinden falan canım ondan ister. evdemisin peki? çalışırken zor olur valla allah kolaylık versin.
kızlar ben yavaştan çıkıyorum hepinizi öptüm bebişlere iyi bakın
canım bilmem hatırlıyormusun bende buyıl taşınmıştım ama evimiz teslim edilene dek 1 ay bekledik...sonrada içinde yine bişeyler yaptılar Allah kolaylık versin canım...sayılı gün çabuk geçiyor bak şimdi 3 ay olmuş taşınalı.. diyorrumm aa ne cabuk geçmiş...
evet canım kayınvalidem çok yemek yapar.. bendede öyle görünce alıştı artık..yok canım çalışmıyorum izindeyimm..ve 1 yıldaha izinli olacağım inşlh..:Saruboceq:
canım bilmem hatırlıyormusun bende buyıl taşınmıştım ama evimiz teslim edilene dek 1 ay bekledik...sonrada içinde yine bişeyler yaptılar Allah kolaylık versin canım...sayılı gün çabuk geçiyor bak şimdi 3 ay olmuş taşınalı.. diyorrumm aa ne cabuk geçmiş...
evet canım kayınvalidem çok yemek yapar.. bendede öyle görünce alıştı artık..yok canım çalışmıyorum izindeyimm..ve 1 yıldaha izinli olacağım inşlh..:Saruboceq:
Canım bana kalsa gitmiyeceğim ama eşim dün gece 3 te gelince 1 saat ağladı o kadar dolmuş ki artık onada kıyamıyorum çok üzülüyoru o beni düşünmesede ben onu düşünüyorum ya normalde çok iyi insalar ama anlayış göstermeleri gerekir zorla kalınmazki bi yerde niye bu kadar sırar anlayışlı olmaları lazım gönül koymak olmaz bu durumda gerektiğinde ağda yapmam duş yapmam gerekiyor yatmak istiyorum uzanmak giyinik oturmak istemiyorum sürkeli tuvalete gidip geliyorum salonun ta karşısı kayınpederimin koltuğuda hemen orası utanıyor insan
ay bircancım okudukça üzüldüm, ama ne desek boş, kaynanan ve kayınbederinin davranışı yüzünden eşin onlara saygısızlık etmek istemiyor, çünkü anlayacak insanlar değiller, bağırıp çağırmak da olmaz... en iyisi gidip orda hiçbirşeye karışmadan oturacaksın tatlım, kocana da üzüldüm, o ne yapsın şimdi, arada kalmış. laf söylese hiç anlıcak tip değiller gibi.
ama peki bundan sonrasını hiç mi düşünmezler, sen bebek olunca ve evinizde yerleşince artık bunları tek tek çıkarırsın onlardan canım. daha az gidersin, bakalım ne yapacaklar o zaman.
bende cikiyorum kizlar
gorusuruz yarin.
oooh ne güzel canım 1 yıl daha evde bebişini büyütürsün, sonra işe devam. ben de 1 yıl evde kalıp sonra iş bakıcam kısmetse. tabi bunu dusunmek icin daha erken ama hayırlısı.
hiç düşünme amann keyif yapalım 1 yıl bebeğimizle....zemuszemus ben mutfağa kaçtımm emel hoşgeldin canım... sonra görüşürüz...:lepi:
bide anlayış yok ya kayınpederim bir tutturuş ben eşşek başımıyım neden burda kalınmıyor dye eşimle konuşmuş baya Eşimde bişiy diyememiş
ay bircancım valla sen haklısın tatlım... inşallah olaylar seni ve eşini en az incitecek şekilde ilerler canım.
iyi akşamlar kızlar, ben de gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?