bircan en iyisi doktorunla anlaş sana stres yasak desin..stres erken doğuma sebebiyet verir desin...ona göre kendine dikkat et falan...
Yada erken doğum riskin var desin bol bol uzanıp dinlenmen gerekiyor falan...O zaman daha rahat edersin...kaynananda kalsan bile hiçbişeye elini sürmezsin...laf yapsada o zaman anneme gidiyim dersin olur biter...
Yada eşin senin tarafındaysa birlikte bunu uydurun...ben olsam öyle yapardım valla...nede olsa pazartesi kontrolün var...:dance:
ay bircancım valla sen haklısın tatlım... inşallah olaylar seni ve eşini en az incitecek şekilde ilerler canım.
iyi akşamlar kızlar, ben de gider.
bircan ayrıca Ecem87 katılıyorum kesinlikle erken doğum yalanı yapabilirsin senin huzurun rahatın için yalan kötü bişey ama bazende iyi işte
evet ya aslında süper fikir ben en iyisi öyle yapayım tamam pazartesiden itibaren öyle yapıyorum kızlar izinede çıkıcam bütün gün orda hiç duramam
Deniz Güle güle :)))
Tamam bircancım üzme kendini sen o kadar haklısın ki ama yapacak bişey yok , o yüzden onların burnundan getir derim ben , kapris yap ve hiç bir şeye elini değdirme ...
bircan en iyisi doktorunla anlaş sana stres yasak desin..stres erken doğuma sebebiyet verir desin...ona göre kendine dikkat et falan...
Yada erken doğum riskin var desin bol bol uzanıp dinlenmen gerekiyor falan...O zaman daha rahat edersin...kaynananda kalsan bile hiçbişeye elini sürmezsin...laf yapsada o zaman anneme gidiyim dersin olur biter...
Yada eşin senin tarafındaysa birlikte bunu uydurun...ben olsam öyle yapardım valla...nede olsa pazartesi kontrolün var...:dance:
bircan valla canım anlayışsız bunlar neden birden bu kadın bukadar değişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?