2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bircan ayrıca Ecem87 katılıyorum kesinlikle erken doğum yalanı yapabilirsin senin huzurun rahatın için yalan kötü bişey ama bazende iyi işte

evet ya aslında süper fikir ben en iyisi öyle yapayım tamam pazartesiden itibaren öyle yapıyorum kızlar izinede çıkıcam bütün gün orda hiç duramam

kızlar ben çatıya baktırmadım tersti benim bebeğim 1 ay oldu gideli 32 haftada gitmiştim raporu almaya zaten dönmemişse eğer (ben anlamıyorum yaaa) sezaryanla olucak onun içinde bakmaz

bircan ayrıca Ecem87 katılıyorum kesinlikle erken doğum yalanı yapabilirsin senin huzurun rahatın için yalan kötü bişey ama bazende iyi işte

evet ya aslında süper fikir ben en iyisi öyle yapayım tamam pazartesiden itibaren öyle yapıyorum kızlar izinede çıkıcam bütün gün orda hiç duramam

opuyorumnanaktan canım benim. biz seni erken doğum psikolojisinede sokarız burdakaydirigubbakcemile3 ağır kaldırma iş yapma çok yürüme falan diyee
o zaman dahada etkili olur...zaten böyle bişe yapmasan bunlar seni stersten doğurtucakklava:

Hadi hayırlısı tatlım..inşallah herşey yolunda gider...

Deniz Güle güle :)))

Tamam bircancım üzme kendini sen o kadar haklısın ki ama yapacak bişey yok , o yüzden onların burnundan getir derim ben , kapris yap ve hiç bir şeye elini değdirme ...

ellemicem zaten uykusuzum dün akşamdan ağrım var dicem oturcam öyle kaygısız erkenden yatıcam

kızlar ben çıkıyorum hepinizi çok öptüm ben sizsiz naparım yaaa kocam bana notebook alsın acil olarak canım çekti

ay bu hakkaten çok güzel bir fikir, Bircancım seni ancak bu rahatlatır valla. yani tamam seneryo uydurmak hoş değil belki ama haketmiş senin kayınvalide ve ekibi lülülülülülü
ama eşin bu işi güzel yürütebilir mi?? yürütemz diyorsan onu da kandır gerekiyorsa. bence bebiş ve seninin için ne iyiyse, şu anda onu yap.
ben de dua edeceğim, inşallah biran önce evinize gecersiniz hayatım

yasemin geçmişi okuyordum canım kan verdim, karşıya gittim geldim giremedim pek. baya yazmışsınız maşallah yane oku oku bitmedi bir saattir.

bircanım tatlım durum hakkaten zor. insan da diş bilemeye başlıyor böylelerine iyi de yapsalar batıyor bir süre sonra. allah sizi biran evvel kurtarsın evinize geçin huzurla inşallah tatlım.

emine kuşum sende de ne cevherler varmış öyle. doktorla anlaşmak falan :) gerçi bir kere ben de düşünmüştüm de eşim saolsun doktorla hiiiiç başbaşa bırakmıyor bizi kadından rica ediyim öyle söylemesini :)

kızlar slm.biz geşdlk minnoşumla...sizler nasılsınız bakalım...benimkisi depik atıp duruyo annesine :):) bu arada geceleri ben hiç rahat olamıyorum bi türlü rahat bi pozisyon bulup uyyamıyorum sizlerded bölemi...çok hareketli oluyor bide kuzum uyutmuyo kolay kolay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…