2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canlarım , fıstıklarım , gelmiş geçmiş en canayakın, en yardımsever , en güzel anne adayları...

Kızlar bu aralar bildiğiniz gibi sizlere pek takılamıyorum ama az kaldı önümüzdeki hafta inşallah hep yine eskisi birlikte olucaz. Bu arada ben gayet iyiyim umarım sizlerde de keyifler yerindedir.

Kendinize ve kuzulara çok iyi bakın

günaydın kızlar ve kuzular nasılsınız bakalım bugün benim kızımın ismi belli oldu Sena :))) olucak

bircan teyzemiz bizede çıktı yaparmısın lütfen Ağustos ayı için adımız Sena mail adresimi istersen özelden atarım canım

Kızlar akşam gttim kayınvalideme pek sıcak değildi ne iyi nede kötüydü gerektiği kadar konuştuk o kadar ama eşimin herşeyine karışıyordu ben bile sinir oldum eşimede sinir oldum işte o böyle karışmasına izin verdikçe oda hayatımıza karışacak sabah şunu giy bunu giy şöyle yap süt iç vitamin al kendine şişmanla. ayakalrını yıka ayaklarına krem sür. ayyy sinir oldum sanırım birazda kıskandım eşime ben karışsam öyle beni tersler

gunaydin guzel anneler,
hepimiz icin keyifli bir gun olur insallah

sadcim kizinin ismi hayirli olsun ismi ona bir omur sans getirsin insallah.

dilek valla seni cok ozledik yoklugun cok belli , baslasin su izninde rahat rahat konusalim :)

bircan bosveeeer hic takma kaynanani o yokmus gibi davran bence. o zaman o da sinir olur.
onun yaninda sende esine guzel guzel konus anne sevkati goster iyice dellensin o kiskansin

herkese günaydın güzel annişler güzle bir gün olsun güzel de olur tahminim yarın cuma

Günaydın kızlar , neşeli ve çabucak geçen bir gün olur inşallah :))

Sad kızının adı hayırlı olsun çok beğendim :)

Dilekçim özletme kendini ara ara yokla bizi , ya ben izne ayrılınca ne yapıcam sizsiz of of :)

Bircancım , Ebruya sonuna kadar katılıyorum sen eşine sakın kırıcı olma , demek ki seninki de annesine laf edemeyenlerden boşver o karışsın sen karışma sinir olacak bişeyde yok keyif alabilirsin bu durumdan şahsen ben eşimin annesi karıştığında eşimin surat ifadesinden her şeyi anlıyorum sinir oluyor ve ben olduğum için laf edemiyor , emin ol sen varsın diye eşin ağzını açamıyor sana fırsat vermemek için ...

Dilek canım özletme kendini bak kaç günümüz kaldı şurda

Ebru sağol canım benim inşallah bebeğim için hayırlı olur ismide

Bircan en iyi kaynana olmayan kaynana ama sen gelinine çok iyi cici Bircan anne olcaksın bundan emin canım (özelden mail attım)

Zeytingözlüm sağol fıstıkım benim

kızlar bugün 36+0 oldum anammmm haftalar bitti

maşallah canım ya ... kızının adı da çok güzel ismi ile yaşasın... bak doğum yapınca öykünü hemen yaz merak ederiz çatlarız... hayırlısıyla Sena bebeği kucağına al canım

manyak kadın ya ben ile biliyorum kocamın ne yapıp yapmıyacağını öğrenememiş mi?

sad canım kızının ismi çok güzel. ismi ile yaşasın. zamanıda çok az kalmıs kuzunun maşallah..

bircan takma kafana. içindekide babaanneye karşı bilenerek çıkacak dışarı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…