2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın....

sadcım ne güzel isim sena... çok narin ve hoşmuş...

bircancım ben de ebru ve yasemine katılıyorum, bir de bebişiniz olunca eşin daha farklı davrancak ve ağırlığını koyacak ailesine. çünkü bebeklerin evliliği güçlendirdiğini düşünenlerdenim... sadece dişini biraz daha sıkmak gerekiyo malesef...

dilekcim özledik seni.....

evet ya yasemin biz sensiz ne yapcaz.... bak biz doğumdan sonra kimbilir neler konuşcaz burada, bebelerin pişikleri, kiloları, boyları vs. sen bir kez daha düşün derim interneti :)

Sabah uyandım karnımda bir sertlik , sağ alt tarafımda bir tümsek, göbek deliğimin orda bir tümsek , sol tarafımda da minik bir tümsek, korku filmi gibiydi ya beyefendi gerilmiş kurulmuş ...

Günaydın Deniz Günaydın Gülay ,

Bakalım internet olayını hemen yapamasakta bi şekilde ara ara girerim belki bir yerlerden en azından doğum hikayemi yazıcam söz veriyorum size ...

Günaydın Deniz Günaydın Gülay ,

Bakalım internet olayını hemen yapamasakta bi şekilde ara ara girerim belki bir yerlerden en azından doğum hikayemi yazıcam söz veriyorum size ...

canım doğum hikayeni merakla bekliyorum.

kızlar oto koltuğu alanınız var mı, ben puset almıcam şimdilik de oto koltuğu almam lazım, ne aldınız, ne tavsiye edersiniz. sanırım kraft almayı düşünüyorum.

gulaycim bizim arkadaslar maxi cosi oto koltuklarini verdiler bize, zaten bu ilk aparati sadece 6-7 ay felan kullaniliyor, o kadar bir sure icin para harcamamis olduk iyi oldu :)

ama kayınvalidem bana inat yapıyor eskiden böyle yapmıyordru süt içmesi gerek benken eşime süt süt diyo

gulaycim bizim arkadaslar maxi cosi oto koltuklarini verdiler bize, zaten bu ilk aparati sadece 6-7 ay felan kullaniliyor, o kadar bir sure icin para harcamamis olduk iyi oldu :)

canım 0-13 kilo arası oluyo ilk koltuklar. 13 kilo ne zaman olur ki bebek acaba.

evet bence de çok iyi olmuş ebrucum, büyüdükçe daha büyüğünü alacaz çünkü. bana da görümcem alacak ben de araştırıyorum, hangisini beğenmiş numarası yapsam acaba diye :)

sAĞOL TATLIŞIM BU ARADA BİTİRDİM SENİN ETİKETİ MAİL ATIYORUMM

evet ya yine kocamda suç ya karışma desin bebek sanki sinir oluyorum bide sanki ben kocamı giydiremiyorum iyi bakamıyorum iyice zayıfladın deyip duruyor

Bircancım ben hamileliğimde hiç aşermedim , benim kayınvalidem ikide bir eşlerde aşeririmiş yok canı şunu çekermiş deyip duruyor , burağa vitamin al diyor .... Emin ol kendi kızı hamile kalsın eşinin canı bir şey istesin sürekli lafı getirir kızına , şimdi bile kocasının yanında kızına yapmadığı ilgi yok yarışıyor resmen benimlede öyleydi ilk sene sürekli burak bunu sever bunu yaptım burak şunu sever onu yaptım , şimdi gidiyoz ohooooo hiç bir şey yok ... Senin kayınvalidende şimdi sen annenlerde ilgi görüyorsun ya oğlum eksik kalmasın diye düşünüyordur saçma sapan yarışlar işte .

Biz ne oto koltuğu ne puset , henüz onlara bakmadık , sanırım battaniye içinde çıkacak çocuk :roflol: eski sitilde :)))

canım ben puset almıcam ilk... çünkü bebeği oto koltuğunda taşıyacam, şimdi oto koltukları çok güzel ana kucağı gibi... misafirliklere de götürürüm, çünkü bebeği zaten kısın gezdiremicem. sadece yaza geldiğimizde baston puset alıcam. bebek ilk başta bastona binemediği için, o ağır şeyleri alıp para vermek istemiyorum. evim en üst kat alsam hayatta kullanamıcam.

ємєℓ;8217688 .!.:
gunaydınlarrr opuyorumnanaktan sabah serifleriniz hayır olsun efem

emelcim günaydın sen geçenlerde bir oto koltuğu önermiştin, yada ana kucağımı tam hatırlayamadım. bebek rahat oluyor yazmıştın. yanlış hatırlamadım di mi sendin. hangi markaydı.

kızlar günaydınnn...
gülaycım dün ben okumayı bitirdim herkes gitti yazamadım tatlım. gözünaydın kızını görmüşsün durumu çok iyiymiş canım. çok sevindim.
yasemin beni sormuşsun yazdım ama çıkmışsın canımcım yoğunluk var bu ara ofiste tahlile de gittim falan derken giremedim canım dün.
bircanım canım kaynanan hakkaten sopalık ama bir de şöle düşün bizim de evlatlarımız olcak onları başkalarına teslim edeceğiz. arada bize geldiklerinde pohpohlamıcakmıyız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…