Günaydın Deniz Günaydın Gülay ,
Bakalım internet olayını hemen yapamasakta bi şekilde ara ara girerim belki bir yerlerden en azından doğum hikayemi yazıcam söz veriyorum size ...
Günaydın Deniz Günaydın Gülay ,
Bakalım internet olayını hemen yapamasakta bi şekilde ara ara girerim belki bir yerlerden en azından doğum hikayemi yazıcam söz veriyorum size ...
canım doğum hikayeni merakla bekliyorum.
kızlar oto koltuğu alanınız var mı, ben puset almıcam şimdilik de oto koltuğu almam lazım, ne aldınız, ne tavsiye edersiniz. sanırım kraft almayı düşünüyorum.
Günaydın kızlar , neşeli ve çabucak geçen bir gün olur inşallah :))
Sad kızının adı hayırlı olsun çok beğendim :)
Dilekçim özletme kendini ara ara yokla bizi , ya ben izne ayrılınca ne yapıcam sizsiz of of :)
Bircancım , Ebruya sonuna kadar katılıyorum sen eşine sakın kırıcı olma , demek ki seninki de annesine laf edemeyenlerden boşver o karışsın sen karışma sinir olacak bişeyde yok keyif alabilirsin bu durumdan şahsen ben eşimin annesi karıştığında eşimin surat ifadesinden her şeyi anlıyorum sinir oluyor ve ben olduğum için laf edemiyor , emin ol sen varsın diye eşin ağzını açamıyor sana fırsat vermemek için ...
gulaycim bizim arkadaslar maxi cosi oto koltuklarini verdiler bize, zaten bu ilk aparati sadece 6-7 ay felan kullaniliyor, o kadar bir sure icin para harcamamis olduk iyi oldu :)
ama kayınvalidem bana inat yapıyor eskiden böyle yapmıyordru süt içmesi gerek benken eşime süt süt diyo
Dilek canım özletme kendini bak kaç günümüz kaldı şurda
Ebru sağol canım benim inşallah bebeğim için hayırlı olur ismide
Bircan en iyi kaynana olmayan kaynana ama sen gelinine çok iyi cici Bircan anne olcaksın bundan emin canım (özelden mail attım)
Zeytingözlüm sağol fıstıkım benim
kızlar günaydın....
Sadcım ne güzel isim sena... çok narin ve hoşmuş...
Bircancım ben de ebru ve yasemine katılıyorum, bir de bebişiniz olunca eşin daha farklı davrancak ve ağırlığını koyacak ailesine. çünkü bebeklerin evliliği güçlendirdiğini düşünenlerdenim... Sadece dişini biraz daha sıkmak gerekiyo malesef...
Dilekcim özledik seni.....
Evet ya yasemin biz sensiz ne yapcaz.... Bak biz doğumdan sonra kimbilir neler konuşcaz burada, bebelerin pişikleri, kiloları, boyları vs. Sen bir kez daha düşün derim interneti :)
Biz ne oto koltuğu ne puset , henüz onlara bakmadık , sanırım battaniye içinde çıkacak çocuk :roflol: eski sitilde :)))
hoşgeldin Emel ciğim nasılsın
ємєℓ;8217688 .!.:gunaydınlarrr opuyorumnanaktan sabah serifleriniz hayır olsun efem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?