2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

emelcim günaydın sen geçenlerde bir oto koltuğu önermiştin, yada ana kucağımı tam hatırlayamadım. bebek rahat oluyor yazmıştın. yanlış hatırlamadım di mi sendin. hangi markaydı.

yok canım ben degildim o :)) benim kızımdan kalma pusetim var onu kullancaz....oto koltugunu da hiç dusunmedim ben

gunaydın canım hosgeldin =))

yasemin eşin aşerdiği doğru sanırım:) benımkı erdi sizinkileri bilmemde:) ama tabıkı onun gönlünü ben yaptım benim kaynana uzaktaydı. hoş yakında olsa bana oncelık verırler bılıyorum. hamıleyken 1 ay kaldılar bende iş güç konusunda yemek konusunda çok rahat ettım.

bircancım sen yine de kocana çok kızma, o da ne yapsın artık iki arada bir derede kalmış... evinize yerleşince herşey düzelecek tatlım ya....

yasemincim tatlım benim kocam aşeriyo valla. ben geçenlerde çok yakınıyordum, ne olacak hali diye annemin yanında, annem de bana daha fazla sinirlenmeyim diye kızım o da aş eriyodur doktorlar öyle dedi televizyonda , erkekler de aş erebiliyormuş, sen ona kızma olurmu diyodu... off iyi niyetli annem offffff.....

bu arada kızlar gecenlerde emzirme ile ilgili bir yazı okudum ve sizlerlede paylasmak istiyorum....ben bunu bilmiyordum belki de ilkinde o yuzden kızıma sutum yetersiz kaldı...

sağol tatlım, ben de dünden beri nasıl rahatladım anlatamam....

ємєℓ;8217890 .!.:
yok canım ben degildim o :)) benim kızımdan kalma pusetim var onu kullancaz....oto koltugunu da hiç dusunmedim ben

acaba timdi CADIARZU

günaydın herkese,
nolur çok ferah ve hızlı bir gün olsun bugün :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın kızlar ve kuzular nasılsınız bakalım bugün benim kızımın ismi belli oldu Sena :))) olucak

Sad, isim çok güzel; kuzenimin ismi a.s çok da akıllı ve başarılı bir kız oldu; inşallah senin kızının da çok kısmetli ve güzel bir hayatı olur

allahım ben de bir isim bulabilsem artık! bu haftasonu kesin bulacağız diye karar verdik bakalım :1hug:

evet ben öyle hiç düşünmemiştim ama sinir oldum ya

emelcim hoşbulduk tatlım. yoğun bir gün gene. bu aralar daha fazla yorulmaya ve bunalmaya başladım. sürekli derin nefesler alıp veriyorum onu fark ettim. 11 de doktoruma gitcem çalışamaz raporumu alcam. hoş çalışmaya devam etcem o da ayrı konu. :)

kızlar bir yerde okumuştum emzirirken göğüsün tamamı açık olmalı bebek hissetmeli diyordu o yüzden bu emzirme sütyenleri nasıl acaba teması kesiyormu dün aklıma takıldı

ya bu kadın inadına yapıyor sorunlu zaten

gunaydın canım hosgeldin :)

günaydın en tatlı annişleeerrr :) :) :)
sad çok güzel isminiz canım yaaa, adıyla gelsin sağlıkla gelsin inşallah kaydirigubbakcemile3
kızlar hastaneden illa ki puset ya da oto koltuğuyla mı çıkarmamız gerekiyor bebeği_? ben hiçbirini almayı düşünmüyorum da...

o nefessiz kalma yada tıkanma bende de oluyor canım . .kuzucuklar sıkıstırıyo bizi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…