emelcim günaydın sen geçenlerde bir oto koltuğu önermiştin, yada ana kucağımı tam hatırlayamadım. bebek rahat oluyor yazmıştın. yanlış hatırlamadım di mi sendin. hangi markaydı.
kızlar günaydınnn...
gülaycım dün ben okumayı bitirdim herkes gitti yazamadım tatlım. gözünaydın kızını görmüşsün durumu çok iyiymiş canım. çok sevindim.
yasemin beni sormuşsun yazdım ama çıkmışsın canımcım yoğunluk var bu ara ofiste tahlile de gittim falan derken giremedim canım dün.
bircanım canım kaynanan hakkaten sopalık ama bir de şöle düşün bizim de evlatlarımız olcak onları başkalarına teslim edeceğiz. arada bize geldiklerinde pohpohlamıcakmıyız acaba?
kızlar günaydınnn...
gülaycım dün ben okumayı bitirdim herkes gitti yazamadım tatlım. gözünaydın kızını görmüşsün durumu çok iyiymiş canım. çok sevindim.
yasemin beni sormuşsun yazdım ama çıkmışsın canımcım yoğunluk var bu ara ofiste tahlile de gittim falan derken giremedim canım dün.
bircanım canım kaynanan hakkaten sopalık ama bir de şöle düşün bizim de evlatlarımız olcak onları başkalarına teslim edeceğiz. arada bize geldiklerinde pohpohlamıcakmıyız acaba?
ємєℓ;8217890 .!.:yok canım ben degildim o :)) benim kızımdan kalma pusetim var onu kullancaz....oto koltugunu da hiç dusunmedim ben
ємєℓ;8217789 .!.:hosbuldum canım iyiyim sukur seni sormalı?
günaydın kızlar ve kuzular nasılsınız bakalım bugün benim kızımın ismi belli oldu Sena :))) olucak
Bircancım ben hamileliğimde hiç aşermedim , benim kayınvalidem ikide bir eşlerde aşeririmiş yok canı şunu çekermiş deyip duruyor , burağa vitamin al diyor .... Emin ol kendi kızı hamile kalsın eşinin canı bir şey istesin sürekli lafı getirir kızına , şimdi bile kocasının yanında kızına yapmadığı ilgi yok yarışıyor resmen benimlede öyleydi ilk sene sürekli burak bunu sever bunu yaptım burak şunu sever onu yaptım , şimdi gidiyoz ohooooo hiç bir şey yok ... Senin kayınvalidende şimdi sen annenlerde ilgi görüyorsun ya oğlum eksik kalmasın diye düşünüyordur saçma sapan yarışlar işte .
kızlar günaydınnn...
günaydın herkese,
nolur çok ferah ve hızlı bir gün olsun bugün :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Sad, isim çok güzel; kuzenimin ismi a.s çok da akıllı ve başarılı bir kız oldu; inşallah senin kızının da çok kısmetli ve güzel bir hayatı olur
allahım ben de bir isim bulabilsem artık! bu haftasonu kesin bulacağız diye karar verdik bakalım :1hug:
emelcim hoşbulduk tatlım. yoğun bir gün gene. bu aralar daha fazla yorulmaya ve bunalmaya başladım. sürekli derin nefesler alıp veriyorum onu fark ettim. 11 de doktoruma gitcem çalışamaz raporumu alcam. hoş çalışmaya devam etcem o da ayrı konu. :)
kızlar bir yerde okumuştum emzirirken göğüsün tamamı açık olmalı bebek hissetmeli diyordu o yüzden bu emzirme sütyenleri nasıl acaba teması kesiyormu dün aklıma takıldı
ya bu kadın inadına yapıyor sorunlu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?