yok canım önü komple açık teması engellicek gibi dğeil yani
günaydın en tatlı annişleeerrr :) :) :)
sad çok güzel isminiz canım yaaa, adıyla gelsin sağlıkla gelsin inşallah kaydirigubbakcemile3
kızlar hastaneden illa ki puset ya da oto koltuğuyla mı çıkarmamız gerekiyor bebeği_? ben hiçbirini almayı düşünmüyorum da...
ємєℓ;8218285 .!.:o nefessiz kalma yada tıkanma bende de oluyor canım . .kuzucuklar sıkıstırıyo bizi :))
günaydın en tatlı annişleeerrr :) :) :)
sad çok güzel isminiz canım yaaa, adıyla gelsin sağlıkla gelsin inşallah kaydirigubbakcemile3
kızlar hastaneden illa ki puset ya da oto koltuğuyla mı çıkarmamız gerekiyor bebeği_? ben hiçbirini almayı düşünmüyorum da...
canım görmezden gel, gül geç, oğluna dokun onu hisset rahatla o sırada... bak sen gerildikçe oğlunu etkiliyor. ben üzüldüğüm zaman onu düşünüyorum ve sakinleşmeye çalışıyorum canımcım. onlar ana oğulsa senin de kocaman paşan var yahu...
kocaman oldular dimi emelcim :) ben hala aldığım bebek bezlerini seviyorum. gelsin dötünü yicem onun opuyorumnanaktan
emzirme sutyeni yerine ben normal sütyenlerimi kullansam ya, bir de onu alasım yok. memişlerimi tek tek çıkartırım sütyenimden, zaten artık penye sutyenlere geçtim..... prova yaptım fena olmuyor, görümcem de o şekilde gayet rahat emziriyor.....
canım bende emzirme südyeni almayı düşünmüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?