ємєℓ;8218637 .!.:iyilik guzellik tulaycım ne olsun safak sayıyoruz malum:) sen nasılsın bacım
günaydın tatlım, yok canım ben kucağımda çıkartcam tabi.... sadece 1 aydan sonra otokoltuğunu ana kucağı gibi kullancam, ve gezmelere onu götürcem....
emzirme sutyeni yerine ben normal sütyenlerimi kullansam ya, bir de onu alasım yok. memişlerimi tek tek çıkartırım sütyenimden, zaten artık penye sutyenlere geçtim..... prova yaptım fena olmuyor, görümcem de o şekilde gayet rahat emziriyor.....
ємєℓ;8218513 .!.:gunaydın canım hosgeldin....hayır oyle bir sart yok ben kucagımda cıkarcm :)
ємєℓ;8218554 .!.:bana biraz tuhaf gelecek canım kız cocuktan sonra erkek cocugun altını almak kaydirigubbakcemile3 erkege tamamen yabancıyım
tülayım hoşgeldin canımcım. nassın? biz şimdik çıkıyoruz. doktora rapor yazdırcaz.
sen gene kız da olsa birinin altını almışsın. ben alt alma olayına tamamen yabancıyım tatlım kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar...
ya bende arada su gibi hep akıntı geliyor..Resmen su....:bbo:
nedir bu ya acaba enfeksiyon mu kaptım..Doktor fitil yazdı ama ben hiç kullanmadım..:kedi:
aynen cnm yaaaaa...dün kuzumun eşyalarını ütüledim herşeyi hazır..bi büyük ev temizliğim olucak 10-15 ağustos gibi hayırlısı bakalım
ya bana cumartesi arkadaşlarım gelicek ama ben çok halsizim, gözüm almıyo hiç reddetsem ayıp olurmu???
dilekçim özletme kendini cnm yaaa
sad cım kızının adı çooookkk güzel adıyla yaşasın inş.
bircan cım akşam yine olanlar olmuş Allah ım sana sabırlar versin
ve diğer arkadaşlarım herkes iidir inş...
Günaydın kızlar...
ya bende arada su gibi hep akıntı geliyor..Resmen su....:bbo:
nedir bu ya acaba enfeksiyon mu kaptım..Doktor fitil yazdı ama ben hiç kullanmadım..:kedi:
aynen cnm yaaaaa...dün kuzumun eşyalarını ütüledim herşeyi hazır..bi büyük ev temizliğim olucak 10-15 ağustos gibi hayırlısı bakalım
ya bana cumartesi arkadaşlarım gelicek ama ben çok halsizim, gözüm almıyo hiç reddetsem ayıp olurmu???
günaydın emelcim dün sularımız kesilmişti... bütün gün gelmedi şuanda çok az akıyor.. susuzluk çok kötü yaa... dün yemek yaparken bile çok zorlandımm.. makine bulaşık dolu...sular gelsin ne olur ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?