2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar...

ya bende arada su gibi hep akıntı geliyor..Resmen su....:bbo:

nedir bu ya acaba enfeksiyon mu kaptım..Doktor fitil yazdı ama ben hiç kullanmadım..:kedi:

ємєℓ;8218637 .!.:
iyilik guzellik tulaycım ne olsun safak sayıyoruz malum:) sen nasılsın bacım

aynen cnm yaaaaa...dün kuzumun eşyalarını ütüledim herşeyi hazır..bi büyük ev temizliğim olucak 10-15 ağustos gibi hayırlısı bakalım

ya bana cumartesi arkadaşlarım gelicek ama ben çok halsizim, gözüm almıyo hiç reddetsem ayıp olurmu???

günaydın tatlım, yok canım ben kucağımda çıkartcam tabi.... sadece 1 aydan sonra otokoltuğunu ana kucağı gibi kullancam, ve gezmelere onu götürcem....

anladım canım, ben de kucağımda çıkarırım diye düşünüyordum, çünkü ana kucağı falan almak istemiyorum...

olur canım etrafımda ir sürü insan o şekilde yapıyor ama ben hiç kullanmıyorum penye sütyen ve almışken emzirme sütyeni alırım dedim...
zaten bebefox marka beğendim bi tane 12 lira bişey, 2-3 tane alsam tamamdır...

ємєℓ;8218513 .!.:
gunaydın canım hosgeldin....hayır oyle bir sart yok ben kucagımda cıkarcm :)

günaydııınnn :1hug: ben de kucağımda çıkarayım bari kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ємєℓ;8218554 .!.:
bana biraz tuhaf gelecek canım kız cocuktan sonra erkek cocugun altını almak kaydirigubbakcemile3 erkege tamamen yabancıyım

sen gene kız da olsa birinin altını almışsın. ben alt alma olayına tamamen yabancıyım tatlım kaydirigubbakcemile3

günaydın emelcim dün sularımız kesilmişti... bütün gün gelmedi şuanda çok az akıyor.. susuzluk çok kötü yaa... dün yemek yaparken bile çok zorlandımm.. makine bulaşık dolu... sular gelsin ne olur ya....

yeni gelen kızlar hoşgeldınız

ben sıze daha onceden lınkını attıgım yenı ıncının emzırme sutyenını aldım

Günaydın kızlar...

ya bende arada su gibi hep akıntı geliyor..Resmen su....:bbo:

nedir bu ya acaba enfeksiyon mu kaptım..Doktor fitil yazdı ama ben hiç kullanmadım..:kedi:

aferim sana feyzacım klava: doktor sana fitil yazıyor ve sen kullanmıyorsun belli ki enfeksıyonun var.....onu kullanmazsan bebeginide olumsuz etkiler biliyorsun degil mi ? bence hemen randevu al ve doktoruna git

kendini iyi hissetmiyorsan kabul etme canım zorlama kendini

aminya kadın deli etti beni ama kendimede kızıyrum ya eşime sabah çorap hazırladım getirdim ana bi baktım kayınvalidem eşime çorap hazırlamış sanırım kıskandımmmmmm

Feyza neden kullanmadın bu dönemde enfeksiyonlar erken doğuma neden olabiliyor lütfen ihmal etme

ay alt almak kadar kolayı mı var kızlaarr :sm_cool: :sm_cool:
annemin komşusu doğum yaptığı günün akşamı bebeği görmek için uğradık...
bebeğin altı değişecek, ne kendi alabiliyor ne annesi ne de teyzesi :roflol: en sonunda ben geçtim aldım oğlanın bezini :roflol: :roflol:
ay altını değiştirmeye bile özeniyorum valla yaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım kendini iyi hissetmiyorsan kabul etme onlar seni anlayacaktır

bende emzirme sutyeni yerine penyelerden mi alsam diye düşünmüyor değilim neyse bakacam artık hangisi içime sinerse onu alırım

meryem nasıl senin aldığın sütyen penye mi o da_?
linkini bi daha atar mısın canım yaaa kaydirigubbakcemile3

sorma canımya ne sınır bozucu bir durum susuz hiç bir sey olmuyor hele ki yazın ...umarım ogleye dogru gelir

Bircancım sakın bu yarışın içine girme kendini kaptırırsan , kadın istediğine ulaşır sen bir köşede dur boşver kendi keyfine bak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…