2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yeni gelen kızlar hoşgeldınız

ben sıze daha onceden lınkını attıgım yenı ıncının emzırme sutyenını aldım

hoşbulduk meryemcim nasılsın?????

kendini iyi hissetmiyorsan kabul etme canım zorlama kendini

ya ne bilem ayıbıma gidiyo ama çok halsizim 2 gündür gözüm almıyo

aminya kadın deli etti beni ama kendimede kızıyrum ya eşime sabah çorap hazırladım getirdim ana bi baktım kayınvalidem eşime çorap hazırlamış sanırım kıskandımmmmmm

aman be cnm boşveeerrrrr ne kıskancan sen ona tosun bi oğlancık vercen bi çorap ne kiii????kaydirigubbakcemile3

Benim aldığım sütyenler penye emzirme sütyeni , ve giyince açtığında maşallah kabak gibi açılıyor yani ööle sadece ucu değil ... Bu arada süt verirken arkadaşım gözümü kapatıyorum sütün aktığını hayal ediyorum diyor ve o kadar çok sütüm oldu ki diyor , birde rezene , portakal suyu içiyormuş bol bol su , sakın diyor süt vericem diye şeker şerbet içip durma , en fazla şekersiz komposto ....

ay pompalardan bazıları pişman bazıları değil. sütü az gelenler keşke almasaydım demiş, sütü bol olanlar iyi ki almışım demiş.... kardişim nereden bilecez peki şimdiden sütümüzün durumunu?

evet bebegini dusunup hayal ettiginde sut oranında artıs oluyormus bi yazıda okumustum ne hos degil mi :) . . . . . . . .banada ebem ısırgan çayı demisti o çok sut getirirmis....kızım sarılık tedavisi için hastanede yatarken paket paket ondan almıstım sallama cay seklinde . . .

gülay o linki ben de takip ediyorum valla canım :) gerçekten çok iyi fikir oluyor :)

bilemeyecegimiz için simdi almayacagız canım ...ben hastaneye giderken yanıma triley alcam o benim isimi gorur pahalıda degil.....sonra duruma gore ne yapmak gerekiyosa yapılır artık

haklısın sanırım canım. Ama karışmasın ya.

evet evet su içmek en önemlisi... ya bence benim sütüm az olacak, memişlerim giderek küçüldü, gerçi görümceminkiler kocaman ama onunkide sadece görünüş.....

ben mesela bebek arabası almıyorum gerek olmadıgını dusunuyorum su asamada.....onumuz zaten kıs...bi yerden bi yere zaten arabayla gidiyoruz pusetine koydum mu tamam.......bazı seyler için acele etmemek lazım.....zamanı gelince almak daha mantıklı

Günaydın annişler..
Dün doğum olayı halledilip bugün emzirme, alt açma olaylarına girilmiş

evet evet su içmek en önemlisi... ya bence benim sütüm az olacak, memişlerim giderek küçüldü, gerçi görümceminkiler kocaman ama onunkide sadece görünüş.....

canım bence goguslerin boyutunun sut uretimi ile alakası yok.....onemli olan kaliteli olsun kucuklerinde epey sutu olabilir aksıne buyuklerde de olmayabilir

meryem nasıl senin aldığın sütyen penye mi o da_?
linkini bi daha atar mısın canım yaaa kaydirigubbakcemile3

Yeni inci - 1650 - Emzirme sutyeni - Lahusa emzirme sutyeni, önden açılma özelliği sayesinde kullanım kolaylığı sağlar. Antibakteriyeldir. Azo testinden geçmiştir.<br><br>Kumaş Türü : %50 Polyamit, %15 elastin, %25 polyester, %10 pamuk<br><br>Hijyeni
canım benım aldıgım bu dısı penye değil.

hoşbulduk meryemcim nasılsın?????
[/B]
iyiyim canım sağol sen nasılsın

bircan ım hiç kıyamıyom sana bu halde neler çekiyosun
meryem cim hamdolsun bugünümüze kalça ağrılarım var dünden beri dün bide çok yürüdük sorma paytak paytak yürüom şu an Allah tan evdeyim

Gülaycım memiş büyüklüğü ile sütün alakası yok zaten doğumdan sonra şişiyor , benim arkadaşında 85 di 105 emzirme sütyeni kullandı bööle bidon gibi olmuştu ... Ben pompayı doğum sonrasına bıraktım nerden baksan 100 küsur tl sütüm az olursa yazık günah , zaten evime çok yakın yerler var lazım olursa gider alırım koşa koşa ...

&#1108;&#1084;&#1108;&#8467;;8218822 .!.:
aferim sana feyzacım klava: doktor sana fitil yazıyor ve sen kullanmıyorsun belli ki enfeksıyonun var.....onu kullanmazsan bebeginide olumsuz etkiler biliyorsun degil mi ? bence hemen randevu al ve doktoruna git

ama fitili yapamıyorum....korkuyorum sanki :kedi:

ama fitili yapamıyorum....korkuyorum sanki :kedi:

canım korkcak bisey yok ki.....ben kızımın hamilelginde surekli kullandım..enfeksiyonum hiç geçmedi....ustelik erken dogum riskimde vardı ..basta çok tedirgin oldum yabancı bi cismi içine koycaksın ama mecbursun canım....onu içine iyice itip sırt ustu yatıp bekliyosun....Allah korusun ilerle daha kotu olur....sen hemen doktorundan randevu al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…