yeni gelen kızlar hoşgeldınız
ben sıze daha onceden lınkını attıgım yenı ıncının emzırme sutyenını aldım
kendini iyi hissetmiyorsan kabul etme canım zorlama kendini
aminya kadın deli etti beni ama kendimede kızıyrum ya eşime sabah çorap hazırladım getirdim ana bi baktım kayınvalidem eşime çorap hazırlamış sanırım kıskandımmmmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...iklarinizdan-hangisine-pisman-oldunuz-11.html
kızlar okumuşsunuzdur eminim, ama belki çok geç değildir benim için diye tekrar okumaya başladım he he :)
ay pompalardan bazıları pişman bazıları değil. sütü az gelenler keşke almasaydım demiş, sütü bol olanlar iyi ki almışım demiş.... kardişim nereden bilecez peki şimdiden sütümüzün durumunu?
hoşbulduk meryemcim nasılsın?????
ya ne bilem ayıbıma gidiyo ama çok halsizim 2 gündür gözüm almıyo
aman be cnm boşveeerrrrr ne kıskancan sen ona tosun bi oğlancık vercen bi çorap ne kiii????kaydirigubbakcemile3
Benim aldığım sütyenler penye emzirme sütyeni , ve giyince açtığında maşallah kabak gibi açılıyor yani ööle sadece ucu değil ... Bu arada süt verirken arkadaşım gözümü kapatıyorum sütün aktığını hayal ediyorum diyor ve o kadar çok sütüm oldu ki diyor , birde rezene , portakal suyu içiyormuş bol bol su , sakın diyor süt vericem diye şeker şerbet içip durma , en fazla şekersiz komposto ....
evet evet su içmek en önemlisi... ya bence benim sütüm az olacak, memişlerim giderek küçüldü, gerçi görümceminkiler kocaman ama onunkide sadece görünüş.....
meryem nasıl senin aldığın sütyen penye mi o da_?
linkini bi daha atar mısın canım yaaa kaydirigubbakcemile3
iyiyim canım sağol sen nasılsınhoşbulduk meryemcim nasılsın?????
[/B]
Günaydın annişler..
Dün doğum olayı halledilip bugün emzirme, alt açma olaylarına girilmiş
Günaydın annişler..
Dün doğum olayı halledilip bugün emzirme, alt açma olaylarına girilmiş
ємєℓ;8218822 .!.:aferim sana feyzacımklava: doktor sana fitil yazıyor ve sen kullanmıyorsun belli ki enfeksıyonun var.....onu kullanmazsan bebeginide olumsuz etkiler biliyorsun degil mi ? bence hemen randevu al ve doktoruna git
ama fitili yapamıyorum....korkuyorum sanki :kedi:
bircan ım hiç kıyamıyom sana bu halde neler çekiyosun
meryem cim hamdolsun bugünümüze kalça ağrılarım var dünden beri dün bide çok yürüdük sorma paytak paytak yürüom şu an allah tan evdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?