bircan ım hiç kıyamıyom sana bu halde neler çekiyosun
meryem cim hamdolsun bugünümüze kalça ağrılarım var dünden beri dün bide çok yürüdük sorma paytak paytak yürüom şu an Allah tan evdeyim
kızım düşünene olsa bu durumda olmazdık. neyse cumartesiye kadar idare etcem 2 gece daha cumarteside eşimin babaannesinde kalıcaz sonraa pazardan itibaren annemde kalıcam
Birde ben puset konusunda kararsızım , şimdi bizim bebeler kış ayına gelecek çok dışarı çıkılmaz çıkılsada kucakda yada kanguruda idare edilir , hareketlenmeye başlayınca da durmuyolar pusette , bende diyorum yaza doğru alırız baston ya da daha küçük basit bişey alırız , yani şimdiye kadar gördüğüm çoğu kişide anne puseti itiyor baba bebeği kucaklıyor boşuna hammallık gibi geliyor bana ....
inşallah herkesin sütü foşur foşur gelir....
Birde ben puset konusunda kararsızım , şimdi bizim bebeler kış ayına gelecek çok dışarı çıkılmaz çıkılsada kucakda yada kanguruda idare edilir , hareketlenmeye başlayınca da durmuyolar pusette , bende diyorum yaza doğru alırız baston ya da daha küçük basit bişey alırız , yani şimdiye kadar gördüğüm çoğu kişide anne puseti itiyor baba bebeği kucaklıyor boşuna hammallık gibi geliyor bana ....
:teytey: sular geldiii:sm_cool:ємєℓ;8218964 .!.:sorma canımya ne sınır bozucu bir durum susuz hiç bir sey olmuyor hele ki yazın ...umarım ogleye dogru gelir
kesinlikle bende öyle düşünüyorum..ємєℓ;8219233 .!.:ben mesela bebek arabası almıyorum gerek olmadıgını dusunuyorum su asamada.....onumuz zaten kıs...bi yerden bi yere zaten arabayla gidiyoruz pusetine koydum mu tamam.......bazı seyler için acele etmemek lazım.....zamanı gelince almak daha mantıklı
ємєℓ;8219578 .!.:canım ben pusetten su konuda çok rahatlık gordum...6 aydan sonra beslenmesini hep onda yaptım ve çokta rahat ettim 6 aya kadarda gezmelere giderkende rahatlıkla kullandım onu.....iyice sıkı sıkı sarıp pusetine yatırdım ustunede battaniye ..zaten arabayla da gittigimiz için problem yasamadım
...
benim gelmeye başladı bile geceliklerim hep klostrom sütü oluyor...:dance:
:teytey: sular geldiii:sm_cool:
kesinlikle bende öyle düşünüyorum..
benim gelmeye başladı bile geceliklerim hep klostrom sütü oluyor...:dance:
ya bebeği emzirmeyi beceremezsem o ilk kolostrum sütüm boşa giderse diye endişeleniyordum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
meğer 3 gün boyunca o süt gelirmiş ve bebeğin vücuduna antibiyotik olurmuş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 korkmama gerek kalmadı yani kaydirigubbakcemile3
tatlım ama puset bebek arabası demek tatlım. sen başka bişeyden mi bahsediyosun.
yaaa bi ara bnm göğüs uçlarım beyazımsı bişi oldu ama sütyene bişi geçmemiş omu kolstrum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?