yaaa bi ara bnm göğüs uçlarım beyazımsı bişi oldu ama sütyene bişi geçmemiş omu kolstrum acaba
ya bebeği emzirmeyi beceremezsem o ilk kolostrum sütüm boşa giderse diye endişeleniyordum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
meğer 3 gün boyunca o süt gelirmiş ve bebeğin vücuduna antibiyotik olurmuş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 korkmama gerek kalmadı yani kaydirigubbakcemile3
evet canım iyi bak .. banyodan sonra daha çok geliyor...:teytey:yaaa bi ara bnm göğüs uçlarım beyazımsı bişi oldu ama sütyene bişi geçmemiş omu kolstrum acaba
yaaa bi ara bnm göğüs uçlarım beyazımsı bişi oldu ama sütyene bişi geçmemiş omu kolstrum acaba
ємєℓ;8219837 .!.:pardon canım ben hep karıstırıyorum onları ...ana kucagı demek istemistim kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar. Herkes iyidir inş.
hoışgeldın özge nasılsın
günaydınnnnnnnnnnnnnnn.
ємєℓ;8220059 .!.:ozgecim hosgeldin canım sende :)
ben 1 adet aldım ama bilmiyorum ne kadar işime yarıcakkk
canım doktorun ne dedi peki , idrar yolu enfeksiyonu mu , yani o kadar su gibi olmamalı ...
Bu arada bir yerde okumuştum ,göğüs kanallarını açmak için yani süt verirken sıcak kompres yapmak faydalıymış, yani temiz pedleri ( makyaj pedi olabilir , pamuk olabilir ) sıcak suyla ıslatıp göğsümüze sürmemiz faydalı olabilirmiş ,ya da mikrodalgada ısıtıp 2/3, dakika konulabilirmiş ....
emel tülay kızlar temizliğiniz ev işleriniz bittimi yoksa benmi böyle tembelim öğlen oldu hala yatak açık ev havada uçuyor...:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?