Bu arada bir yerde okumuştum ,göğüs kanallarını açmak için yani süt verirken sıcak kompres yapmak faydalıymış, yani temiz pedleri ( makyaj pedi olabilir , pamuk olabilir ) sıcak suyla ıslatıp göğsümüze sürmemiz faydalı olabilirmiş ,ya da mikrodalgada ısıtıp 2/3, dakika konulabilirmiş ....
emel çok sağol yazı için teşekkürler :)
canım ben de bişey yapıyorum, sütüm gelmesi için. bir yerde okudum. göğüs uçlarımı siyah olan halkasını da kavrayacak şekilde tutup öne doğru acıyana kadar çekiyorum, bir nevi göğüs egzersizi.... gğüs uçlarım 1 haftadır daha büyüdü, önceden kendi halinde dururken meme uçlarım dümdüz oluyordu, şimdi daha da çıkık oldular. bebeğin memeyi tutması da kolaylaşıyormuş bu egzersizle.
canım ben de bişey yapıyorum, sütüm gelmesi için. bir yerde okudum. göğüs uçlarımı siyah olan halkasını da kavrayacak şekilde tutup öne doğru acıyana kadar çekiyorum, bir nevi göğüs egzersizi.... gğüs uçlarım 1 haftadır daha büyüdü, önceden kendi halinde dururken meme uçlarım dümdüz oluyordu, şimdi daha da çıkık oldular. bebeğin memeyi tutması da kolaylaşıyormuş bu egzersizle.
ємєℓ;8220321 .!.:alalaaaa o zararlı olmasın canım gogus uçlarımız için....doktorlar genelde ellemeyin derler ya uçları ....çogumuzdan sutte gelmeye baslamıs ya bi zararı olmasın...az once bi yazı koymustum orda kesinlekle sıktırmayın yazıyordu :bbo:
hadi ozaman toplu çıkıp gelelim sonra aklım sizde kalıyo iş yapamıyorumm....mafoldumben
sıkmıyorum canım ,kremlerken masaj gibi öne doğru çekiyorum ööle koparır gibi değil yane ...
ємєℓ;8220261 .!.:rica ederim tatlım :)
Ebrucum tekli al bence ,aynı işi görür boşu boşuna iki kat para ödeme bence ...
bayanlar, lansinoh'u sürerken göğsünüz acıyor mu? bir de iyice yedirmek gerekiyor mu acaba. ben dün denedim canım acıdı, yayıp bıraktım ben de CADIARZU
Hoşbuldum Tülaycım. nasılsın?
benim kızım olacağı için ilerde kolye olarak kullanabileceği bir nazarlık seçtim
Eki Görüntüle 20804 görgüsüzlük yapayım sizede göstereyim
aaaaaaaaaaaaaaaaa çok güsellll ii günlerde kullansın minik prenses inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?