2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben de bişey yapıyorum, sütüm gelmesi için. bir yerde okudum. göğüs uçlarımı siyah olan halkasını da kavrayacak şekilde tutup öne doğru acıyana kadar çekiyorum, bir nevi göğüs egzersizi.... gğüs uçlarım 1 haftadır daha büyüdü, önceden kendi halinde dururken meme uçlarım dümdüz oluyordu, şimdi daha da çıkık oldular. bebeğin memeyi tutması da kolaylaşıyormuş bu egzersizle.

alalaaaa o zararlı olmasın canım gogus uçlarımız için....doktorlar genelde ellemeyin derler ya uçları ....çogumuzdan sutte gelmeye baslamıs ya bi zararı olmasın...az once bi yazı koymustum orda kesinlekle sıktırmayın yazıyordu :bbo:

hadi ozaman toplu çıkıp gelelim sonra aklım sizde kalıyo iş yapamıyorumm....mafoldumben

Onu bende yapıyorum özellikle kremlemeye başladıktan sonra ,ha ha çok komik oldular ama küçük tıpalar gibi :roflol::roflol:

sıkmıyorum canım ,kremlerken masaj gibi öne doğru çekiyorum ööle koparır gibi değil yane ...

ay ben de yapayım bari, serçe parmağımın ucu kadar çıkıntıları var sadece nasıl emzireceğim diyordum ben de...
işe yaradıysa başlıyorum hemen :)

ємєℓ;8220261 .!.:
rica ederim tatlım :)

:1hug:

Ebrucum tekli al bence ,aynı işi görür boşu boşuna iki kat para ödeme bence ...

ay ikiliyi tavsiye etmiyor zaten kullananlar, kalitesinden falan değil, çok rahatsız ediyormuş süt ineciği gibi hissediyorum diyorlardı delikafadulden delikafadulden

bayanlar, lansinoh'u sürerken göğsünüz acıyor mu? bir de iyice yedirmek gerekiyor mu acaba. ben dün denedim canım acıdı, yayıp bıraktım ben de CADIARZU

tamam emelim 13.30 a kadar geliriz demii... kızlar bende göğüslerime masj yapıyorum kremleniyoruz...valla hiç olmayan uçlar çıktı yaa... doğuma kadar daha çok çıkar inşllhh...

bayanlar, lansinoh'u sürerken göğsünüz acıyor mu? bir de iyice yedirmek gerekiyor mu acaba. ben dün denedim canım acıdı, yayıp bıraktım ben de CADIARZU

Yok canım benim hiç acımıyor tersine , kuru görüntüsü gitti yerine yumuşacık bir görüntü geldi , ama ben çok bastırmıyorum hafif hafif yapıyorum masajımı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…