2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sıkmıyorum canım ,kremlerken masaj gibi öne doğru çekiyorum ööle koparır gibi değil yane ...

ben uzatıyom rekorum 30 cm he he :)

emelcim memeyi ucundan değil siyah halkayı da kavrayacak şekilde, hafif acı hissedene kadar çekiyosun, çekerken meme ucunu sıkmıyosun tatlım.

canım işe yaradı, zaten hafifçe, böyle ucundan değil de siyah halkayı kavrayacak şekilde hafifçe uzatıyorsun öne doğru.....

benim kızım olacağı için ilerde kolye olarak kullanabileceği bir nazarlık seçtim

Eki Görüntüle 20804 görgüsüzlük yapayım sizede göstereyim

off süpermiş tatlım.... rengine bayıldım. ben de isterim ben de....

geçmiş olsun tatlım, sen misafirlere söyle gelmesinler, dinlen ağrım var da de.

çok saol Gülay cım....cnm söyldm cumartesi geliceklerdi...anlayışla karşıladılar ama umarım darılmamışlardır.zaten evde halılarım felan serili değil ben halsizim napim yaaa 9.aydayz yani şaka maka doğum yapcek insana de gezmeye gidilmezki cnm demi ama

Fıstık anneler merhaba herkese. Herkes iyidir umarım. Bizde iyiyiz kuzumla çok şükür. ızni iple çekiyoruz valla bu sıcaklar ve işlerin yoğunluğu çok yordu beni o yüzden bir an nce evimde dinlenmek istiyorum.

hoşgeldin kübracım az kaldı biraz dah sabırrrr

denizcim çok güzel prensesin kolyesi maşallah yaa :)

deniz çok guzelmıs canım gule gule kullansın almına hanım

teşşkür ederiz teyzeleri a.s.

kızlar selam herkese dün benim oğluşum hiç hareket etmemişti akşam 10 falandı hareket ettiği zaman çok korktum yaa oğluşuma bişiy oldu sandım bizimki anladım ki gece mesai yapıyr

slm kızlar...
Baharcım dün akşam senin doktoruna randevu almıştım...Bugün 10 da eşimle hastaneye gittik..bircan doktor hastane ve ilgi süper..Eşim bile çok memnun kaldı..diğer hastanede gördüğümüz ilgiden kat kat fazlası var..aynı hastanede doğum yapıcaz anlayacağınopuyorumnanaktan

2 hafta sonraya randevu verdi.bu arada oğlumuz çok sağlıklıymış...maşallahı var dedi doktor....10 gün önden gidiyomuş..2277 gr olmuş...

.....

çooookkkkk sevndim cnm hadi gözünaydınnnn

benim kızım olacağı için ilerde kolye olarak kullanabileceği bir nazarlık seçtim

Eki Görüntüle 20804 görgüsüzlük yapayım sizede göstereyim

çok güzelmiş bayıldım ya. Tickerde geçmiş 8. aya süperrzemuszemus opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 :lepi: vereliniortak delikafadulden naniknanik :1shok: hihoyyyt :jeyyar: sırnaşık şey :içelim: :roflol: :sm_cool: :teytey: :dance: :hooray:

canım çok sevindim süper hemde bebeğinin kilosuda süper maşallah ama bu doktorları anlamıyor 32. haftamda gittim 2200 gramdı bebeğim 2 hafta önden gidiyor diye kadın yeme dedi kes biraz yediklerini bebek öndne gidiyor dedi manyak mı ne bu doktorlar ya?

ben de 11 de gittim tatlım karşılaşacakmışız nerdeyse. çok sevindim canım memnun kalmana karar vermene. benim adımı söyleseydin bari havam olsaydı :) gerçekten doktor çok şeker bir bayan çok moral veriyor. senin kuzucuk ta maşallah kocaman olmuş tatlım.
ben de rapor için gittim idrar ve kan testimi göstereyim dedim. doktorum acil sezeryana girmiş ay salak gibi sanki ben sezeryan oluyom ya elim ayağıma dolaştı. diğer doktora gösterdikç lökosit çok yüksek çıkmış kızlar idrar kültürü testi istedi onu da verdik. pazartesi çıkacak sonuçlar. çok şaşırdı ben de yanma ya da kaşıntı falan da yok deyince. pazartesi ya da salı belli olcak bakalım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…