sıkmıyorum canım ,kremlerken masaj gibi öne doğru çekiyorum ööle koparır gibi değil yane ...
ay ben de yapayım bari, serçe parmağımın ucu kadar çıkıntıları var sadece nasıl emzireceğim diyordum ben de...
işe yaradıysa başlıyorum hemen :)
:1hug:
ay ikiliyi tavsiye etmiyor zaten kullananlar, kalitesinden falan değil, çok rahatsız ediyormuş süt ineciği gibi hissediyorum diyorlardı delikafadulden delikafadulden
benim kızım olacağı için ilerde kolye olarak kullanabileceği bir nazarlık seçtim
Eki Görüntüle 20804 görgüsüzlük yapayım sizede göstereyim
Özgecim valla bugün de dün geceden beri başlayan kalça ağrım var, günüm günümü tutmuyo sinirleniyom artık heeee ne olsunnnklava:
geçmiş olsun tatlım, sen misafirlere söyle gelmesinler, dinlen ağrım var da de.
Fıstık anneler merhaba herkese. Herkes iyidir umarım. Bizde iyiyiz kuzumla çok şükür. İzni iple çekiyoruz valla bu sıcaklar ve işlerin yoğunluğu çok yordu beni o yüzden bir an nce evimde dinlenmek istiyorum.
denizcim çok güzel prensesin kolyesi maşallah yaa :)
ben uzatıyom rekorum 30 cm he he :)
emelcim memeyi ucundan değil siyah halkayı da kavrayacak şekilde, hafif acı hissedene kadar çekiyosun, çekerken meme ucunu sıkmıyosun tatlım.
canım işe yaradı, zaten hafifçe, böyle ucundan değil de siyah halkayı kavrayacak şekilde hafifçe uzatıyorsun öne doğru.....
off süpermiş tatlım.... rengine bayıldım. ben de isterim ben de....
deniz çok guzelmıs canım gule gule kullansın almına hanım
Günaydın kızlar. Herkes iyidir inş.
kızlar selam herkese dün benim oğluşum hiç hareket etmemişti akşam 10 falandı hareket ettiği zaman çok korktum yaa oğluşuma bişiy oldu sandım bizimki anladım ki gece mesai yapıyr
kızlar geçen pazartesi annemle çarşıya gitmiştik kuyumcuların önünden geçerken aklıma geldi nazarlık aldım bebişime size de hatırlatmak istedim
.....slm kızlar...
Baharcım dün akşam senin doktoruna randevu almıştım...Bugün 10 da eşimle hastaneye gittik.. doktor hastane ve ilgi süper..Eşim bile çok memnun kaldı..diğer hastanede gördüğümüz ilgiden kat kat fazlası var..aynı hastanede doğum yapıcaz anlayacağınopuyorumnanaktan
2 hafta sonraya randevu verdi.bu arada oğlumuz çok sağlıklıymış...maşallahı var dedi doktor....10 gün önden gidiyomuş..2277 gr olmuş...
slm kızlar...
Baharcım dün akşam senin doktoruna randevu almıştım...Bugün 10 da eşimle hastaneye gittik..bircan doktor hastane ve ilgi süper..Eşim bile çok memnun kaldı..diğer hastanede gördüğümüz ilgiden kat kat fazlası var..aynı hastanede doğum yapıcaz anlayacağınopuyorumnanaktan
2 hafta sonraya randevu verdi.bu arada oğlumuz çok sağlıklıymış...maşallahı var dedi doktor....10 gün önden gidiyomuş..2277 gr olmuş...
benim kızım olacağı için ilerde kolye olarak kullanabileceği bir nazarlık seçtim
Eki Görüntüle 20804 görgüsüzlük yapayım sizede göstereyim
slm kızlar...
Baharcım dün akşam senin doktoruna randevu almıştım...Bugün 10 da eşimle hastaneye gittik..bircan doktor hastane ve ilgi süper..Eşim bile çok memnun kaldı..diğer hastanede gördüğümüz ilgiden kat kat fazlası var..aynı hastanede doğum yapıcaz anlayacağınopuyorumnanaktan
ben de 11 de gittim tatlım karşılaşacakmışız nerdeyse. çok sevindim canım memnun kalmana karar vermene. benim adımı söyleseydin bari havam olsaydı :) gerçekten doktor çok şeker bir bayan çok moral veriyor. senin kuzucuk ta maşallah kocaman olmuş tatlım.slm kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?