2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin kübracım az kaldı biraz dah sabırrrr

sağol canım evet biraz daha sabır. Ağustos annelerinin doğum hikyelerini okudum ne güzel yazmışlar. Umarım hepimiz tek nefeste doğururuz bebişlerimizi. Moral oldu bana daha iyi hissettim kendime güvenim geldi.

baharcım benımde lokosıt çok çıktıgı zaman yanmam falan yoktu. kaşıntıda yoktu

çooookkkkk sevndim cnm hadi gözünaydınnnn
taşakkürler canım..

Normal doğum olması için banada dikkat et dedi..Böyle giderse tombik bişe olucağı belli dedi..ama ilerleyen haftalarda çatı muayenesiyle doğum şekline karar veririz dedi..eğer müsaitse 4 kiloyuda çok rahat doğurursun dedi..İkimizde normal istiyoruz bircancım..hakkımızda hayılısı olur inşallah..

banada dün akşam doktor 11:40 ta hastaneden çıkacak dediler o yüzden erken randevu verdiler..Dedim zaten arkadaşımda buraya geliyor bana o tavsiye etti.internetten de baktım şikayet göremedim falan...konrolleri aynı güne denk getiririz artıkkaydirigubbakcemile3
Bu arada geçmiş olsun canım..
Bide muhasebe servisiyle konuştuk..normal 800 eğer doğum mesai saatleri dışında olursa kendi doktorum gelsin dersen 200 fazladan ödüyosun dediler..Nakit olursa %10 indirim...
Sezeryan 1500 epidural istersen +200 nakitte yine %10 indirim...
eğer sarılık olursa günlük 350 tl bende yanında kalıcam dersen +180 ilave ...yine nakitte %10 indirm...2 kişi pazarlık yaparsak belki daha aşağı çekerler....

teşekkürler Bircan'ım

herkese afiyet olsun

canım ben daha 10+ daydım. antıbıyotık kullandık. çünkü kültürdede cıktı benım

doktorum benden hep idrar kültürü isityodu..2 kere ilaç kullnım oda monurol şase tek kullanımlık gece yatmadan 1 bardak suya döküp içiyosun..bana hiç fitl vermedi...

selam hatunlar.. herkes nasıl.. öğle yemekleri yenmiş afiyet olsun herkese.. biz tembellikten kahvaltıdan yeni kalktık..

herkese tunaydınnnn sositososito
nasılsınız bakiim bugunn??vereliniortak
ayy dun aksam dogum cantasını hazırladım, cok yoruldum.
ne zormus yaw bissuru detay var. hazırlamayanlar iyice agırlasmadan hazırlayın bencee.yerimseniben

canım ben daha 10+ daydım. antıbıyotık kullandık. çünkü kültürdede cıktı benım
anladım canım saol.
doktorum benden hep idrar kültürü isityodu..2 kere ilaç kullnım oda monurol şase tek kullanımlık gece yatmadan 1 bardak suya döküp içiyosun..bana hiç fitl vermedi...
inşallah bende bişi çıkmaz çıksa da fitil vermez.
hastane için de birlikte birgün gider konuşuruz. bana yoğun bakım ücretsiz tarzında bişiler demişlerdi. +350 tl çok geldi. ne olur ne olmaz önceden konuşup pazarlığını yapmak lazım. indirim isteriz canımcım.

slm kizlar nasilsiniz
bebisler nasillllllll
cok garip ruyalar goruyorum kizlarrrrrr yaaaaa sonrada cok korkuom kasilliyorum walla 2gundur sancilarimda var hep yatiyorum oglusum 36+4 oldu ama drler daha buyuk goruyor cocugu offfffff yaaaaa su agustos sonuna kadar insallah kalir annesinin bebisiiiiiii :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:dogsada 40 haftalkik bebek gibi ama suan yanimda kimsecikler yokkkkk annem turkiyede kaynanamlar tatilde butun tanidiklear izinde orda burda yanlizim yani o nedenle tirsiyorum mafoldumbenagustos sonunda herkes geliyorrrrrrrrzemuszemus

yoğun bakımı ssk karşılıyormuş..ama doğduktan sonra belki sarılık olursa falan diye fototerapiyi sordum onu karşılamıyo dedi özele giriyormuş..inşallah olmaz ama olursada fiyat buymuş...

demet canım hoşgeldin. inşallah erdenay sabırlı olurda en azından ynaında bırılerı oldugu zaman gelır

herkese selam kızlarr bugun uzgunuzz biraz cunku oglusumu görmeye gidcektim ama doktorumuz tatile cıkmıs((((( gecmişe baktım biraz önemli bişey yok sanırım. ayrıca ecem masallahh kilosu gayet ii negüzel? bizimki nekadar oldu acaba enson gittigimde 1 kg idi???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…