hoşgeldin kübracım az kaldı biraz dah sabırrrr
ben de 11 de gittim tatlım karşılaşacakmışız nerdeyse. çok sevindim canım memnun kalmana karar vermene. benim adımı söyleseydin bari havam olsaydı :) gerçekten doktor çok şeker bir bayan çok moral veriyor. senin kuzucuk ta maşallah kocaman olmuş tatlım.
ben de rapor için gittim idrar ve kan testimi göstereyim dedim. doktorum acil sezeryana girmiş ay salak gibi sanki ben sezeryan oluyom ya elim ayağıma dolaştı. diğer doktora gösterdikç lökosit çok yüksek çıkmış kızlar idrar kültürü testi istedi onu da verdik. pazartesi çıkacak sonuçlar. çok şaşırdı ben de yanma ya da kaşıntı falan da yok deyince. pazartesi ya da salı belli olcak bakalım kızlar
baharcım benımde lokosıt çok çıktıgı zaman yanmam falan yoktu. kaşıntıda yoktu
taşakkürler canım..çooookkkkk sevndim cnm hadi gözünaydınnnn
canım çok sevindim süper hemde bebeğinin kilosuda süper maşallah ama bu doktorları anlamıyor 32. haftamda gittim 2200 gramdı bebeğim 2 hafta önden gidiyor diye kadın yeme dedi kes biraz yediklerini bebek öndne gidiyor dedi manyak mı ne bu doktorlar ya?
ben de 11 de gittim tatlım karşılaşacakmışız nerdeyse. çok sevindim canım memnun kalmana karar vermene. benim adımı söyleseydin bari havam olsaydı :) gerçekten doktor çok şeker bir bayan çok moral veriyor. senin kuzucuk ta maşallah kocaman olmuş tatlım.
ben de rapor için gittim idrar ve kan testimi göstereyim dedim. doktorum acil sezeryana girmiş ay salak gibi sanki ben sezeryan oluyom ya elim ayağıma dolaştı. diğer doktora gösterdikç lökosit çok yüksek çıkmış kızlar idrar kültürü testi istedi onu da verdik. pazartesi çıkacak sonuçlar. çok şaşırdı ben de yanma ya da kaşıntı falan da yok deyince. pazartesi ya da salı belli olcak bakalım kızlar
doktor ne yaptı meryemcim. fitil falan vermedi dimi. ay bir kere denedim o zımbırtıyı o da yarım yamalak. ödüm kopuyor ya...
teşekkürler Bircan'ımçok güzelmiş bayıldım ya. Tickerde geçmiş 8. aya süperrzemuszemus opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 :lepi: vereliniortak delikafadulden naniknanik :1shok: hihoyyyt :jeyyar: sırnaşık şey :içelim: :roflol: :sm_cool: :teytey: :dance: :hooray:
canım ben daha 10+ daydım. antıbıyotık kullandık. çünkü kültürdede cıktı benım
anladım canım saol.canım ben daha 10+ daydım. antıbıyotık kullandık. çünkü kültürdede cıktı benım
inşallah bende bişi çıkmaz çıksa da fitil vermez.doktorum benden hep idrar kültürü isityodu..2 kere ilaç kullnım oda monurol şase tek kullanımlık gece yatmadan 1 bardak suya döküp içiyosun..bana hiç fitl vermedi...
anladım canım saol.
inşallah bende bişi çıkmaz çıksa da fitil vermez.
hastane için de birlikte birgün gider konuşuruz. bana yoğun bakım ücretsiz tarzında bişiler demişlerdi. +350 tl çok geldi. ne olur ne olmaz önceden konuşup pazarlığını yapmak lazım. indirim isteriz canımcım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?