2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya işallah bekler bebişin ama 9. aya girmişiniz. korkulacak bişey yok. tabi senin canını sıkan yanlızlık. onların erken gelebilme ihtimali yokmu????

canım bu haftalarda bu tarz rüyalar normalmiş...kafana takmamaya çalış...benim gördüğüm rüyalrda korku filmi olarak vizyona girse izlenme rekorları kırarkaydirigubbakcemile3
ama artık alıştım..geçici diyorum..gerçek değil diyorum bide dualarımı okuyup yatıyorum...sonra çok rahatımm..

büyümüştür paşannnn endişe etme annesi

demet canım hoşgeldin. inşallah erdenay sabırlı olurda en azından ynaında bırılerı oldugu zaman gelır

canım ya işallah bekler bebişin ama 9. aya girmişiniz. korkulacak bişey yok. tabi senin canını sıkan yanlızlık. onların erken gelebilme ihtimali yokmu????

sagolun kizlar yaaaa dediginiz gibi benim korkum yanlizlik:kedi: yoksa erdenay gelse hic kuveze girmeden 40 dogmus bebek gibi olur ama isdeee yanlizim dostlarim yanlizim yanlizsenağlamasenağlama ve son anlarda ayak sismesi ve uyusmalarida basladi tabi gayaet normal seylermisssssss offffff hersey ust uste geliyor kizlar.

eladan haber alan varmi?

canım aynı dert bendede var bende yanlızım ağustosun 20 sinden sonra gelicekler umarım ani bişey olmazyasakkelime yoksa yandık.... çıra gibi:sm_confused:

canım aynı dert bendede var bende yanlızım ağustosun 20 sinden sonra gelicekler umarım ani bişey olmazyasakkelime yoksa yandık.... çıra gibi:sm_confused:

hayirlisi allahdan canim walla ben hep dua ediyorum hos kaynanam olsada ondan pek birsey beklemiyorumda hic yokdan bir insan var diyecemya ondan.

ya kızlar geçen bir arkadaşla konuştum doğum yapmaya giderken etek de götür dedi...eğer pantolonlu olursan doğuma kadar sancı beklerken etek iyi oluyormuş..hani kontrol açısından pantolon giy çıkar yapmamak için...fisfisfis

Denizcim bayıldım kızının nazarlığına , benimde aklımda buna benzer bişiler vardı fikir edinmiş oldum ... Dün akşamda eşime ağaç dikmeyle iligili düşüncemi söyledim , bana dedi ki ya sen durup durup nereden çıkartıyorsun bunları:))) Demedim forumda okuyorum diye , adetmiş öyleymiş diyorum , şimdi de derim nazarlık alalım oğluşa der nerden çıkartıyorsun diye kaydirigubbakcemile

Aslında çok mantıklı, ben henüz doğuma giderken ne giyerim diye ya çıkışta ne giyerim diye düşünmedim ... Ama sezeryan olursa elbise giymek mantıklı sanırım ...

valla ismimi verme küfür yemiyim adamdan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayrıca teşekkür ederiz beğendiğine sevindim

Aslında çok mantıklı, ben henüz doğuma giderken ne giyerim diye ya çıkışta ne giyerim diye düşünmedim ... Ama sezeryan olursa elbise giymek mantıklı sanırım ...

ben hep pantolon giydiğim için hastaneye giderken bi etek götüreyim en azından...normal doğumda açılma varmı yokmu diye sürekli kontrol ederken iyi olur..

ustunuze ne giyerseniz giyin ama ayaklarinizi sicak tutun kizlar kalin corap ve patik mutlaka goturun dogumdan sonra ayaklardan cok usutme oluyor lohusallik donemince ayasklari hep sicak tutmak gerekiyor haberiniz ollsun.

maşallah süper olmuş kilosu. ben de cumartesi gideceğim; niyeyse 2000'e ulaşmamış olduguna dair bir hissiyatım var. ben nerdeyse 20 kg aldım inşallah benim kız da biraz kilo almıştır

hayatım inşallah zamanını bekler senin bebiş de kalabalıkta gelir...
ama olmazsa da eşin yanında değil mi sonuçta. herşeyde bir hayır vardır...

ya hakkaten hastaneye giderken ne giyeceğiz? :uhm:

maşallah eminecim oğluşuna....bende bu hafta gideceğim inşlhh..ayy fiyatlar burdada öyle umarım bebekler sarılık falan olmaz...dua edelim.. fatoşcum aynı üzüntüyü geçen hafta ben yaşadım doktorumuz yoktu..bu haftaya kaldı kuzumu çok özledimm merak ediyorumm kaç kilo oldu en son 3 gün gerideydik bakalım geçtikmii...

yasemin aynısını bende dedim eşime ....oda dediki sen bu aralar ebde fazla kalıyorsunn nerden çıkartıyorsun böyle şeyleriiilmaz: delikafadulden

cnm bizde yanlızız eşimle doğum öncesi kimsede gelip kalmaz bizde sanırım doğumdan sonra ben de telaş yapmalımıyım sizce???*

kızlar,

kızımın henuz odasına yerlestiremedigim ve ortalıkta olan esyalarından bir kısmının resmini cektim, sizlerle paylasmak istiyorum.:asigim:
masallah demeyi unutmayın fıstıklar sırasıyla ekliyorum simdi alkisalkisalkis

Eklentiler

• $DSC03611.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 19
  • $DSC03612.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 15
  • $DSC03613.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 15
  • $DSC03614.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 16
  • $DSC03615.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 15
cnm bizde yanlızız eşimle doğum öncesi kimsede gelip kalmaz bizde sanırım doğumdan sonra ben de telaş yapmalımıyım sizce???*

bence herşeyde var bir hayır. çok kalabalık olunca da anneyi bir kenara itip büyükler ortamı ele geciriyor kaydirigubbakcemile o da iyi birşey değil.

çok güzeller canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…