slm kizlar nasilsiniz
bebisler nasillllllll
cok garip ruyalar goruyorum kizlarrrrrr yaaaaa sonrada cok korkuom kasilliyorum walla 2gundur sancilarimda var hep yatiyorum oglusum 36+4 oldu ama drler daha buyuk goruyor cocugu offfffff yaaaaa su agustos sonuna kadar insallah kalir annesinin bebisiiiiiii :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:dogsada 40 haftalkik bebek gibi ama suan yanimda kimsecikler yokkkkk annem turkiyede kaynanamlar tatilde butun tanidiklear izinde orda burda yanlizim yani o nedenle tirsiyorum mafoldumbenagustos sonunda herkes geliyorrrrrrrrzemuszemus
slm kizlar nasilsiniz
bebisler nasillllllll
cok garip ruyalar goruyorum kizlarrrrrr yaaaaa sonrada cok korkuom kasilliyorum walla 2gundur sancilarimda var hep yatiyorum oglusum 36+4 oldu ama drler daha buyuk goruyor cocugu offfffff yaaaaa su agustos sonuna kadar insallah kalir annesinin bebisiiiiiii :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:dogsada 40 haftalkik bebek gibi ama suan yanimda kimsecikler yokkkkk annem turkiyede kaynanamlar tatilde butun tanidiklear izinde orda burda yanlizim yani o nedenle tirsiyorum mafoldumbenagustos sonunda herkes geliyorrrrrrrrzemuszemus
herkese selam kızlarr bugun uzgunuzz biraz cunku oglusumu görmeye gidcektim ama doktorumuz tatile cıkmıs((((( gecmişe baktım biraz önemli bişey yok sanırım. ayrıca ecem masallahh kilosu gayet ii negüzel? bizimki nekadar oldu acaba enson gittigimde 1 kg idi???????
demet canım hoşgeldin. inşallah erdenay sabırlı olurda en azından ynaında bırılerı oldugu zaman gelır
canım ya işallah bekler bebişin ama 9. aya girmişiniz. korkulacak bişey yok. tabi senin canını sıkan yanlızlık. onların erken gelebilme ihtimali yokmu????
canım bu haftalarda bu tarz rüyalar normalmiş...kafana takmamaya çalış...benim gördüğüm rüyalrda korku filmi olarak vizyona girse izlenme rekorları kırarkaydirigubbakcemile3
ama artık alıştım..geçici diyorum..gerçek değil diyorum bide dualarımı okuyup yatıyorum...sonra çok rahatımm..
büyümüştür paşannnn endişe etme annesi
slm kizlar nasilsiniz
bebisler nasillllllll
canım aynı dert bendede var bende yanlızım ağustosun 20 sinden sonra gelicekler umarım ani bişey olmazyasakkelime yoksa yandık.... çıra gibi:sm_confused:
ya kızlar geçen bir arkadaşla konuştum doğum yapmaya giderken etek de götür dedi...eğer pantolonlu olursan doğuma kadar sancı beklerken etek iyi oluyormuş..hani kontrol açısından pantolon giy çıkar yapmamak için...fisfisfis
Denizcim bayıldım kızının nazarlığına , benimde aklımda buna benzer bişiler vardı fikir edinmiş oldum ... Dün akşamda eşime ağaç dikmeyle iligili düşüncemi söyledim , bana dedi ki ya sen durup durup nereden çıkartıyorsun bunları:))) Demedim forumda okuyorum diye , adetmiş öyleymiş diyorum , şimdi de derim nazarlık alalım oğluşa der nerden çıkartıyorsun diye kaydirigubbakcemile
Aslında çok mantıklı, ben henüz doğuma giderken ne giyerim diye ya çıkışta ne giyerim diye düşünmedim ... Ama sezeryan olursa elbise giymek mantıklı sanırım ...
Aslında çok mantıklı, ben henüz doğuma giderken ne giyerim diye ya çıkışta ne giyerim diye düşünmedim ... Ama sezeryan olursa elbise giymek mantıklı sanırım ...
slm kızlar...
Baharcım dün akşam senin doktoruna randevu almıştım...
2 hafta sonraya randevu verdi.bu arada oğlumuz çok sağlıklıymış...maşallahı var dedi doktor....10 gün önden gidiyomuş..2277 gr olmuş...
slm kizlar nasilsiniz
bebisler nasillllllll
ya kızlar geçen bir arkadaşla konuştum doğum yapmaya giderken etek de götür dedi...eğer pantolonlu olursan doğuma kadar sancı beklerken etek iyi oluyormuş..hani kontrol açısından pantolon giy çıkar yapmamak için...fisfisfis
maşallah eminecim oğluşuna....bende bu hafta gideceğim inşlhh..ayy fiyatlar burdada öyle umarım bebekler sarılık falan olmaz...dua edelim.. fatoşcum aynı üzüntüyü geçen hafta ben yaşadım doktorumuz yoktu..bu haftaya kaldı kuzumu çok özledimm merak ediyorumm kaç kilo oldu en son 3 gün gerideydik bakalım geçtikmii...slm kızlar...
Baharcım dün akşam senin doktoruna randevu almıştım...Bugün 10 da eşimle hastaneye gittik..bircan doktor hastane ve ilgi süper..Eşim bile çok memnun kaldı..diğer hastanede gördüğümüz ilgiden kat kat fazlası var..aynı hastanede doğum yapıcaz anlayacağınopuyorumnanaktan
2 hafta sonraya randevu verdi.bu arada oğlumuz çok sağlıklıymış...maşallahı var dedi doktor....10 gün önden gidiyomuş..2277 gr olmuş...
yasemin aynısını bende dedim eşime ....oda dediki sen bu aralar ebde fazla kalıyorsunn nerden çıkartıyorsun böyle şeyleriiiDenizcim bayıldım kızının nazarlığına , benimde aklımda buna benzer bişiler vardı fikir edinmiş oldum ... Dün akşamda eşime ağaç dikmeyle iligili düşüncemi söyledim , bana dedi ki ya sen durup durup nereden çıkartıyorsun bunları:))) Demedim forumda okuyorum diye , adetmiş öyleymiş diyorum , şimdi de derim nazarlık alalım oğluşa der nerden çıkartıyorsun diye kaydirigubbakcemile
canım aynı dert bendede var bende yanlızım ağustosun 20 sinden sonra gelicekler umarım ani bişey olmazyasakkelime yoksa yandık.... çıra gibi:sm_confused:
tatlım telaş falan yapma. Allahım dağına göre kar verir merak etme canım. kolaylıkla atlatcaz bu zamanları.cnm bizde yanlızız eşimle doğum öncesi kimsede gelip kalmaz bizde sanırım doğumdan sonra ben de telaş yapmalımıyım sizce???*
cnm bizde yanlızız eşimle doğum öncesi kimsede gelip kalmaz bizde sanırım doğumdan sonra ben de telaş yapmalımıyım sizce???*
kızlar,
kızımın henuz odasına yerlestiremedigim ve ortalıkta olan esyalarından bir kısmının resmini cektim, sizlerle paylasmak istiyorum.:asigim:
masallah demeyi unutmayın fıstıklarsırasıyla ekliyorum simdi alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?