2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

burada arabası, ana kucağı, takı yastıgı, steril makinası ve uyku tulumu ile 2 tane battaniyesi var zemuszemus

Eklentiler

• $DSC03616.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 19
  • $DSC03617.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 24
  • $DSC03621.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 23
  • $DSC03622.webp
    14 KB · Görüntüleme: 17
  • $DSC03624.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 27
tuğba sepetin kapı süsün harika maşallah...... pembede bi başka güzell.. sırnaşık şey

Denizcim demem demem başta nereye ekicez yer yok falan dedi ama sonra sanki ikna oldu gibi o yüzden , doğuma yakın fidanlığa gideriz .... Bir de geçen gün birinin bloğunu okuyordum kızı için hazırlamış ,tek kelimeyle hayran kaldım bayıldım ... Bir de fikir vardı çok hoşuma gitti bebeğinin doğduğu gün den itibaren her ay , aynı pozda fotosunu çekmiş tam 12 tane foto 1. yaş gününde çok güzel bir grafiğe yapıştırmıştı değişim inanılmazdı , bunuda aklıma yazdım ...

hurma sarılığa da iyi geliyormuş. dünkü muhabbetin üstüne kayınvalidelere hurma siparişi vermiştim, şimdi fiyatları görünce iyi ki yapmışım kaydirigubbakcemile3 internetten okuduklarım doğruysa herşeye faydalıymış bu hurma

Dün bahsetmiştim ya beni NST'ye bağladıklarında yanımda bir bayan normal doğum için bekliyordu..Sancılıydı diye...Onun üzerinde sadece ameliyat önlüğü vardı başka bişey yoktu ve arada kontrol ediyorlardı...Zaten öyle fena terliyor ve daralıyorki insan pantolonla durmanın imkanı yok..Bence her hastanede uygulama böyledir.

maaşallah cnm hepsini ii günlerde kullansıninş.

daha geliyor..

Eklentiler

• $DSC03625.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 15
  • $DSC03627.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 20
  • $DSC03628.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 22
  • $DSC03629.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 23
  • $DSC03630.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 20

çok güzelmiş fikir bende bir fikir vereyim bende Allah nasip ederse o günleri hep birlikte görelim 1. yaş gününde ilk günden itibaren resimlerini olduğu bir slayt gösterisi hazırlayacağım kutlama olurken o dönsün tv de

iyi yapmışsın hemen bende almalıyımm...:lepi: hamile kalana dek bu hurma sadece ramazanları yediğimiz yada biri hacdan getirirse yerdik pek dikkatimi ve iştahımı çekmezdi ama faydalarını duydukça hayran kalmamak içten değil....opuyorumnanaktan

bitmediii

Eklentiler

• $DSC03633.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 22
  • $DSC03634.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 17
  • $DSC03635.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 22
  • $DSC03636.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 21
  • $DSC03637.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 29
bizim hastanede doğum için gittiğin an hemen çırılçıplak soyunduruyorlarmış ve yeşil ameliyat kıyafetlerinden giyiyormuşsunn.. belki sizlerin hastanedede vardır hiç dert etmeyin bence...

Bizim yakın arkadaşlarımız öyle yaptılar ... Bir de mavi tül kese içine her kişiye özel bir not , bir çikolata birde bebeğin fotosunun olduğu magnet resimlik vardı çok hoştu ... Bende özel 1 Şeklinde rengarenk kurabiyeler yaptırıp keselere koyucam inşallah Allah o günleri gösterirse ... Tabi kayınvalidem sabote etmez ise , meraklı ya şimdiden benim çocuğumun doğumgününü süslemeyi hedefliyor .

ben hastaneye pantalonlo gidicem ama orada üzerimi değiştirip gecelik giyerim, çünkü açılmalarımı odamda kontrol edecekler, orada zaten pantalon ile durmak mantıksız. acaba devlet hastanesinde açılmalar nerede kontrol ediliyor, senmi gidiyorsun onların yanına... benimki özel hastanede olacağından sorun yok gibi.

tubacım canım çok güzeller hepsi.

bu arada yasemincim eşime ağaç fikrini söyledim bayıldı valla... elma ağacı istiyorum.....

sıkılmıyorsunuz dimiii kızlarrr?

Eklentiler

• $DSC03638.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 16
  • $DSC03639.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 26
  • $DSC03640.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 27
  • $DSC03641.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 21
  • $DSC03642.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 20

oda ayrı bir dert valla... evet gelenlere bende hatıra olrak o tarz bişiyler istiyorum... gerçi doğurdukda doğumgünü kaldı başkasına desek delirdiler heralde derler ne yapalım vaktimiz var hayal kuruyoz işte ne güzel di mi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…