maşallah eminecim oğluşuna....bende bu hafta gideceğim inşlhh..ayy fiyatlar burdada öyle umarım bebekler sarılık falan olmaz...dua edelim.. fatoşcum aynı üzüntüyü geçen hafta ben yaşadım doktorumuz yoktu..bu haftaya kaldı kuzumu çok özledimm merak ediyorumm kaç kilo oldu en son 3 gün gerideydik bakalım geçtikmii...
ya kızlar geçen bir arkadaşla konuştum doğum yapmaya giderken etek de götür dedi...eğer pantolonlu olursan doğuma kadar sancı beklerken etek iyi oluyormuş..hani kontrol açısından pantolon giy çıkar yapmamak için...fisfisfis
kızlar,
kızımın henuz odasına yerlestiremedigim ve ortalıkta olan esyalarından bir kısmının resmini cektim, sizlerle paylasmak istiyorum.:asigim:
masallah demeyi unutmayın fıstıklarsırasıyla ekliyorum simdi alkisalkisalkis
Denizcim demem demem başta nereye ekicez yer yok falan dedi ama sonra sanki ikna oldu gibi o yüzden , doğuma yakın fidanlığa gideriz .... Bir de geçen gün birinin bloğunu okuyordum kızı için hazırlamış ,tek kelimeyle hayran kaldım bayıldım ... Bir de fikir vardı çok hoşuma gitti bebeğinin doğduğu gün den itibaren her ay , aynı pozda fotosunu çekmiş tam 12 tane foto 1. yaş gününde çok güzel bir grafiğe yapıştırmıştı değişim inanılmazdı , bunuda aklıma yazdım ...
Aslında çok mantıklı, ben henüz doğuma giderken ne giyerim diye ya çıkışta ne giyerim diye düşünmedim ... Ama sezeryan olursa elbise giymek mantıklı sanırım ...
hurma sarılığa da iyi geliyormuş. dünkü muhabbetin üstüne kayınvalidelere hurma siparişi vermiştim, şimdi fiyatları görünce iyi ki yapmışım kaydirigubbakcemile3 internetten okuduklarım doğruysa herşeye faydalıymış bu hurma
çok güzelmiş fikir bende bir fikir vereyim bende Allah nasip ederse o günleri hep birlikte görelim 1. yaş gününde ilk günden itibaren resimlerini olduğu bir slayt gösterisi hazırlayacağım kutlama olurken o dönsün tv de
Bizim yakın arkadaşlarımız öyle yaptılar ... Bir de mavi tül kese içine her kişiye özel bir not , bir çikolata birde bebeğin fotosunun olduğu magnet resimlik vardı çok hoştu ... Bende özel 1 Şeklinde rengarenk kurabiyeler yaptırıp keselere koyucam inşallah Allah o günleri gösterirse ... Tabi kayınvalidem sabote etmez ise , meraklı ya şimdiden benim çocuğumun doğumgününü süslemeyi hedefliyor .
sıkılmıyorsunuz dimiii kızlarrr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?