2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

az kaldı :lepi:

Eklentiler

• $DSC03643.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 22
  • $DSC03644.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 15
  • $DSC03645.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 21
  • $DSC03646.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 21
  • $DSC03647.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 16
Denizcim ne yapalım , bazen oluyor dertli dertli konuşuyoruz bizi kolay günler beklemiyor hem sinir hem de stres açısından , bunları düşünerek avutuyorum ben de kendimi ... Şöyle yaparım böyle yaparım diyorum bol bol fotosunu çekerim , kameraya çekerim diyorum , diş buğdayı yaparım yok 40 uçurmaya giderim ne yapalım hayallerde olmasa şimdi , nasıl geçiniriz acaba çocuğuma iyi bakılacak mı ben tekrar iş bulabilirmiyim falan onları düşünsem sürekli kafayı yerim heralde ...

canım çok güseller

emzirme koltugu
şifonyeri
dolabı
park yatagı
halısı (anneannesi ördü kızıma)

birkaç eksigi ve yerleşmesi kaldı kızlar. en zevkli kısmı da yerleştirmek.

dolabın ve şifonyerin içine kapitone diktiriyorum. o gelsin h.sonu yerleştiririm artık. :sm_cool:

Eklentiler

• $DSC03651.webp
    11 KB · Görüntüleme: 17
  • $DSC03653.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 14
  • $DSC03656.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 18
  • $DSC03659.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 15
  • $DSC03658.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar bişey soracaktım ,siz kontrole gittiğiniz de bebeğinizin kilosunu doktorlar söylüyor değil mi , ultrason kağıdında yazmıyor sanırım ya da bana denk gelmedi hiç ...Nasıl hesaplıyorlar merak ediyorum .

tubacım cok guel hepsiii kızlar bizde albumumuze yıkayıp utulediklerimizi koyduk. bir kısmınıda sonra eklicemmm isteyen bakabilir???

haklısın canım iyi ve güzel şeyler düşünmek lazım elbette zor anlarımız olacak ama şimdiden bunları düşünüp tasalanmanın alemi yok daha motive oluyorum bende böyle hayal kurarak bende senin gibi düşünüyorum canım

olsun tatalım güsel görünüyorlar

yok tatlım bana verilen ultrason kağıdında yazıyor. bebeğin kafasını , karın çevresini, omurilik uzunluğunu ölçüyor, bu ölçümlerin kaç haftaya denk geldiğini makine hesaplıyor. sonra bu üçünün ortalamasını alıyor haftası çıkıyor bebeğin.... bir de bu ölçümlere göre bebeğin kilosunu veriyor makine. tüm bu ölçümler bana verilen minik bir ultrason çıktısında yazıyor.

çok güzeller canım

tuğba sepetin kapı süsün harika maşallah...... pembede bi başka güzell.. sırnaşık şey

maaşallah cnm hepsini ii günlerde kullansıninş.

Tuba kızın hepsini güzel günlerde kullansın , çok hoş olmuş süslerin de bu arada maşallah diyelim :))

Tuba hepsi birbirinden güzel canım

izmir güzeli ve çiçekli kotu süpermiş....

canım çok güseller

Tuba iyi günlerde giysin kızın çok güzel hepsi

Güle güle kullan canım benim hepsi çok güzel

canım güle güle giydirmek nasip etsin Allah

tubacım cok guel hepsiii kızlar bizde albumumuze yıkayıp utulediklerimizi koyduk. bir kısmınıda sonra eklicemmm isteyen bakabilir???

yok tatlım hepside çok hoş

amin amin amin

sagolun teyzeleriii begenmenize çook sewindik :lepi:
ne guzel bunlarla ugrasmak, tekrar tekrar hepimiz saglıkla alalım kucagımıza diyorum.

bu arada kapı susunu beyaz lale çiçekçilikden aldm, çok güzel şeyler var, tavsiye ederim izmirdekilere.

FATOŞGÜL canım albume nasıl bakıyoruz ve nasıl resim ekliyoruz. bakmak istiyorumm:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…