izmir güzeli ve çiçekli kotu süpermiş....
maşallah eminecim oğluşuna....bende bu hafta gideceğim inşlhh..ayy fiyatlar burdada öyle umarım bebekler sarılık falan olmaz...dua edelim.. fatoşcum aynı üzüntüyü geçen hafta ben yaşadım doktorumuz yoktu..bu haftaya kaldı kuzumu çok özledimm merak ediyorumm kaç kilo oldu en son 3 gün gerideydik bakalım geçtikmii...
yasemin aynısını bende dedim eşime ....oda dediki sen bu aralar ebde fazla kalıyorsunn nerden çıkartıyorsun böyle şeyleriiilmaz: delikafadulden
kızlar,
kızımın henuz odasına yerlestiremedigim ve ortalıkta olan esyalarından bir kısmının resmini cektim, sizlerle paylasmak istiyorum.:asigim:
masallah demeyi unutmayın fıstıklarsırasıyla ekliyorum simdi alkisalkisalkis
burada arabası, ana kucağı, takı yastıgı, steril makinası ve uyku tulumu ile 2 tane battaniyesi var zemuszemus
daha geliyor..
bitmediii
Denizcim ne yapalım , bazen oluyor dertli dertli konuşuyoruz bizi kolay günler beklemiyor hem sinir hem de stres açısından , bunları düşünerek avutuyorum ben de kendimi ... Şöyle yaparım böyle yaparım diyorum bol bol fotosunu çekerim , kameraya çekerim diyorum , diş buğdayı yaparım yok 40 uçurmaya giderim ne yapalım hayallerde olmasa şimdi , nasıl geçiniriz acaba çocuğuma iyi bakılacak mı ben tekrar iş bulabilirmiyim falan onları düşünsem sürekli kafayı yerim heralde ...
sıkılmıyorsunuz dimiii kızlarrr?
az kaldı :lepi:
emzirme koltugu
şifonyeri
dolabı
park yatagı
halısı (anneannesi ördü kızıma)
birkaç eksigi ve yerleşmesi kaldı kızlar. en zevkli kısmı da yerleştirmek.
dolabın ve şifonyerin içine kapitone diktiriyorum. o gelsin h.sonu yerleştiririm artık. :sm_cool:
Kızlar bişey soracaktım ,siz kontrole gittiğiniz de bebeğinizin kilosunu doktorlar söylüyor değil mi , ultrason kağıdında yazmıyor sanırım ya da bana denk gelmedi hiç ...Nasıl hesaplıyorlar merak ediyorum .
Kızlar bişey soracaktım ,siz kontrole gittiğiniz de bebeğinizin kilosunu doktorlar söylüyor değil mi , ultrason kağıdında yazmıyor sanırım ya da bana denk gelmedi hiç ...Nasıl hesaplıyorlar merak ediyorum .
çok güzeller canım
tuğba sepetin kapı süsün harika maşallah...... pembede bi başka güzell.. sırnaşık şey
maaşallah cnm hepsini ii günlerde kullansıninş.
Tuba kızın hepsini güzel günlerde kullansın , çok hoş olmuş süslerin de bu arada maşallah diyelim :))
Tuba hepsi birbirinden güzel canım
ben hastaneye pantalonlo gidicem ama orada üzerimi değiştirip gecelik giyerim, çünkü açılmalarımı odamda kontrol edecekler, orada zaten pantalon ile durmak mantıksız. acaba devlet hastanesinde açılmalar nerede kontrol ediliyor, senmi gidiyorsun onların yanına... benimki özel hastanede olacağından sorun yok gibi.
tubacım canım çok güzeller hepsi.
bu arada yasemincim eşime ağaç fikrini söyledim bayıldı valla... elma ağacı istiyorum.....
izmir güzeli ve çiçekli kotu süpermiş....
canım çok güseller
Tuba iyi günlerde giysin kızın çok güzel hepsi
Güle güle kullan canım benim hepsi çok güzel
çok şekerler
canım güle güle giydirmek nasip etsin Allah
tubacım cok guel hepsiii kızlar bizde albumumuze yıkayıp utulediklerimizi koyduk. bir kısmınıda sonra eklicemmm isteyen bakabilir???
yok tatlım hepside çok hoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?