çok teşekkür ederim canım 5. yılımıza girdik buyıl hiç kutlayasım yok...:kedi:ємєℓ;8246628 .!.:tebrik ederim sizi canım omur boyu mutluluklar opuyorumnanaktan Allah huzurunuzu hiç bozmasın...yeni yavrunuzla birlikte saglıklı gunler diliyorum . . . . .
canım kurdale falan eklencek simdi hiç biseye benzemiyo hepsi bitsin en kısa zamanda koycam resmini......annem de ikinci battaniyeye baslıyo o çok guzel...internetten begendik hep modelleri.................simdi elim bos kaldı ya patik oreyim diyorum
bizimkine amcası çoktaaan yavru kartal tulumunu aldı.çocuuuumun seçme hakkını elinden aldılar malesef :)
biz de sabah sigorta olayı yüzünden cebelleştik. çocuk hangimizin üzerinde sigortalı görüncek diye. dedim şimdi kimin üzerinde benim. o zaman benim üzerimde görüncek kaydirigubbakcemile3
Kızlar ben yavaştan çıkıyorum vedalaşcam herkesle hepinizi çok seviyorum bizi unutmayın Aklımız sizde Allah'a emanet olsun sizi habersiz bırakmayız öptük çok kocaman iyi tatiller bebeklere iyi bakın zamnında gelsinler sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah İyi tatiller herkese
Kızlar ben yavaştan çıkıyorum vedalaşcam herkesle hepinizi çok seviyorum bizi unutmayın Aklımız sizde Allah'a emanet olsun sizi habersiz bırakmayız öptük çok kocaman iyi tatiller bebeklere iyi bakın zamnında gelsinler sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah İyi tatiller herkese
canımmmmm Allah a çok şükür iyiyim sadece azcık yorgunum ama şükür en güzel yorgunluklar bunlar :)))
bende seni özledim tatlım çok
ezgi naz nasıl sen nasılsın inşallahh bir yaramazlık yoktur ve herşey yolundadır
emsalcim biz de iyiyiz şükür tatlım. iş yoğunluğu falan derken cumayı bitirdik gene. çok şükür sen de işlerini bitirmişsin canımcım. bizim de haftaya beşiklerimiz falan geliyormuş sanırsam. eh artık ben de bitirmek için boğuşurum :)
Canım benim. Yüreği yüzü kadar güzel arkadaşım bnm. Kendine ve Poyraza çok dikkat et olurmu? Lütfen kendini üzmemeye çalış. Allaha emannet olun. Çok özlücez sizi( ama Allahtan telefonlar var. Görüşürüz bitanem :1hug:a.s.
Saol tatlım bende kızımda iyiyiz çok şükür. yorgunluklar olucak artık ama tatlı şeyler bunlar ya yaklaşıyoruz artık sona doğru :lepi:
aman daha iyi olun inşallahh tatlım
bizim işler bitti sayılır işte odamızda gelir kurulur yerleşirse tamamdır
oda hafta içi çarşambaya kadar gelecekmiş
haa bizim 5li setimiz ve sepet beşiğimiz dün geldi ama oda bitmedigi için kurmadık onuda
haftaya bende sendenim bebek odası gelecek ve tamamen bitmiş olacak herşey inşallahh
bu arada göbiş harika tatlım baktım :))
yanlız ela nın düğün resimlerini göremedim yükledim bakın demiş ama
bu gün başka kimler ayrıldı BİRCAN VE DİLEK ten başka ikiside izne çıktı((
çok özleyeceğiz onları gerçi dilekim sık sık gelir inşallahh evde pc var onun zemuszemus
işte biz de hiçbirşeyini hazırlayamadık temel giyim ihtiyaçları, küveti, alt açması haricinde.genel müdürümüz beşiklerini gönderecekti onu bekledik. haftaya babanem de gelcek allah nasip ederse bir avazda bütün alışverişi bitirelim diyoruz. sonra en zevkli kısım yıkamak ütülemek yerleştirmek tabi ki :)
ela resimleri silmiş canım sanırım hemen ben de göremedim.
sad ta bugun ızne ayrılıyodu çıktımıkı
hımmm hadi hayırlısı hepsi için
burası baya sessizleşecek desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?