2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok teşekkür ederim canım 5. yılımıza girdik buyıl hiç kutlayasım yok...:kedi:

maşalah canım yaa.... bekliyorumm resmi bakk...lmaz: 2. battaniyeye gerek varmı canım bizim bütün battaniyeler hazır...örecek kimse yok... ahhh bugün resmini eklediğin patikler çok güzeldii.. onlardan birini yapabilirsin...

Benimkininde tulumu var fenerli. Babadan gizli aldım hehehe :))

Benim kızda benim üstümden görünecek sigortalı

emsalcim biz de iyiyiz şükür tatlım. iş yoğunluğu falan derken cumayı bitirdik gene. çok şükür sen de işlerini bitirmişsin canımcım. bizim de haftaya beşiklerimiz falan geliyormuş sanırsam. eh artık ben de bitirmek için boğuşurum :)

canımm arkadaşım güle güle sana kendine çok dikkat et sizde Allah a emanet olun
dedigim gibi kimseyi kafana takma oğlunu düşün herşeyden önce çoğu gitti azı kaldı
sizi nasıl unuturuz hayatımmm arada gel tamam mı
kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tatlım seni çok özlicez biz oğluşumla. okurken bile öle etkilendim ki içimdeki de debelenmeye başladı. sakın bizi habersiz bırakma olur mu? kendini de hiçbişey için yıpratma. :gitme:

Canım benim. Yüreği yüzü kadar güzel arkadaşım bnm. Kendine ve Poyraza çok dikkat et olurmu? Lütfen kendini üzmemeye çalış. Allaha emannet olun. Çok özlücez sizi ( ama Allahtan telefonlar var. Görüşürüz bitanem :1hug:a.s.

Saol tatlım bende kızımda iyiyiz çok şükür. yorgunluklar olucak artık ama tatlı şeyler bunlar ya yaklaşıyoruz artık sona doğru :lepi:

aman daha iyi olun inşallahh tatlım
bizim işler bitti sayılır işte odamızda gelir kurulur yerleşirse tamamdır
oda hafta içi çarşambaya kadar gelecekmiş
haa bizim 5li setimiz ve sepet beşiğimiz dün geldi ama oda bitmedigi için kurmadık onuda
haftaya bende sendenim bebek odası gelecek ve tamamen bitmiş olacak herşey inşallahh
bu arada göbiş harika tatlım baktım :))
yanlız ela nın düğün resimlerini göremedim yükledim bakın demiş ama

bircancım canım senı tanıdıgıma ben çok memnun oldum...iyikı karşılaşmışız burda senın gibi iyi nıyetlı ıyı kalplı bı arkadasım daha oldu senınde herşey gönlünce olsun bundan sonra, yavrunu hayırlısı ıle kucagına alırsın bızıde habersız bırakma arada ınt.cafeye git gir özlerız bız senın sohbetını....görüşürüz yıne canım kendıne ıyı bak senı çok sevıyoruzzzzz

haklısın dikkatli olmak gerek sadece o kadar
iyi olmanızada ayrıca çok sevindim hayatımmm
yaa şaka maka herşey dün gibi demi şimdi gün sayıyoruz az kaldı gerçekten
düşünüyorumda buraya gelip sizlerle tanıştıgım gün dün gibi sanki
o zamanlar miniciktik biz :)))))
bin şükür Rabbime bu günleride gördük inşallahh hayırlısı ile yavrularımızı kucaklayacağız
sonrada onları konuşacagız

bu gün başka kimler ayrıldı BıRCAN VE DıLEK ten başka ikiside izne çıktı ((
çok özleyeceğiz onları gerçi dilekim sık sık gelir inşallahh evde pc var onun zemuszemus

ayyy ben ayrılıkları hiç sevmiyorumm... zaten çok duygusalımm bircan kendine çok dikkat et.. inşllh evin kısa zamanda biter hep iyi hberlerle gel...öptümm canımm...:gitme:

işte biz de hiçbirşeyini hazırlayamadık temel giyim ihtiyaçları, küveti, alt açması haricinde.genel müdürümüz beşiklerini gönderecekti onu bekledik. haftaya babanem de gelcek allah nasip ederse bir avazda bütün alışverişi bitirelim diyoruz. sonra en zevkli kısım yıkamak ütülemek yerleştirmek tabi ki :)
ela resimleri silmiş canım sanırım hemen ben de göremedim.

hazırlanır inşallahh tatlım siz iyi olunda gerisi sorun değil
ne güzel babaannede yardımcı sağolsun
kesinlikle yıkama ütüleme işi çok zevklidir haftaya o zevki bende tadacagım inşallahh :))
hain elaaaaa ne çabuk silmiş zaten bir gelmiş bir gitmişş :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…