2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

denizcim evet aksam 17:30 da randevumuz :)
insallah hepimiz cok guzel haberlerle doneriz. bebisler kocaman olmuslardir :)

azbycv senin bebislerin nasillar canim, durumlari iyi mi, hala hastanedeler mi?

hastanedeler canım.kızımız pek iyi değil biraz sıkıntıları var.oğlumuz ona göre daha iyi çok şükür.kızımız daha küçük doğduğu için toparlaması daha zor oluyormuş.inşallah iyi olacaklar bakalım dua ile bekliyoruz

maşallah annesi kızında toparlanacak inşallah.. ikisi içinde bol bol dua ediyoruz.. ben çok merak ediyom onları.. inşallah en kısa zamanda kucağına alır resmini eklersin.. içini ferah tut:teselli:

Günaydın herkese kızlar
Dün benim için çok farklı bir gündü.
Öncelikle eşim işe alındı ve galiba biz kocaeliye taşınacağız tabi oğluşum doğduktan sonra biz bir müddet oğlumla burada kalacağız öyle uygun gördük.
Diğeri raporumu aldım. Fakat doktorum pazartesi gününe yazayım bugün artık bitti dedi ve ben bugün hala işteyim hergün işten ayrılıyorum ya iş beni bırakmak istemiyor ya ben onu:gitme:
Doktor muayenemizi yaptı yavrum yusufum 2219 gr olmuş. Çok mutlu oldum fakat normal doğum isteyen birisi olarak bebeğim tersmiş şimdilik sezeryan ama doğuma kadar dönebilir bebeğin üzülme dedi doktor. Ayrıca doktorumuz benim doğum tarihimde izinde olacakmış fakat yerine vekil bir doktor bırakacakmış. Buradaki askeriyenin doktoruymuş çok iyi bir doktormuş hemen araştırdımzemuszemus başta üzüldüm ama daha sonra çook sevindim tabi hereyden önce hayırlısı.
Kardeşimin de sınav sonucu çok güzel geldi. Rabbim hepimizin yürekten olan tüm dualarını kabul etsin inşallah. Şükür benim dualarım kabul oldu. ınşallah hepimizin duaları kabul olur.Çok mutluyumopuyorumnanaktan

günaydın tatlışım maaşallah tosun cuğum kocuman olmuş ama takma kafana 36.haftaya kadar dönebilir yavrun inş.eşinin yeni işide hayırlısı olsun inş.Allah ım seni daha da mutlu etsin inş. cnmcımmm

Haticecim maşallah bebişine . İnş. döner cnm hakkınızda hayırlısı olsun. buarada eşinin yeni işi hayırlı olsun. Kardeşinide tebrik ederim

Canım güzel haberler arka arkaya gelmiş ne güzel. Kocaeline gelme sebebiniz nedir gel gel tatlım bi arkadaşım daha olsun burada :) Burada işe mi girecek kocan? Biz size yardımcı oluruz elimizden geldiğince canımihtiycınız olan şeyleri sorabilirsin.

Merhaba hanımlar, beni altta çoğu zaman hayalet görüntümdem hatırlayan vardır herhalde. İşlerimin yoğunluğundan maalesef bu zaman kadar sizlere katılamadım, ama bundan sonra fırsat buldukça katılmaya çalışıcam, çünkü dün itibariyle artık izine ayrıldım. Dün oğlumuda gördüm 2850 gr. olmuş ve doktor 15 Ağustos'dan itibaren bekliycez dedi...

ay canım kocaman olmuş oğlun.... ama üzülme döner:) benim ki 32+3 ken dönmüştü..ama kıpır kıpır şu an bile...tekmeleri bi yanda hissediyorum bi yukarda.daha beyfendi karar vermedi nasıl durması gerektiğinekaydirigubbakcemile3..daha vaktimiz var hem...hakkımızda hangi doğum şekli hayırlıysa o olsun..

Bu arada 8 sene oturmuş biri olaraktan kocaeli güzel yerdir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…