2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

saol cnm...şimdi daha iyiyim şükür tansiyonum düştü az önce mide bulantısı felan neden oldu anlamadım ama?????

Ayyy kıyamam sana bebişim. Geçmiş olsun. Ama banada oluyor arada Sıcaktanmı yoksa bebişler büyüdüğü içinmi nedir?

maşallah cnm bebişine. Kaçııncı hatadasın sen?

olsun artık bundan sonra bol bol muhabbet ederiz... maşallah oğluşuna koca adam olmuş..kaç haftalıktın .. tickerin gözükmüyoda

hoşgeldin canım...maşallah ya senin oğlunda kocaman olmuş...ayy ne güzel 3 altında doğan bebeğimiz olmayacak gibi gözüküyor...

saol cnm...şimdi daha iyiyim şükür tansiyonum düştü az önce mide bulantısı felan neden oldu anlamadım ama?????

tatlım bende de oluyor bu durumlar....ama dikkat ediyorum kendimi genelde ya aç bıraktığımda yada pc nin ekraanına çok uzun süre baktığımda böyleyim..

saolun canlarım ben ne açtım ne tok nede pc nin karşısında fazla oturmuştum ama belki bebiş büyüdüğünden ben bayağı korktum ne oluyo bana diye
Allah hepimize sağlık versin, sağ salim kavuşalım bebeklerimize inş.

maşallah cnm bebişine. Kaçııncı hatadasın sen?[/QUOTE]

Şu an 34+4 günümüz, bebeğim de normal doğum pozisyonunu almış...

Tatlım sıvı alımına çok dikkat et. Özellikle az su içildiğinde bulantı yapıyor. Limonata ayran tuzlu tatlı sürekli bişeyler içmeye çalış. Gelmiş geçmiş olsun.

günaydın kızlar nasılsınız? ya ne güzel herkes bebeğinin kilosunu boyunu öğreniyor kendisini görüyor ben kuzumu artık doğunca görebilicem(

evet biraz geç oldu sizlere katılmak için ama bundan sonrasında uzun ve güzel bir süreci hep birlikte paylaşırız inşallah...

Canım ben 35+3 üçüm benimki doğum pozisyonunu alalı iki hafta oluyo :) Ama doktorum bi ay sonra çağırdı benimki biraz rahat.. Yani çokta belli olmuyo döndüler diye inşallah zamanında gelir.

Tatlım sıvı alımına çok dikkat et. Özellikle az su içildiğinde bulantı yapıyor. Limonata ayran tuzlu tatlı sürekli bişeyler içmeye çalış. Gelmiş geçmiş olsun.
saolcnm denerim su şişesi elimde geziyorum ama git gide tuhaflaştım yaaa bu arada ben 32 haftada gitmiştim dr a oğlum doğum poziyonu almştı benide 37.haftada çağırdı dr um bizimkide rahatlardan sanırım yada bi sorun olmadığından
günaydın kızlar nasılsınız? ya ne güzel herkes bebeğinin kilosunu boyunu öğreniyor kendisini görüyor ben kuzumu artık doğunca görebilicem(
günydın cnm..neden sizin orda ölemi oluyo cnm??*
iyiim canım geç uyandım hala ayılamadım.. iyice tembel oldum ben yavvvv..

aynen cnm yaaaaa ordan kalkıyom oraya yatıom ordan oraya halsizim dakikam dakikama tutmuyor

Canım ben 35+3 üçüm benimki doğum pozisyonunu alalı iki hafta oluyo :) Ama doktorum bi ay sonra çağırdı benimki biraz rahat.. Yani çokta belli olmuyo döndüler diye inşallah zamanında gelir.

Benimki önceki kontrolümde dönmemişti, buradaki kızların çoğu döndü deyince ben kendimce dönmeyecekmi diye tedirgin olmuştum ama dün artık döndüğünü öğrendim. Ama tabii ki hayırlısı dediğin gibi dönüpde doğum şekli yinede farklı olabilir hayırlısı sağlıklısı neyse o olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…