saol cnm...şimdi daha iyiyim şükür tansiyonum düştü az önce mide bulantısı felan neden oldu anlamadım ama?????
Merhaba hanımlar, beni altta çoğu zaman hayalet görüntümdem hatırlayan vardır herhalde. İşlerimin yoğunluğundan maalesef bu zaman kadar sizlere katılamadım, ama bundan sonra fırsat buldukça katılmaya çalışıcam, çünkü dün itibariyle artık izine ayrıldım. Dün oğlumuda gördüm 2850 gr. olmuş ve doktor 15 Ağustos'dan itibaren bekliycez dedi...
Merhaba hanımlar, beni altta çoğu zaman hayalet görüntümdem hatırlayan vardır herhalde. İşlerimin yoğunluğundan maalesef bu zaman kadar sizlere katılamadım, ama bundan sonra fırsat buldukça katılmaya çalışıcam, çünkü dün itibariyle artık izine ayrıldım. Dün oğlumuda gördüm 2850 gr. olmuş ve doktor 15 Ağustos'dan itibaren bekliycez dedi...
saol cnm...şimdi daha iyiyim şükür tansiyonum düştü az önce mide bulantısı felan neden oldu anlamadım ama?????
günaydın kızlar...
olsun artık bundan sonra bol bol muhabbet ederiz... maşallah oğluşuna koca adam olmuş..kaç haftalıktın .. tickerin gözükmüyoda
saolun canlarım ben ne açtım ne tok nede pc nin karşısında fazla oturmuştum ama belki bebiş büyüdüğünden ben bayağı korktum ne oluyo bana diye
Allah hepimize sağlık versin, sağ salim kavuşalım bebeklerimize inş.
evet biraz geç oldu sizlere katılmak için ama bundan sonrasında uzun ve güzel bir süreci hep birlikte paylaşırız inşallah...
h.g cnm sen nasılsın?
günaydın kızlar nasılsınız? ya ne güzel herkes bebeğinin kilosunu boyunu öğreniyor kendisini görüyor ben kuzumu artık doğunca görebilicem(
az kaldı annesi... ama orası da hakketen çok garip ya.. hiç mi sokmuyolar ultrasona..
saolcnm denerim su şişesi elimde geziyorum ama git gide tuhaflaştım yaaa bu arada ben 32 haftada gitmiştim dr a oğlum doğum poziyonu almştı benide 37.haftada çağırdı dr um bizimkide rahatlardan sanırım yada bi sorun olmadığındanTatlım sıvı alımına çok dikkat et. Özellikle az su içildiğinde bulantı yapıyor. Limonata ayran tuzlu tatlı sürekli bişeyler içmeye çalış. Gelmiş geçmiş olsun.
günydın cnm..neden sizin orda ölemi oluyo cnm??*günaydın kızlar nasılsınız? ya ne güzel herkes bebeğinin kilosunu boyunu öğreniyor kendisini görüyor ben kuzumu artık doğunca görebilicem(
iyiim canım geç uyandım hala ayılamadım.. iyice tembel oldum ben yavvvv..
sezenss bizim senle sat'ımız aynı kuzum...
Canım ben 35+3 üçüm benimki doğum pozisyonunu alalı iki hafta oluyo :) Ama doktorum bi ay sonra çağırdı benimki biraz rahat.. Yani çokta belli olmuyo döndüler diye inşallah zamanında gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?