günydın cnm..neden sizin orda ölemi oluyo cnm??*
Evet aynı seninle aynı satlara sahibiz, daha önce de seninle bir kere yine konuşmuştuk bunu, allah hepimize zamanında sağlıklı bir doğum nasip etsin...
Canım güzel haberler arka arkaya gelmiş ne güzel. Kocaeline gelme sebebiniz nedir gel gel tatlım bi arkadaşım daha olsun burada :) Burada işe mi girecek kocan? Biz size yardımcı oluruz elimizden geldiğince canımihtiycınız olan şeyleri sorabilirsin.
34+2 göbeğimde burada işte...
ay canım kocaman olmuş oğlun....ama üzülme döner:) benim ki 32+3 ken dönmüştü..ama kıpır kıpır şu an bile...tekmeleri bi yanda hissediyorum bi yukarda.daha beyfendi karar vermedi nasıl durması gerektiğinekaydirigubbakcemile3..daha vaktimiz var hem...hakkımızda hangi doğum şekli hayırlıysa o olsun..
Bu arada 8 sene oturmuş biri olaraktan kocaeli güzel yerdir:)
günaydın kızlar nasılsınız? ya ne güzel herkes bebeğinin kilosunu boyunu öğreniyor kendisini görüyor ben kuzumu artık doğunca görebilicem(
canımGünaydın herkese kızlar
Dün benim için çok farklı bir gündü.
Öncelikle eşim işe alındı ve galiba biz kocaeliye taşınacağız tabi oğluşum doğduktan sonra biz bir müddet oğlumla burada kalacağız öyle uygun gördük.
Diğeri raporumu aldım. Fakat doktorum pazartesi gününe yazayım bugün artık bitti dedi ve ben bugün hala işteyim hergün işten ayrılıyorum ya iş beni bırakmak istemiyor ya ben onu:gitme:
Doktor muayenemizi yaptı yavrum yusufum 2219 gr olmuş. Çok mutlu oldum fakat normal doğum isteyen birisi olarak bebeğim tersmiş şimdilik sezeryan ama doğuma kadar dönebilir bebeğin üzülme dedi doktor. Ayrıca doktorumuz benim doğum tarihimde izinde olacakmış fakat yerine vekil bir doktor bırakacakmış. Buradaki askeriyenin doktoruymuş çok iyi bir doktormuş hemen araştırdımzemuszemus başta üzüldüm ama daha sonra çook sevindim tabi hereyden önce hayırlısı.
Kardeşimin de sınav sonucu çok güzel geldi. Rabbim hepimizin yürekten olan tüm dualarını kabul etsin inşallah. Şükür benim dualarım kabul oldu. İnşallah hepimizin duaları kabul olur.Çok mutluyumopuyorumnanaktan
hepinize mrb kızlar hepiniz iisinizdir umarım.
azbyc canım dualarımız hep kluzularınla inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın canım.
canımbebişine nazar değmesin.neredeyse aynı günlerde sayılırız.benim kızımda aynı kilolardadır sanırım.döner inşallah ama dönmesede cok sorun yapma bence.kardesinide tebrik ederim.
kızlar su ay ay gösteren tickerlar hangi günde 9.ayı gösteriyor acaba merak ettim bir coğunuzun tickeri o sekilde ama daha 9.ayı gösteren yok acaba 36+0damı gösteriyor.
34+2 göbeğimde burada işte...
maaşallah cnm göbüşüne Allah nazardan saklasınnn
maşaallah canım göbüşe ve bebişe
oyy canım maşallah bebeciğine.
sezens cnaım maşallah göbüşüne.. sende fit annelerdensin...zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?