2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günydın cnm..neden sizin orda ölemi oluyo cnm??*

evet canım ya burda böyle malesef ultrasonun tehlikeleri tam belli değilmiş oyüzden diyolar..sadece kalp atışlarını dinliyoruz 2 haftada 1...hiç yoktan iyidirmafoldumben

Evet aynı seninle aynı satlara sahibiz, daha önce de seninle bir kere yine konuşmuştuk bunu, allah hepimize zamanında sağlıklı bir doğum nasip etsin...

evet konuşmuştuk bende hatırladım seni canım hepimize sağlıklı dogumlar nasip etsin rabbim inşallah..

canım çok şükür. Evet canım eşim işe girdi evet ne kadar güzel birşey ev araştırmasına gireceğiz bakalım şimdilik beklemedeyiz biraz ne yapacağımıza karar veremedik. Çok teşekkür ederim tatlım.

inşallah canım annem de bana çektiysen son anda döner dedi. inşallah öyle olur. oyy kıpır kıpırlar mideme yaslanmış yaramaz o yüzden bulantımv varmış. hayırlısı inşallah hakkımızda. Evet canım kardeşimde orada okuyor birkaç kez gitmiştim yabancı yer olmadığı için de mutluyum.

kızlar dönmesi önemli değil kanala girmesi önemli kafasının rahime yerleşmesi yani..buda son anda olabilir..genelde ilk hamilelikte 37.haftaya kadar olurmuş. benim gibi ikinci hamileliklerde doğacağı güne kadar beklermiş...oğlumda 36.haftada girmişti ve ben hamileliğimin 3 haftasını topallayarak geçirdim çok kötüydü...

günaydın kızlar nasılsınız? ya ne güzel herkes bebeğinin kilosunu boyunu öğreniyor kendisini görüyor ben kuzumu artık doğunca görebilicem(

canım benim güzel süpriz yapacak annesi bebişin sana. tombik tombik sağlıklıca doğar inşallah.

hepinize mrb kızlar hepiniz iisinizdir umarım.
azbyc canım dualarımız hep kluzularınla inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın canım. canım bebişine nazar değmesin.neredeyse aynı günlerde sayılırız.benim kızımda aynı kilolardadır sanırım.döner inşallah ama dönmesede cok sorun yapma bence.kardesinide tebrik ederim.

kızlar su ay ay gösteren tickerlar hangi günde 9.ayı gösteriyor acaba merak ettim bir coğunuzun tickeri o sekilde ama daha 9.ayı gösteren yok acaba 36+0damı gösteriyor.

ayy ne güzel ya ağustos annelerinin çoğu temmuzda bebeklerine kavuşmuşlar hepside çok sağlıklı maşallah hepsine...

canım benim çok teşekkür ederim. evet canım kuzularımız sağlıklıca doğarlar inşallah.

göbeğin öne doğru inmesi bebeğin doğum kanalına girdiği anlamına gelir mi?benim göbeğim çok düştü öne dogru çokta belli oluyor her gören söylüyor .erken doğum belirtisi olma ihtimali var mı? bu arada 32+4günlüğüm

merhaba kızlar ....nasılsınız ?...

Bende izne ayrılmıştım ama işyerinin isteği üzerine 15 ağustosa kadar çalışıcam....İnş. bu zaman zarfında bişey olmaz...

geçen hafta doktora gittiğimde doğum kanalına girmiş bebek dedi..

bir haftadan beri de benim bebiş vajinama doğru kafasını oynattıkça oyuyor sankii..Çok fazla acıyor valla..İdrarım geliyormuş gibi oluyorum....:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…