merhaba kızlar ....nasılsınız ?...
Bende izne ayrılmıştım ama işyerinin isteği üzerine 15 ağustosa kadar çalışıcam....İnş. bu zaman zarfında bişey olmaz...
geçen hafta doktora gittiğimde doğum kanalına girmiş bebek dedi..
bir haftadan beri de benim bebiş vajinama doğru kafasını oynattıkça oyuyor sankii..Çok fazla acıyor valla..İdrarım geliyormuş gibi oluyorum....:bbo:
göbeğin öne doğru inmesi bebeğin doğum kanalına girdiği anlamına gelir mi?benim göbeğim çok düştü öne dogru çokta belli oluyor her gören söylüyor .erken doğum belirtisi olma ihtimali var mı? bu arada 32+4günlüğüm
merhaba kızlar ....nasılsınız ?...
Bende izne ayrılmıştım ama işyerinin isteği üzerine 15 ağustosa kadar çalışıcam....İnş. bu zaman zarfında bişey olmaz...
bir haftadan beri de benim bebiş vajinama doğru kafasını oynattıkça oyuyor sankii..Çok fazla acıyor valla..İdrarım geliyormuş gibi oluyorum....:bbo:
kızlar selam.
sezens maşallah canım göbüşe.
haticecim hayırlı olsun canım eşinin yeni işi.
tülaycım geçmiş olsun tatlışım. şimdik nassın?
maşallah tosuncuk geliyoo:)bu arada dediğin gibi hayalet görüntünden biliyoduk ama tam tanışamamıştık.Merhaba hanımlar, beni altta çoğu zaman hayalet görüntümdem hatırlayan vardır herhalde. İşlerimin yoğunluğundan maalesef bu zaman kadar sizlere katılamadım, ama bundan sonra fırsat buldukça katılmaya çalışıcam, çünkü dün itibariyle artık izine ayrıldım. Dün oğlumuda gördüm 2850 gr. olmuş ve doktor 15 Ağustos'dan itibaren bekliycez dedi...
canım beniiim geçmiş olsun arkadaşım camları aç hava al.saol cnm...şimdi daha iyiyim şükür tansiyonum düştü az önce mide bulantısı felan neden oldu anlamadım ama?????
kıs bebek aynı sen bak ben sana diyimmm.maşallah yaaa.ay canım kocaman olmuş oğlun....ama üzülme döner:) benim ki 32+3 ken dönmüştü..ama kıpır kıpır şu an bile...tekmeleri bi yanda hissediyorum bi yukarda.daha beyfendi karar vermedi nasıl durması gerektiğinekaydirigubbakcemile3..daha vaktimiz var hem...hakkımızda hangi doğum şekli hayırlıysa o olsun..
Bu arada 8 sene oturmuş biri olaraktan kocaeli güzel yerdir:)
ya yurtdışındada ne kötü bu muhabbet.bizde istediğin gibi gir yanii.günaydın kızlar nasılsınız? ya ne güzel herkes bebeğinin kilosunu boyunu öğreniyor kendisini görüyor ben kuzumu artık doğunca görebilicem(
Canım ben 35+3 üçüm benimki doğum pozisyonunu alalı iki hafta oluyo :) Ama doktorum bi ay sonra çağırdı benimki biraz rahat.. Yani çokta belli olmuyo döndüler diye inşallah zamanında gelir.
maşallah tosuncuk geliyoo:)bu arada dediğin gibi hayalet görüntünden biliyoduk ama tam tanışamamıştık.
evet yaa tosuncukmu olacak bilmiyorum ama inşallah hepimizinki sağlıkla gelsin, hayalet görüntümdende sıyrılıp reel hayata geçiş yaptım artık:sm_cool:
E BİZ DİDELİM BARİ OĞLUSUMLA Bİ MERHABA DİYEN YOK BİZEEE TÜSSTÜKKKKKmafoldumben
yavrum h.g. dedim ama okumadın sanırım cnm bnm tekrar hoşgeldiiinnn
ayfercim sende hoşgeldin cnm
buda dünkü göbüşümmm heheh
[img=http://img197.imageshack.us/img197/6807/335a.jpg]
yahu aynen yaaa.idrar var gibi ama pıss az bişi oluyor ve de vajinamı oyuyo sankii ay uy falan diyorum hemen ayağa kalkıyorum yanii.merhaba kızlar ....nasılsınız ?...
maşallah şekercim.ama cidden sıcaktan bayılmış bi hal gördüm bende öyle yaa.34+2 göbeğimde burada işte...
yavrum h.g. dedim ama okumadın sanırım cnm bnm tekrar hoşgeldiiinnn
ayfercim sende hoşgeldin cnm
buda dünkü göbüşümmm heheh
[img=http://img197.imageshack.us/img197/6807/335a.jpg]
iyiyiz tatlım allaha şükür. beyfendinin sefası yerinde de anası zor nefes aloor.h.g baharcım daha iiyiym...tuhaflaştım ya birden enerjik oluyom birden halsizzz
sen nasılsın ali efen nasıllll???
hoooyyyt otur oturduğun yerde kadınnnn...E BİZ DİDELİM BARİ OĞLUSUMLA Bİ MERHABA DİYEN YOK BİZEEE TÜSSTÜKKKKKmafoldumben
kızlar bu aralar sizdede duygusal yoğunluk arttımı.her seye aalınıyorum ve göz yaslarımı tutamıyorum.siz ne durumdasınız.
hadi hayırlısı olsun cnm , bende tahmin ediyorum oğlum doğum kanalına girdi diye ama bakalım 20 ağustos ta randevumuz hayırlısı bakalım başka ne dedi dr un???
Saliha aynı ben öyleyim hatta başlarda bile bu kadar duygusallaşmamıştım dün bütün akşam eşimle konuşmadım hatta sabaha kadar sürdü küslüğüm neden dün hiç beni aramadın ne yapıyosun diye. sebep bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?