2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu aralar sizdede duygusal yoğunluk arttımı.her seye aalınıyorum ve göz yaslarımı tutamıyorum.siz ne durumdasınız.

canım aynı benimde öyle hep idrarım gelecekmiş gibi oluyorum sen kaç haftalısın canım

kızlar selam.
sezens maşallah canım göbüşe.
haticecim hayırlı olsun canım eşinin yeni işi.
tülaycım geçmiş olsun tatlışım. şimdik nassın?

yok cnm benim göbeğim düştü aşağıya ama kasılmalarım normal istersen rica et dr un nst bağlasın seni daha kesin söyler erken doğum riskin varmı yokmu diye

hadi hayırlısı olsun cnm , bende tahmin ediyorum oğlum doğum kanalına girdi diye ama bakalım 20 ağustos ta randevumuz hayırlısı bakalım başka ne dedi dr un???

kızlar selam.
sezens maşallah canım göbüşe.
haticecim hayırlı olsun canım eşinin yeni işi.
tülaycım geçmiş olsun tatlışım. şimdik nassın?

h.g baharcım daha iiyiym...tuhaflaştım ya birden enerjik oluyom birden halsizzz
sen nasılsın ali efen nasıllll???

maşallah tosuncuk geliyoo:)bu arada dediğin gibi hayalet görüntünden biliyoduk ama tam tanışamamıştık.

saol cnm...şimdi daha iyiyim şükür tansiyonum düştü az önce mide bulantısı felan neden oldu anlamadım ama?????
canım beniiim geçmiş olsun arkadaşım camları aç hava al.
kıs bebek aynı sen bak ben sana diyimmm.maşallah yaaa.
günaydın kızlar nasılsınız? ya ne güzel herkes bebeğinin kilosunu boyunu öğreniyor kendisini görüyor ben kuzumu artık doğunca görebilicem(
ya yurtdışındada ne kötü bu muhabbet.bizde istediğin gibi gir yanii.
Canım ben 35+3 üçüm benimki doğum pozisyonunu alalı iki hafta oluyo :) Ama doktorum bi ay sonra çağırdı benimki biraz rahat.. Yani çokta belli olmuyo döndüler diye inşallah zamanında gelir.

ya son anda bile akrobat gibi dönerlermiş endişelenme sağlıklı olsunda hayırlısı ile.

E BıZ DıDELıM BARı OĞLUSUMLA Bı MERHABA DıYEN YOK BıZEEE TÜSSTÜKKKKKmafoldumben

yahu aynen yaaa.idrar var gibi ama pıss az bişi oluyor ve de vajinamı oyuyo sankii ay uy falan diyorum hemen ayağa kalkıyorum yanii.
34+2 göbeğimde burada işte...
maşallah şekercim.ama cidden sıcaktan bayılmış bi hal gördüm bende öyle yaa.
yavrum h.g. dedim ama okumadın sanırım cnm bnm tekrar hoşgeldiiinnn

ayfercim sende hoşgeldin cnm

buda dünkü göbüşümmm heheh

[img=http://img197.imageshack.us/img197/6807/335a.jpg]

canım benim sağooolll.bu arada senin sadece yüzün toparlak anacım sende fitoşlardan maşallahh.

h.g baharcım daha iiyiym...tuhaflaştım ya birden enerjik oluyom birden halsizzz
sen nasılsın ali efen nasıllll???
iyiyiz tatlım allaha şükür. beyfendinin sefası yerinde de anası zor nefes aloor.
E BİZ DİDELİM BARİ OĞLUSUMLA Bİ MERHABA DİYEN YOK BİZEEE TÜSSTÜKKKKKmafoldumben
hoooyyyt otur oturduğun yerde kadınnnn... klava:

kızlar bu aralar sizdede duygusal yoğunluk arttımı.her seye aalınıyorum ve göz yaslarımı tutamıyorum.siz ne durumdasınız.

Saliha aynı ben öyleyim hatta başlarda bile bu kadar duygusallaşmamıştım dün bütün akşam eşimle konuşmadım hatta sabaha kadar sürdü küslüğüm neden dün hiç beni aramadın ne yapıyosun diye. sebep bu :)

bu arada göbüşleri göbüş topiğinede ekleyin kızlar burada kaybolup gidiyeee.

elanında selamı var herkese.gün sayıyorum iyiyim diyor.18 günü kaldı bildiğim.

hadi hayırlısı olsun cnm , bende tahmin ediyorum oğlum doğum kanalına girdi diye ama bakalım 20 ağustos ta randevumuz hayırlısı bakalım başka ne dedi dr un???

gittiğimde 32 haftalıktı bebişim...2 kğ dedi...herşey normal görünüyor dedi...2 hafta sonra gel tekrar dedi..

böyle saçmasapan şeylere takılmayın valla paralıcam hepinizi.bizim herifi 4 ayda 6 gün gördüm msnde görüyom kameradan.aramasa aramadın demem hala konuşuyonus yok şöle yok böle.şükredin oturun bak kocişler yanınıza.işi gücü vardır fırsat olmamıştır.boşuna ne kendinizii ne adamları yormayın ulennn Çok üzgünüm çoooknaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…