böyle saçmasapan şeylere takılmayın valla paralıcam hepinizi.bizim herifi 4 ayda 6 gün gördüm msnde görüyom kameradan.aramasa aramadın demem hala konuşuyonus yok şöle yok böle.şükredin oturun bak kocişler yanınıza.işi gücü vardır fırsat olmamıştır.boşuna ne kendinizii ne adamları yormayın ulennn Çok üzgünüm çoooknaniknanik
Saliha aynı ben öyleyim hatta başlarda bile bu kadar duygusallaşmamıştım dün bütün akşam eşimle konuşmadım hatta sabaha kadar sürdü küslüğüm neden dün hiç beni aramadın ne yapıyosun diye. sebep bu :)
şimdi oldu sanırım
maşallah gözlerin çok güzel..Sende süpersin...hamile olmana rağmen kilon hiç yok...Ben şu ana kadar 12 kğ aldım ve her bi yanım şişti...mafoldumben
şimdi oldu sanırım
saol ayfercim evt 78 kilo yum ama fit heheheee
kıyamam baharcım ben sana hafta ilerledikçe sol a yatmak ta zorlaşıyor ben şahsen sağa yatıom artık nefes alamıyom çünkü sola yatınca
böyle saçmasapan şeylere takılmayın valla paralıcam hepinizi.bizim herifi 4 ayda 6 gün gördüm msnde görüyom kameradan.aramasa aramadın demem hala konuşuyonus yok şöle yok böle.şükredin oturun bak kocişler yanınıza.işi gücü vardır fırsat olmamıştır.boşuna ne kendinizii ne adamları yormayın ulennn Çok üzgünüm çoooknaniknanik
maşallah canım hiç kilo almadınmışimdi oldu sanırım
Sağolasın canım benim ben şişsin diye uğraşıyorum da 16 kg aldım nereye gitti bilmiyorum. şişen bi taraf yok azcık popom popoya benzedi inşallah vermem doğumdan sonra :)
maşallah gözlerin çok güzel..Sende süpersin...hamile olmana rağmen kilon hiç yok...Ben şu ana kadar 12 kğ aldım ve her bi yanım şişti...mafoldumben
ємєℓ;8256639 .!.:merhaba hanımlaaaarrrrrr opuyorumnanaktan
.........feyzacım dısarda sir agda yaptırsana canım senin için hem rahat hem kolay
ємєℓ;8256639 .!.:merhaba hanımlaaaarrrrrr opuyorumnanaktan
.........feyzacım dısarda sir agda yaptırsana canım senin için hem rahat hem kolay
mrb hoşgeldin canım .ya ben 2008 öğretmen annelerinin topiğine baktım.bazı anneler 8+5i aktarabilmişler doğum sonrasına bu nasıl bir uygulama kimi aktarabiliyor kimi aktaramıyor.anlamadım gitti.:uhm:ємєℓ;8256639 .!.:merhaba hanımlaaaarrrrrr opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?