tülaycım tatlım iyiyim, rüzgar yerinde durmuyor ya, bu kadar hareketli bir bebek nasıl olur anlamadım, hiç durmuyo valla....
senin paşan nasıl... evde dinlen tatlım son dinlenmelerimiz, ben evde olamayı dört gözle bekliyorum.... daha rüzgarın ütülerini yapmam lazım.
pembecim inşallah herşey yolunda gider ve bebekler daha da çok beklerler... sağlıkla kucağını alırsın inşallah.....
ємєℓ;8277715 .!.:bu bira mayasının hapını nerden bulurmusuz ki gulaycım? bende alıp atayım cantaya . . . .
tülaycım tatlım iyiyim, rüzgar yerinde durmuyor ya, bu kadar hareketli bir bebek nasıl olur anlamadım, hiç durmuyo valla....
senin paşan nasıl... evde dinlen tatlım son dinlenmelerimiz, ben evde olamayı dört gözle bekliyorum.... daha rüzgarın ütülerini yapmam lazım.
pembecim inşallah herşey yolunda gider ve bebekler daha da çok beklerler... sağlıkla kucağını alırsın inşallah.....
Yok ben okudum şimdi bira mayası kilo da aldırabiliyorsa benim için kritik şeyler içine giriyor ::)) neyse bir doğsunlar süt potansiyeline bağlı olarak düşünücez :)
Sizinle bir şey paylaşmak istiyorum , arkadaşımın bebeği 1.5 yaşında doktoru emebildiği kadar emsin demiş o da emiyor ama , işin tuhaf tarafı oturuyoruz mesela çocuk aç olmasa bile koşturuyor herkesin içinde annesinin memesine sarılıyor görüntü felaket yani , yabancı ya da başka biri olması önemli değil , resmen saplantı yapmış ellerini sokuyor tişörtünü açıyor, doktor anne ile bağ kurması açısından çok iyi diyor ama yolun ortasında başlıyor ağlamaya meme diye çok korktum açıkçası ve erkek çocuğu olmasıda beni ürküttü ...
emelcim gnc nin varmış bira mayası hapı..
yasemincim ben de korktum iştah açtığı için, ama yine de alıp kullanıcam bi kutu. en azında ilk iki üç ay sütüm fazla gelsin, çocuk bir an önce toplasın kendini.
Evet canım öyle maalesef ama her doktorda bizimkisi gibi değil. Hiçsöylemeden verenlerde var. Birde sen 20+20 yi önce kullanacağım demişsin ya bende devlette çalışıyorum ve bana heyet raporunun normal rapordan önce kullanılması gerektiğini söylemişlerdi????Öyle değilmi ki?ємєℓ;8276880 .!.:canım biz bebegimizi dusunuruz tabi doktor dusunmez ki.....bende oncelikle dogum izinlerimi kullancam sonra 20+20 raporlarımı ve en sonunda da heyet raporu almayı dusunuyorum insallah doktorum kıllık etmez boylece subat tatiline kadar bebegimle ilgilenirim diyorum...ikinci donem baslarım okula
Geçmiş olsun canım. İnşallah daha dayanır bebişler.hoşbulduk fussi iyiyim kızlar da iyi. tickerımdaki leylekler ağır aksak kasa kasa uçmaya devam ediyor. hayırlısı bakalım. :)
Bende geçen sene buhar makinası almıştım ama sinbonun basit bişey. Bebekler için başka özelliklerinin olması falan gerekiyormu acaba?Gülaycım bu tavsiyeler işimize yarayacak sevindim , ama arkadaşım buhar makinesinden çok memnun kalmıştı ve bize verdiler kullanmıyorlar artık ..İçine de ara sıra bi damla okalitus yağı damlatıyorlardı mis gibi oluyor diyordu ..... Bir de un helvası süt yapması biraz tuhaf geldi bana her yerde bas bas tatlı süt yapmaz sadece su içimini arttırır diye ...
senin paşan nasıl... evde dinlen tatlım son dinlenmelerimiz, ben evde olamayı dört gözle bekliyorum.... daha rüzgarın ütülerini yapmam lazım......
ay yasemincim ben sütüm çok gelsin istiyorum, çünkü çocuk doktoru buzdolabının buzluğunda 8 ay saklıyabilirsiniz dedi. şimdi annem bakacağı ve ben işte olacağım için çocuk doğunca depolamaya başlamam lazım sütümü....bir de çocuk doktoru anne sütünün önemini çok güzel inek ve keçi sütüyle karşılaştırmalı anlattı kursta, zaten biliyosum şimdi daha da bi telaş oldum ya az gelirse diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?