2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben öğle yemeği ve yürüyüşüne gidiyorum. bu arada sebamedin 500 gramlık bebek şampuanını 17 tlye buldum, onu alıcam,,, çok uygun geldi bana. size de fiyat açısından fikir olsun kızlar.

ebrucum hoşgeldin tatlışım nasılsın???*

iyiyiz tulaycim sen nasilsin yuruyuslere devam mi :)))
su kegel egzersizlerininde doguma cok faydasi varmis canim onlari da yapmayi ihmal etme . cunku ikinmayi o kaslari kullanarak yapicaz etkili olabilmesi icinde onceden calistirirsak daha iyi olur.
ben nasil yapilir bilmiyordum tam olarak dediler ki ogrenene kadar idrarini yaparken tutup tutup birak iste o kaslari sikip birakman lazim gun icerisinde.

Hoşbulduk cnmcım . Naber?

iyiyim sukur tatlım saatlerdir sunun basındayım belim agrımaya basladı bi de alttan alttan zonklatıyor bizimki kalk yat uzan diye kaydirigubbakcemile3 yarın da bizim kontrolumuz var canım merak içindeyim ...sen nasılsın çilegin nasıl

Özge ciğim hoşgeldin nasılsın canım?
Sorma ya nasıl mutlu olduk gülümsediğini görmek muhteşemdi

Aman cnm çok yorma kendini. Benim kızda öyle çok oturunca başlıyor deli gibi tepinmeye.Hep yatalım istiyor minik çilek. İyiyiz bizde. Dün ilk defa denize girdim. Çok iyi geldi. 3 haftadır evdeyim ya patlıcaktım artık. Depresyondaydım sanki.

Özge ciğim hoşgeldin nasılsın canım?
Sorma ya nasıl mutlu olduk gülümsediğini görmek muhteşemdi

Hoşbulduk cnm bnm. İyiiz allaha şükür. Benim sıpada yüzünü göstermemişti en son gittiğimizde. Artık 15 ağustosta görürüm inş. Zaten görmesemde doğuma az kaldı :)))))

kızlar ben şimdi oğluma EREN ismini koyayım yaaaa...oğluma seslenicem bi ismi bile yok...:umursamaz:

erkek ismi bulmak ne zormuş...

kızlar ben şimdi oğluma EREN ismini koyayım yaaaa...oğluma seslenicem bi ismi bile yok...:umursamaz:

erkek ismi bulmak ne zormuş...

koy şekerim koy erenler pek tatlı oluyor :)) yeğenimden biliyorum adıyla yaşasın kuzucuğun

bu arada herkese selammm

oğlum yine alt tarafımla uğraşıyor...iyice oyuyor sanki...kendimi sıkıyorum bıraksam sanki idrarımı yapcamm:kedi:

ii cnm yaaa ne olsun bildiğin gibi gündür gidemiom çok halsizm bu akşam inş. devam yürüyüşee...ben onu yapıom bide geçen tv de izledim bacakları hafif açıp aşağıya yukarı inip kalkıyosun pelvis kemikleri açmak ve doğumu kolaylaştırmak için 16 kez günde onu yapıom bakalım fayasını görürüz cnm

Özge m h.g nasılsın?

Selam özgecim, teşekkür ederiz . Ne güzel 36 .haftana girdin ...

Tülaycım haklısın tatlım ama devlet hastanesi ya aman 300/500 gr önemli değil bir hafta önden gidiyor gelişimi iyi yani ben kilosuna takılmış değilim , ama tosun olmasın en önemlisi o yoksa normal sıkıntıya girecek ...

Ben yemeğe kaçıyorum afiyuet olsun herkese ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…