emelcim gnc nin varmış bira mayası hapı..
yasemincim ben de korktum iştah açtığı için, ama yine de alıp kullanıcam bi kutu. en azında ilk iki üç ay sütüm fazla gelsin, çocuk bir an önce toplasın kendini.
aynen canım eskiden böyle şeyler yoktu şimdi bunlarıda düşünmek lazımDenizcim günahtan öte, açıkçası ben çok açık kıyafetleri bebek de olsa ulu orta giymesini istemem , etrafımızda kimin sapkın düşünceye sahip olacağını bilemeyiz o küçcük çocuklardan bile haz alan sapıklar var ... Allah korusun hepimizin çocuklarını .
gunaydin kizlar
sabah saat 8 bucuktan beri toplantidaydim yeni ciktim
keyifler nasil
pembe gelmis ama kacirmisiz( neyseki bebekler ve kendisi iyiymis, insallah biraz daha dayanir kuzucuklar
denizcim bebegine masallah herseyi cok iyi, meryemde cuma gorecekti o nerde kaldi acaba?
yasemincim senin tosuna masallah valla yaa, cuma doktor bizimkine bile onden gidiyor dedi seninkini dusunemiyorum :)
bu arada dun arkadasimin normal dogum videosunu izledim. tabi sadece esi yuzunu felan cekmis oyle korkulcak bisey yoktu ama cok iyi geldi, hic ciglik felan atmiyor 5 ikinmada cikti bebek. ikinma aralarinda doktorla normal sohbet ediyorlar ikinma gelince nefesini tutup ikinabildigi kadar ikiniyor. hemde epiduralsiz yapmisti. insallah bize de kismet olur normal dogurmak
su an icin hersey yolunda gozukuyor en azindan.
emelcim buarada ürün, GNC de satılıyormuş.
GNC : Vitamin, Multivitamin, Mineral, Bitkisel Destek, Antioksidan, Diyet ve Sporcu Destekleri
Evet canım öyle maalesef ama her doktorda bizimkisi gibi değil. Hiçsöylemeden verenlerde var. Birde sen 20+20 yi önce kullanacağım demişsin ya bende devlette çalışıyorum ve bana heyet raporunun normal rapordan önce kullanılması gerektiğini söylemişlerdi????Öyle değilmi ki?
Geçmiş olsun canım. İnşallah daha dayanır bebişler.
Bende geçen sene buhar makinası almıştım ama sinbonun basit bişey. Bebekler için başka özelliklerinin olması falan gerekiyormu acaba?
Canım bilgiler için teşekkür ederiz. Ben de süt yapan şeylerin arasında senin dediklerinin olduğunu bilmiyordum. Bir de hastane de bana humana still tea diye bir çaydan bahsettiler. Eğer sütünüz gelmezse bundan temin ediyoz ama ekstra para falan diye. Bu konuda bilgisi olan var mı?
haklısın yasemincim işte, ne biliyim çalışacağımı düşündükçe stresim arttı yani.
ebrucum hoşgeldim merak etmiştik seni.... ay ne güzel inşallah bizde 5 ıkınmada çıkarırız.... senin bebişe maşallah, yazmıştım sabah belki görmemisindir diye tekrar yazayım valla yaseminin ki resmen tosun ya...
gordum gulaycim tesekkur ederiz :)
insallah bizde oyle kolay dogum yapariz, gorunce resmen imrendim, hele bebegi cikar cikmaz anneye verdiklerinde o da baba da nasil agliyor gormen lazim, resmen bende agladim cok duygusal bi sahneydi :)
kesiyi hic hissetmemis disikleri de oyle. dogumdan sonra hemen ayaga kalkmis dus almis, oyle cok fazla kanamamda olmadi dert etme sakin dedi. pansuman yapmamis dikislere, doktor bir jel vermis yikarken kullanmasi icin o kadar.
eski haline de dondu orasi merak etme deformasyon yok dedi
ama onun gogusleri cok catlamis, dogum acisi onun acisi yaninda hic diyortabi o dogumdan once o kremlerden kullanmamis, insallah bizim gogusler catlamayacak oyle
ємєℓ;8278588 .!.:ebrucum merhaba hosgeldin sen haftasonu doktora gitmeyecek miydin?
hosbulduk canim, cuma aksami gittim doktora, bebisimiz cok iyiymis, kilosu 2355 gr boyu da 46 cm olmus. doktor haftasindan buyuk dedi ama zaten burada hepimizin bebeleri birbirine cok yakin gidiyor.
zaten dogum pozisyonunu daha onceki muayenede almisti hala bir degisiklik yok. suyu felanda cok iyiymis doktor bol su icmeye devam dedi, yazin en onemli sey sivi kaybini engellemekmis sizde cok bol su icin. 20 gun sonra tekrar cagirdi.
ємєℓ;8278683 .!.:yasemin bebeginin kilosu kaç ki canım su an
Canım ben cuma günü gittim benim hesaplarıma göre 2350 gr falan ama görümcem 2700gr dedi , bende eminmisin dedim evet dedi , sonra haftasına göre normal dedi anlamadım haftasına göre baya iri , bence ultrasonda bir problem vardı ya da kafası karışıktı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?