2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım eskiden böyle şeyler yoktu şimdi bunlarıda düşünmek lazım

teeşkkür ederiz Ebru teysesi

haklısın yasemincim işte, ne biliyim çalışacağımı düşündükçe stresim arttı yani.

ebrucum hoşgeldim merak etmiştik seni.... ay ne güzel inşallah bizde 5 ıkınmada çıkarırız.... senin bebişe maşallah, yazmıştım sabah belki görmemisindir diye tekrar yazayım valla yaseminin ki resmen tosun ya...

canım aslında dusununce once heyet raporunu kullanmak daha mantıklı gibi....dogum iznin ve ardından da heyet raporun sonra gerekirse 20+20 kullanılabılır.....

... canım kızım sarılık oldugunda 5 gun hastanede kalmıstım orda emzirme ebeleri vardı ...sana nasıl emzirecegini bebegi nasıl tutacagını falan anlatıyorlardı ..orda bana da ısırgan cayından bahsetmislerdi sut yapıyor diye.....

Günaydın Ebrucum, ne güzel ibende bir tane doğum videosu izlemiştim ve çok güzeldi , tabi ayrıtılar yoktu ama insanın moralini düzeltiyordu .

gordum gulaycim tesekkur ederiz :)
insallah bizde oyle kolay dogum yapariz, gorunce resmen imrendim, hele bebegi cikar cikmaz anneye verdiklerinde o da baba da nasil agliyor gormen lazim, resmen bende agladim cok duygusal bi sahneydi :)

kesiyi hic hissetmemis disikleri de oyle. dogumdan sonra hemen ayaga kalkmis dus almis, oyle cok fazla kanamamda olmadi dert etme sakin dedi. pansuman yapmamis dikislere, doktor bir jel vermis yikarken kullanmasi icin o kadar.
eski haline de dondu orasi merak etme deformasyon yok dedi

ama onun gogusleri cok catlamis, dogum acisi onun acisi yaninda hic diyor tabi o dogumdan once o kremlerden kullanmamis, insallah bizim gogusler catlamayacak oyle

Kızlar valla böyle giderse , eğer gerçekten bebek bu kadar kiloluysa ve dönmeye niyeti olmazsa istemesemde sezercik olucam sanırım ... Belki bu hafta içi akşam tekrar gidicez , daha iyi bir ultrason varmış orada net kilosu daha iyi belli olur diye düşünüyorum , tamam 2200 de olduğuna inanıyorumda 2700 fazla gibi geliyor bana ...<Yani bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum ..

ebrucum aslında yanlıs emzirme sonucu catlıyor gogus uçları.....bebek agzını tam siyah halkanın içine alınmadıgı için olusuyor . . . .ona dikkat ettik mi krem falan bos bence . . . . .birde ıslak ve nemli bırakmamak gerekiyor gogusleri

&#1108;&#1084;&#1108;&#8467;;8278588 .!.:
ebrucum merhaba hosgeldin sen haftasonu doktora gitmeyecek miydin?

hosbulduk canim, cuma aksami gittim doktora, bebisimiz cok iyiymis, kilosu 2355 gr boyu da 46 cm olmus. doktor haftasindan buyuk dedi ama zaten burada hepimizin bebeleri birbirine cok yakin gidiyor.

zaten dogum pozisyonunu daha onceki muayenede almisti hala bir degisiklik yok. suyu felanda cok iyiymis doktor bol su icmeye devam dedi, yazin en onemli sey sivi kaybini engellemekmis sizde cok bol su icin. 20 gun sonra tekrar cagirdi.

iyi hadi canım guzel haberlerle donmussunuz :) senin normal dogumu çok istedigini biliyorum umarım bir sorun cıkmazda istedigin gibi olur hersey......bakalım bizde yarın gidiyoruz doktor amcamıza .....neler soyleyecek bize

O bahsettiğim 1,5 yaşında ki bebek var ya birde annesinin göğüslerini dişleye dişleye resmen çiçek haline getirmiş , tuttumu bırakmıyor ay çok sinir oldum ... Açıkçası büyük konuşmak istemiyorum ama katı gıdalara başlayan bir çocuk hemde aç kalmadığı halde sırf zevk için böyle anneyi hırpalamamalı ben kararı kesin verdim Allah kısmet ederse 1 yaşından sonra düşünmüyorum emzirmeyi .

&#1108;&#1084;&#1108;&#8467;;8278683 .!.:
yasemin bebeginin kilosu kaç ki canım su an

Canım ben cuma günü gittim benim hesaplarıma göre 2350 gr falan ama görümcem 2700gr dedi , bende eminmisin dedim evet dedi , sonra haftasına göre normal dedi anlamadım haftasına göre baya iri , bence ultrasonda bir problem vardı ya da kafası karışıktı .

Günaydın kıslarrrrr. Herkese güzel bir hafta diliyorum. Nasılsınız bakalımm?

Denizcim maşallah Alminaya. Ne tatlıdır kimbilir gülümsediğinde

Yasemincim, Gülaycım güle güle kullansın bebişleriniz aldıklarınız. Ayrıca Gülay tşkler bilgiler için. Çok güzeldi

Pembecim gelmiş gitmiş. Çok özledik onu burda görmeyi. İnş. kızlar bekleyeckler biraz daha

Buarada Meryem nerelerde acaba????

canım gittiğin ultrason makinesi de sana verilen kafa, omurga, karın ölçülerine göre hesaplamıyor mu, bence de bi gariplik var gibi geldi.... 2700 ise haftasına göre çok ileride, çünkü 31. haftanın sonunda üst değer 2200 dü... yani kilosuna normal demesi, garibime gitti, sen bidaha git bakalım bu sefer ne dicekler....

alalaaaa cok ilginç canım haftasına gore normal olmaması lazım cunku senin hesapların dogru yanı benim de iki hafta once 2.300 du :uhm: sen baska bi yere daha git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…