2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar migroslarda prima yeni bebek 3- 6 kg dogumdan sonra uzun zaman kullanacağımız 98 li bez normal fiyatı 25 ile 27 arası değişen bez migros kartı olanlara 19.75tl bilginize yeni doğan hemsiresi bi arkadasım var günde ortalama 8 desek 240 bir ayda biter dedi bizde arabanın bagajını doldurduk geldik bilginizeeekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

yaaaa bakmalı hemen ama kociş olmadan çıkamıyos malummm saol cnm bilgilendirdiğin için

Aaaaaa çok iyimiş fiyatı ya. bende bakayım

kızlar tekrar selam. işler çok yoğun yazamıyorum okuyamıyorum poffff... ay kapanışları var falan anam ağladı yaaaa... ebrucum merak etmişsin canım saolasın. oğluşun tosuncuk olmuş senin de protein diyeti işe yaramış baya canım.

Baharcımmm sesin çıkmıyo bacım napıyosun???
canımcım işlerle cebelleşiyom. yemek gelcek birasdan onu yicem açlıktan başıma ağrılar girdi işler bitmiyor bacım yaaaa... babanemin biletini ayırttık perşembe akşamı burda hayırlısıyla ona seviniyom en çok walla. sizden naber tatlım?

Ahh kıyamam kuzum sana ya. Çok yorma kendini. Ye yemeğini tabe aç durmayın bakayım. Çok sevindim babaneciğinin gelmesine. Çok iyi olcak senin için tatlım yerimseniben Bizde iyiyiz napalım. Yat kalk ye iç başka bişi yok sıkıldım ama

ben bi duş alyım kızlar bi arkadaşım gelcek öğlen sonu ...gelinceye kadar sizlerleyim yineeeee nasipse...

esime telefon actım simdi ugrayacaktı zaten migrosa bezde al gel dedim kaydirigubbakcemile3

3-6 kg 98 lisi mi kartı olanlara indirimliymis acaba canım . . .baska kılolarda da var mı acaba ındirim

ємєℓ;8280245 .!.:
3-6 kg 98 lisi mi kartı olanlara indirimliymis acaba canım . . .baska kılolarda da var mı acaba ındirim

3 6 ( yeni bebek 98 li ) 98 lilerde de var tüm primalarda da vardı sanırsam internetten baksana migros indirimlerine orda görürsün aktif bebe falanda indirimliydi

Selam kızlar nasılsınız? Biz gayet iyiyiz kızımla. Artık evdeyiz çok şükür :lepi::lepi:
Bugün hastaneye gittim doğum öncesi istirahatimi başladım. Salak dr. sinir etti beni ama neyse sanırım halloldu. Umarım sizlerde iyisinizdir.

Hoşgeldin tatlımmm. Hadi bakalım hayırlısı olsun bol bol dinlenin ana kız artık evde :)) Neden sinir etti doktor?

ємєℓ;8280510 .!.:
merhaba dilekcim hayırdır doktor niye sinir etti seni ....

Hoşgeldin tatlımmm. Hadi bakalım hayırlısı olsun bol bol dinlenin ana kız artık evde :)) Neden sinir etti doktor?
?mem lmaz:r

Hoşbulduk kızlar çok teşekkür ederim. Şimdi ben son 3 haftaya kadar çalışmadım yaa..(4 hafta çalıştım bu 4 haftayıda doğumdan sonraya aktarıcam.)
İşgörür raporunda son 3 haftaya kadar çalışabilir diye yazıyor yaaa...Dr sabh sordu doğuma 3 haftamı var dedi hayır 4 hafta dedim. Aldı bu raporu doğuma 3 hafta kalmıştır istirahati uygundur yazdı geçti salak adam. Dedim 3 hafta değil 4 hafta var. Mevzuat öyle değil bak ne yazıyo işgörür raporunda dedi. Bende orda öyle yazıyor diye son 3 hftaya kadar çalışmak zorundamıym yaaa dedim sağlık durumum artık elvermiyor dedim.sinirli sinirli ne yazmamı istiyorsun dedi. 4 hafta vardır yazın ben araştırdım bu şekilde oluyor dedim. Sen araştırmşsın
ii biliyorsun dedi ukalaca, aldı yeni bir rapor hazırladı umarım doğru olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…