tekrar hoşbulduk baharcım.
bu arada. geliş tarihleri belli değil. ama son 2 gündür kasılmalarım coştu acaba mı diyorum. ne kadar kalırsa kar bunu biliyorsunuz.
bu haftaya ulaşmam bile çok zordu. allahıma bin şükür...
ємєℓ;8277184 .!.:canım benim dogum 25-30 agustos arası.......1eylulu baz alırsak 13 haftadan 24 kasım yapıyor (tabi milli egitim yazın aldıgımız calısabilir raporunu kabul ederse)....25 kasımda 1 gun goreve baslamam gerekiyo.....26 kasım itibariyle 20 gfun rapor alırsam 15 aralık yapıyor...16 snda tekrar 1 gun calısmam17 aralık itibariyle tekrar 20 gunluk rapor almam gerekiyor...oda 5 ocakta bitiyor.............ve boylece 40 gunluk rapor ve dogum izinlerimi kullanmıs oluyorum.......yarıyıl tatili 22 ocakta baslıyor benim 17 gunum kalıyor anlayacagın
dilekcim doğru yapmışsın tatlım, erken ayrılmak isteyenlerin bu şekilde oluyo.
Dilekçim halletmişsin ya boşver sıkma canını :)) Hadi gözün aydın ne güzel evdesin bak , ben de dört gözle bekliyorum o günleri.
ben de ben de , evde olmak istiyorum ya.......
Yok canım o işi de hallettim ben dün gece eşimle konuştum istemediğimi belirttim o da bu sabah kayınvalidemle konuşup hallettirdi bir şekilde artık yalnızım çok şükür. Çünkü insan rahat olamıyor yaaa sabah kalk kahvaltıyı 2 kişilik hazırla, sonra topla öğleden sonra akşamda aynı şeyler ben uyumk istiycem o tv izlemek veya pc başında olmak isteyecek o klavye sesi bile beni deli edecek.Sabah ne abisi ne kızı yattığı yerleri bile toplamadılar düşün yani işimiDilek ciğim nasılsın canım sıkma canını gerçi misafirinde varmış o da ayrı knou insanlar ne düşüncesiz ama sen genede rahat olmaya çalış canım bende evde olmak istiyorum valla
Bende haftaya salı başlatıcam doğum iznimi. Çalışamaz raporuma alıcam nasipse
selam kızlar. cuma dr a gıttım bugun nete gırfemedım dıye merak etmeyın:) bugun işe gitmedim ama hersey yolunda
sevindim canım bu halinle bir misafir ile uğraşmak çok can sıkıcı şimdi keyfini çıkarYok canım o işi de hallettim ben dün gece eşimle konuştum istemediğimi belirttim o da bu sabah kayınvalidemle konuşup hallettirdi bir şekilde artık yalnızım çok şükür. Çünkü insan rahat olamıyor yaaa sabah kalk kahvaltıyı 2 kişilik hazırla, sonra topla öğleden sonra akşamda aynı şeyler ben uyumk istiycem o tv izlemek veya pc başında olmak isteyecek o klavye sesi bile beni deli edecek.Sabah ne abisi ne kızı yattığı yerleri bile toplamadılar düşün yani işimi
hadi bakalım canım senbugüne kadar normal raporla hallettin galiba di mi?
selam kızlar. cuma dr a gıttım bugun nete gırfemedım dıye merak etmeyın:) bugun işe gitmedim ama hersey yolunda
hadi bakalım canım senbugüne kadar normal raporla hallettin galiba di mi?
dilekcim bu arada misafir konusunda Allah sabır versin tatlı. Gerçekten de eşinle yalnız geçirmek isteyeceğin bi dönemde hiç çekilecek şey değil. ne kadar düşüncesizler ya...
Geçmiş olsun meryemcim iyisin di mi bir problem yok yani?selam kızlar. cuma dr a gıttım bugun nete gırfemedım dıye merak etmeyın:) bugun işe gitmedim ama hersey yolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?