2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Dilekçim halletmişsin ya boşver sıkma canını :)) Hadi gözün aydın ne güzel evdesin bak , ben de dört gözle bekliyorum o günleri .

Dilek ciğim nasılsın canım sıkma canını gerçi misafirinde varmış o da ayrı knou insanlar ne düşüncesiz ama sen genede rahat olmaya çalış canım bende evde olmak istiyorum valla

canım su anda sayfada değilsin sanırım ama senden ii haberler aldığıma cok sevindim.bak bugünlere geldin.inşaalllah içinde daha uzun süre kalırlar.kendine cok iyi bak.

canım raporu 20+20 alacagına her hafta içi için 5er 5er alsana bizim okuldakiler hep öyle yapıyorlkar .böylece haftasonu 2 günden ayda 8 gün falan karları oluyor.tabi bunu nasıl yapıyorlar bilemiyorum.

dilekcim doğru yapmışsın tatlım, erken ayrılmak isteyenlerin bu şekilde oluyo.

Evet canım bencede bu şekilde olması doğru oldu çünkü o bir , haftayı sonra ben SSK il müdürlüğüne nasıl açıklayacaktım artık işgörmezlik raporumda şöyle yazıyor.
Teşhis kısmında: 4 hafta doğum izni uygundur. alt kısmında da 3 / 8 / 2009 den itibaren doğum tarihine kadar istirahatlidir. En üstteki kağıdı onlar aldı , maviyi fabrikaya bıraktım , sarı nüshada bende kaldı. Fabrikada 2 orjinal vizite kağıdı almıştım ne olur ne olmaz diye birini hastaneye bıraktım birrini de bende ki sarı nüshanın arkasına zımbaladım. Olmuştur herhalde di mi canım?

Dilekçim halletmişsin ya boşver sıkma canını :)) Hadi gözün aydın ne güzel evdesin bak , ben de dört gözle bekliyorum o günleri.

Sağol hayatım darısı sizlerin başına artık. Az kaldı azıcık daha sabır.:)

ben de ben de , evde olmak istiyorum ya.......

Kıyamam ben size yaaa zaman hızla geçsin inş.

Dilek ciğim nasılsın canım sıkma canını gerçi misafirinde varmış o da ayrı knou insanlar ne düşüncesiz ama sen genede rahat olmaya çalış canım bende evde olmak istiyorum valla
Yok canım o işi de hallettim ben dün gece eşimle konuştum istemediğimi belirttim o da bu sabah kayınvalidemle konuşup hallettirdi bir şekilde artık yalnızım çok şükür. Çünkü insan rahat olamıyor yaaa sabah kalk kahvaltıyı 2 kişilik hazırla, sonra topla öğleden sonra akşamda aynı şeyler ben uyumk istiycem o tv izlemek veya pc başında olmak isteyecek o klavye sesi bile beni deli edecek.Sabah ne abisi ne kızı yattığı yerleri bile toplamadılar düşün yani işimi

Bende haftaya salı başlatıcam doğum iznimi. Çalışamaz raporuma alıcam nasipse

hadi bakalım canım senbugüne kadar normal raporla hallettin galiba di mi?

kizlar meryemin telefon numarasini bilen var mi
bi mesaj atalim nasil diye
hakkaten icime kurt dustu cunku daha oncede erken dogum nedeniyle istirahat vermisti doktor.
insallah bu sefer boyle bir risk yoktur ((

dilekcim bu arada misafir konusunda Allah sabır versin tatlı. Gerçekten de eşinle yalnız geçirmek isteyeceğin bi dönemde hiç çekilecek şey değil. ne kadar düşüncesizler ya...

selam kızlar. cuma dr a gıttım bugun nete gırfemedım dıye merak etmeyın:) bugun işe gitmedim ama hersey yolunda

tekrar merhaba ne yaptık dükkn kalabalıklaştı mı sabah işler kesattı forumda.

msms ciiim nasılsın
saliha selam :)

olmuş dilekcim tarih kısmı, salak doktor 3 hafta yazsaydı nasıl olacaktı, hiç hesaplama yapamıyo mu, önceki raporla çelişecekti.

ohhh iyi olmuş misafir olayında, şimdi okudum... kızın annesine kapak olsun..... sen tut yolla kızı hamile bayanın yanına...

slm kızlar herkez nasıllar bakalım biz kızımla gayet iyiyiz
en son 34+1 de gittim ve 2430 gr dı kızım banada doktor 20s inden sonra bekliycez dedi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

sevindim canım bu halinle bir misafir ile uğraşmak çok can sıkıcı şimdi keyfini çıkar
selam kızlar. cuma dr a gıttım bugun nete gırfemedım dıye merak etmeyın:) bugun işe gitmedim ama hersey yolunda

canım naber nasıl bebişin herşeyin yolunda olmasına sevindim

dilekcim bu arada misafir konusunda Allah sabır versin tatlı. Gerçekten de eşinle yalnız geçirmek isteyeceğin bi dönemde hiç çekilecek şey değil. ne kadar düşüncesizler ya...

Çok şükür canım artık öyle bir sorunum kalmadı eşim halletti. Beni arayıp sormaları bile saçma hani gelsin mi diye .. İşte bana bakıcı olarak geliyormuş ya bakıcıya ihtiyaç duysam annem var. 25- 30 gün sonra doğum yapacak insan sorulcak sorumu yani yok getirmemi diyicem kaynımı mecburen incelik yapıp tabi buyursun gelsin diyicem. Hiç düşünmüyorlar kiklava:

Geçmiş olsun meryemcim iyisin di mi bir problem yok yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…