pembecim ben iyiyim snei gördüm burada çok mutlu oldum. sen nasılsın. kuzularda ıyıler ınsallahtekrar merhaba ne yaptık dükkn kalabalıklaştı mı sabah işler kesattı forumda.
msms ciiim nasılsın
saliha selam :)
off meryem yaaa merak ettik ama niye bizi panikletiyon
neyse sukur iyiymissin.
tekrar merhaba ne yaptık dükkn kalabalıklaştı mı sabah işler kesattı forumda.
msms ciiim nasılsın
canım ya seni cok merak ettimn.simdi hastanedemisin .bu tedavi eminim baya bir carpıntı falan yapıyordur sende ama olsun kuzularımız sağlıklı olsunda.canım niye sana acil serkilaj yapmadılarki gecmi kalınmış.ama bak ne güzel bu haftalardasın.bebişlerin nasıl kilolarıda artmıştır.. zaten sana ciğer geliştirici iğne yapıyorlardır herhade.hersey güzel olacak inşallah canım.kaydirigubbakcemile5tekrar merhaba ne yaptık dükkn kalabalıklaştı mı sabah işler kesattı forumda.
msms ciiim nasılsın
Ayyyy yine uykum geldi ya bu saatlerde çok fena oluyorum gözlerimi zor açıyorum ...Bu arada tam bilemiyorum ama idarımda yine enfeksiyon çıktı sanırım , görümcem kültür alalım bir ara dedi offf ya bıktım artık ,bir kutu ilacı içtim banamısın demiyor ya ...
pembecim ben iyiyim snei gördüm burada çok mutlu oldum. sen nasılsın. kuzularda ıyıler ınsallah
canım yaa benım iş yeri han içinde cumartesi gunu ılaçlama olmuş böcek için ee bende koku benı oğlumu etkıler dıye gitmedim işe:)
olmuş dilekcim tarih kısmı, salak doktor 3 hafta yazsaydı nasıl olacaktı, hiç hesaplama yapamıyo mu, önceki raporla çelişecekti.
ohhh iyi olmuş misafir olayında, şimdi okudum... kızın annesine kapak olsun..... sen tut yolla kızı hamile bayanın yanına...[/QUOTE
İşte gelde bunu anlat doktora kafası basmıyor salağın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Bencede yaa kendi 2 tane doğum yaptı nasıl anlamaz bence anlamama değil bencillik çünkü kendi soru hazırlayacakcmış dershanede çalışıyor tüm yaz gezdi gezdi yumurta kapıya dayanınca böyle bir yol buldu gerisi umrunda değilki onun. Kaynımla konuşuyoruz arkadan bağırıyor bu , emel abla ne diyor dedim kurtuluyorum diye seviniyor diyor ondan bağırıyormuş.
Maşallah canım kilosu çok iyiymiş kızının az kaldı artık hepimizin son zamanlar:lepi:slm kızlar herkez nasıllar bakalım biz kızımla gayet iyiyiz
en son 34+1 de gittim ve 2430 gr dı kızım banada doktor 20s inden sonra bekliycez dedi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
sevindim canım bu halinle bir misafir ile uğraşmak çok can sıkıcı şimdi keyfini çıkar
Sağol canım benim.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım naber nasıl bebişin herşeyin yolunda olmasına sevindim
eee meryemim anlat bakalim bebis nasil, hersey yolunda mi
yaptigin diyet seni zayiflatmis bebisi tombikletmis mi :))
msms tokluk şekerlerin kaç çıkıyor?
yok be canım çok kzıdım dıyetisyene hemde çok üzüldüm. Allahtan bebeğim ileride gidişyordu. yine ileride ama daha ileri olacaktı. jınekologum dedıkı ahh be meryem bunlar en alt sınırı yazarlar sende ne bu kadar uydun dedı. dedımkıı sadece sımdııye kadar 1 lokma kek yedım fazladan. oda dedı sen esnet bunu okadar olmaz dedi. bende bu dıyetısyene hepsine uydun dıyın ce kadında sasırdı. yanı deıd hamılesınız canınızın ıstedıklerı olabılır. ahh be ddedım bastan soylesene:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?