2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tekrar merhaba ne yaptık dükkn kalabalıklaştı mı sabah işler kesattı forumda.

msms ciiim nasılsın
saliha selam :)
pembecim ben iyiyim snei gördüm burada çok mutlu oldum. sen nasılsın. kuzularda ıyıler ınsallah

off meryem yaaa merak ettik ama niye bizi panikletiyon
neyse sukur iyiymissin.

canım yaa benım iş yeri han içinde cumartesi gunu ılaçlama olmuş böcek için ee bende koku benı oğlumu etkıler dıye gitmedim işe:)

tekrar merhaba ne yaptık dükkn kalabalıklaştı mı sabah işler kesattı forumda.

msms ciiim nasılsın
saliha selam :)
canım ya seni cok merak ettimn.simdi hastanedemisin .bu tedavi eminim baya bir carpıntı falan yapıyordur sende ama olsun kuzularımız sağlıklı olsunda.canım niye sana acil serkilaj yapmadılarki gecmi kalınmış.ama bak ne güzel bu haftalardasın.bebişlerin nasıl kilolarıda artmıştır.. zaten sana ciğer geliştirici iğne yapıyorlardır herhade.hersey güzel olacak inşallah canım.kaydirigubbakcemile5

evet hastaneden bağlanıyorum. daha önce de denemiştik şu mobil internet zımbırtısını laptopa takarak ama çekmemişti. şimdi bir uzatma kablosu aldık balkona koyduk aleti :) çareler tükenmiyor. doğurmadığım süre içinde tekrar buralardayım. ama

Ayyyy yine uykum geldi ya bu saatlerde çok fena oluyorum gözlerimi zor açıyorum ...Bu arada tam bilemiyorum ama idarımda yine enfeksiyon çıktı sanırım , görümcem kültür alalım bir ara dedi offf ya bıktım artık ,bir kutu ilacı içtim banamısın demiyor ya ...

canım bol su içiyor musun arkadaşımda da vardı çok su içiyordu

eee meryemim anlat bakalim bebis nasil, hersey yolunda mi
yaptigin diyet seni zayiflatmis bebisi tombikletmis mi :))

kızlar eger daha once paşam gelmek istemezse doğum tarıhımız 14-21 eylul arasında olacakmıs. yaptıgım dıyet yuzunden melesef bu sefer oğlum bekledıgımızde 100 gr kadar az gelişmiş. c.tesı gunu dıyetısyene gıttm ve bunu duzeltmesını ıstedım artık daha duzgun bı lıstem var. dıyetısyene soyledım benım zayıflamaya değil sekerimi yukseltmeyecek seyleri bılmeye ıhtıyacım var dıye

mozicim antalya ikimize dar geliyordu. ben de sana bıraktım :) kızlar iyi çok şükür. sabah da yazdım. bana ise hastaneden kusma geldi :)
saliha acil serklaj kasılma varken yapılamıyor benim kasılmalarım maşallah yani basen saatte 6-8 bazen daha az.

zaten serklaj çok da çare değil. başka alternatif bir tedavi olmadığı için uygulanıyor çoğu kez. bir de ikizler de risk yaratıp doğumu hızlandırma riski de çıkabiliyor kimi kadına göre.

pembe hosgeldin, iyi olmana cok sevindim
senin kuzucuklarda baya bir savasci ciktilar ne guzle bu vakite kadar annelerini uzmediler.
insallah bundan sonrada dayanirlar. doktorum en son kontrolde dedi 34. hafta gecince artik endise edecek bir durum kalmaz dogsade korkma diye

eee meryemim anlat bakalim bebis nasil, hersey yolunda mi
yaptigin diyet seni zayiflatmis bebisi tombikletmis mi :))

yok be canım çok kzıdım dıyetisyene hemde çok üzüldüm. Allahtan bebeğim ileride gidişyordu. yine ileride ama daha ileri olacaktı. jınekologum dedıkı ahh be meryem bunlar en alt sınırı yazarlar sende ne bu kadar uydun dedı. dedımkıı sadece sımdııye kadar 1 lokma kek yedım fazladan. oda dedı sen esnet bunu okadar olmaz dedi. bende bu dıyetısyene hepsine uydun dıyın ce kadında sasırdı. yanı deıd hamılesınız canınızın ıstedıklerı olabılır. ahh be ddedım bastan soylesene:)

kızlsr şeker bahsi bende de sorun msms kardeşle konuştuk kaç kere size de anlatayım. 50 gr yüklemede şeker 200 çıktı. önce diyet başladık olmadı. sonra 4 doz insülin alıyordum yemeklerden önce yine olmadı çıka çıka 20 doza kadar çıktık. ilk başlarda bir sürü şey yaşadım bişey olmaz diye yaklaşmıştım şekere ama şimdi artık sinirim bozuluyor. hem diyet hem insülin nasıl oluyor anlamıyor düzene giremeedi bir türlü.

asıl mesele benim sıfır hareketli oluşum. bu çok etkiliymiş. hareketsizlik ve stres şekeri yükseltiyormuş. e ben ne yapayım hareket edemem ki. 6 haftadır sürekli yataktayım. zaten öncesini de biliyorsunuz evdeyken de doğru dürüst hareket edemiyordum safra kesem yüzünden.

oh ne güzel pembe ya,, valla teknoloji ilerledi çareler tükenmiyor. ama iyi oldu burada olduğun, buarada zaman çabuk geçiyor.

kızlar bu arada hastane muhasebesiyle konuştum, normal doğum 1600, sezeryan 2300 eğer epiduralde istersen normal 1900, sezeryan 2700. normale 1 yatış dahil, sezeryana 2 yatış.... eğer bebek Allah göstermesin yoğun bakımda, kuvezde kalırsa ekstra para ödenmiyor. ama sarılık olursa 340 tl günlük.

bu arada benimki prof farkı, eğer ben gece doğurursam nöbetçi doktorlar girecek, doçent, yardımcı doçent, uzman yaptırırsa doğumumu 280 tl daha az ödücem...

bu arada odaları çok güzel, tek kişilik, hiç hastane gibi değil, banyosu vs. var.....

pembenın kuzuları meryem teyzelerının sozunu dınlıyor:) şimdi yurekten dua edıyorumkı 36. haftadan once gelmesınler. pembecim bu arada cuma dr um bır hastasını anlattı. 29+dayken kadının bebeklerın gelme rıskı olusmus. verdıgımız ilaçlarla 34. haftada dogdu ve kuveze gırmedıler dedı. sende ılaclar kullanıyorsun ınsallah senınkılerde kuveze gırmeyecek

kızlar Bircan dan mesaj aldım az önce sabah doktora gitmiş herşey yolundaymış özledim valla Bircan'ı ama iyi olsun evde dinlensin bol bol

varyaaa diyetisyende tam sopalikmis yani, insan simdi onun listesine nasil guvenipte uyar di mi klava:
sende canini hic sikma bak bebegin hala ondeymis hem 100 gr nedir ki bu ay sen onu iyice bi tombikletirsin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…