2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

huysuzcum teşekkürler. :)

msms cim valla biliyorsun beni de 6 hafta dayandırdılar bugün itibariyle. o hatun kadar iyi durumdayım en az. hele bir haftaya çarşambay yani 32. haftayı doldurmak da mümkün olsun da gerisi allah kerim :)

canım bol su içiyor musun arkadaşımda da vardı çok su içiyordu

Şimdi aradım enfeksiyon yokmuş ama yinede kültür alalım dedi . Benden bol su içen yoktur sekerim burada günde 4/5 lt oluyor ama gebeliğimin başından beri 2 kere yaşadım artık tırsıyorum daha fazla ilaç kullanmak istemiyorum ...

Gelmez Meryemcim aklına getirme , diyetisyenede iyi demişsin ama üzülme sakın , düzgün beslenmeyle hemen toaprtlıyor bebekler , arkadaşımın diyeti yüzünden 3 hafta gerilemişti kızı ama sonra hemen toparladı ...

Geçmiş olsun tatlım , senin kızlar çok nazlı olacaklar ilerde anlatırsın artık ne kadar değerli olduklarını :))
zemuszemus

bu sabah kahvaltı sonrası 205 çıktı benim. moralim bozuluyor. üstelik 18 doz vurmuşlardı. çüş dedim. zaten hastanede ağzım bozuldu iyice .

pembecim bu arada ben gülay, hani bebişimin ciğerlerinde kist vardı, bana destek olmuştun çok. nickimi değiştirdim de. tatlım fatih üniversitesi hastanesi, ben ce ankarada en iyi hastanelerden biri, benimki zaten üniversite hastanesi konusunda takıntılıydı, görümcem de buraya gitti memnun kaldı, sadece benim doktorum prof olduğundan biraz farklıydı, alışamamıştım. ama fatih bebek yoğun bakımı konusunda çok iyi diye duydum....

başkent hastanesinde fiyatlar nasıl, konuştunuz mu hiç.

evet canım bende sürekli yattığım için çiktı seker ama ben insülin kullanmıyorum diyet yapıyorum.bu arada kasılma önleyici olarak kullanılan prepar adlı ilac sekeri yükseltiyormuş.o yüzden ben nidilat kullanıyorum kasılma önleyici.senin ilaclarıda ona göre ayarlıyorlardır herhalde gerci sanırım sen damardan tokoliz tedavisi görüyorsun dimi .

msms canım bende uyuyorum d,yete hiç kacamak yapmıyorum korkudan.sadece cok acıkırsam leblebi yiyorum.diyete basladığımdan beri hiç kilo almadım.dr ayda en az 1 kilo al diyor ama diyetle nasıl alayım .sende almamışsındır dimi kilo.

valla zeytincim. kafamda şöyle bir portre var mesela kızlar beni üzüyormuş. ben de onlara sizi doğurmak için ben şunları bunları yaşadım diye kızıyormuşum onlara. onlar da bize mi sordun diyorlarmış veyahut bir kulaklarından girip öbür kulaklarından çıkıyormuş.

yaşamayan bilir mi. sonra ben de annem gibi derim ki. "anne olunca anlarsınız" :)

gülay, başkentin fiyatları inan aklımda kalmadı. 2500 sezeryan sanırım. şu an gecelik yatak ücretim beni daha bir meşgul ediyor malum 40 gündür yatıyorum:)

iyi haftalar herkese dogumsuz bı hafta olsun

denız meryem dr kontrolunuz ii geçmiş gözünüz aydın bebişler büyüyo...

bız bugunde dr amcamıza gıttık geçen hafta yüzünü görmemiştik bugun gördüm yavrumu yıneee çok tatlıydı agzını açıp kapıyodu kuzum köfte dudaklı olcak bugunde ulrasonda 2400gr 44.5cm çıktı bı haftada 500 gr almış gözüküyo tabı bu pek mumkun degıl dr bu degerlere okadar takılma dedı +-500 gr oynama oluyomuş...haklıda yanı....

pembecım gelmış hoşgeldın cnm özledık senı prenseslerın ıyıymiş sevındım meryemden aldık haberleri hep....

Canımcım Allah kimseye vermesin ama sen zor şartlarla uğraştın bugüne kadar , şimdi iyisin çok şükür onlarda sağlıkla ve vaktiyle doğacaklar ve ben inanıyorum ki bu kadar şey çekiyorsun ya sana kıymet bilen evlatlar gelecek . Ayrıca bir kadın gerçekten annesini ancak hamile kalınca anlar ....

Pembecim sensiz Antalyanın tadı yok be güzelim. Sağ salim doğurda gel artık dön evine :)

Meryem senin bu diyetisyeni boğasım geldi. Ama maşallah sende baya istikrarlı gitmişsin he. tebrik ediyorum harfi harfine uymuşsun :)

Denizcim saol haber verdiğin için

e

Olsun canım yine maşallah bak oğluşumuz önden gidiyormuş ne güzel.

Bizde cmt gezdik toplam herşey dahil 1300-1350 civarı tutacakmış.Kendi doktorum girecek eğer oda suit olursa 100TL daha fazla vercez yani ortalama 1500TL'ya bu iş bitmiş olacak inş. Ama odamda ayrıca oturma odası da gece benim ailem ve eşimin ailesi rahatça kalabilecek ihtiyacım olursa herkes yanımda olacak.

kızlar Bircan dan mesaj aldım az önce sabah doktora gitmiş herşey yolundaymış özledim valla Bircan'ı ama iyi olsun evde dinlensin bol bol

Çok sevindim canım bende çok özledim sabah kuşumuzu..

bu sabah kahvaltı sonrası 205 çıktı benim. moralim bozuluyor. üstelik 18 doz vurmuşlardı. çüş dedim. zaten hastanede ağzım bozuldu iyice .

canını sıkma senın sebebın bellı. ben işe gidiyorum eve gelınce yemek yap ee az çok ortalıkjla ugraas derken egzersız oluyor bana. senın durumun malum canım. hareket sorunun var bunları takma. sıkıntıda sekerı yukseltıyor. bu yuzde ıyıce moralınız bozup olayı yokusa surme

pembecim valla annem hep der anne olunca anlarsınız diye, daha doğmadan anladım valla bu lafla ne demek istediğini.... oyyyy senin kızlar seni hiç üzmezler şekerim..... bilirler annelerinin kıymetini.

kızlar öğlen arası aldım sebamed şampuan 500 ml, 28 tl den 17 ye indirdiler.

bu arada aklıma takıldı, sebamed pişik krem alanınız var mı hiç, hem pişik önleyici kremi, hem de pişik kremi var, ne oluyo yani bu....

Gülcancım hoşgeldin , senle aramızda bir kaç gün var ve oğluşların ölçüleri neredeyse aynı gibi , benim doktorda normal dedi hafatsına göre ama internette bakınca ortalama üstü anlam veremiyorum . Bu arada yerim ben o köfte dudakları ben hiç görmedim yüzünü kuzumun tamamen hayal gücümü kullanıyorum .

evet canım yeni doğanda calışan hemşire arkadasım 32.haftadan sonra doğan bebekler cok kuvezde kalmıyor cok sorun yasamıyorlar demişti.drda serkilajdan sonra ilk hedef 32 sonra 34 ve tabi en son 38. haftaları görmek demişti.dayanıcaz alah nasip etsin inşallah canım.

pembecim peki ne kadarmış günlük yatış ücreti, öğrenmişsindir sanırım. tabiki önemli olanlar bebişlerin sağlıkları ama maddiyat da insanı zorluyor malesef.

hoşgeldin canım
çok şükür herşey yolunda sen nasılsın iyi misin bakalım kzuzunu gördün demek sende yerim dudaklarını ben onun

gülcancım teşekkürler...

bu arada sebamedi öneriyor burada drlar hep doğum yapan annelere bebekler için. malum ben iki kişilik odadayım. sürekli yandaki yatağa gelip doğuran gidiyor :) ben de eğitimleri alıyorum hep :)

canım ben dıyette ne alması ustune kılo verdım bıle. düşün 12 gun dıyet yaptım ve toplam 30 gunde 1 kılo almısım.onunda zaten 700-800 gr ı bebek almıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…