Selam kızlar nasılsınız? Biz gayet iyiyiz kızımla. Artık evdeyiz çok şükür :lepi::lepi:
Bugün hastaneye gittim doğum öncesi istirahatimi başladım. Salak dr. sinir etti beni ama neyse sanırım halloldu. Umarım sizlerde iyisinizdir.
Gülcancım hoşgeldin , senle aramızda bir kaç gün var ve oğluşların ölçüleri neredeyse aynı gibi , benim doktorda normal dedi hafatsına göre ama internette bakınca ortalama üstü anlam veremiyorum . Bu arada yerim ben o köfte dudakları ben hiç görmedim yüzünü kuzumun tamamen hayal gücümü kullanıyorum .
hoşgeldin canım
çok şükür herşey yolunda sen nasılsın iyi misin bakalım kzuzunu gördün demek sende yerim dudaklarını ben onun
gülay gecelik 120 kaat.
saliha sen serklaj mı oldun?
iyi haftalar herkese dogumsuz bı hafta olsun
denız meryem dr kontrolunuz ii geçmiş gözünüz aydın bebişler büyüyo...
bız bugunde dr amcamıza gıttık geçen hafta yüzünü görmemiştik bugun gördüm yavrumu yıneee çok tatlıydı agzını açıp kapıyodu kuzum köfte dudaklı olcak bugunde ulrasonda 2400gr 44.5cm çıktı bı haftada 500 gr almış gözüküyo tabı bu pek mumkun degıl dr bu degerlere okadar takılma dedı +-500 gr oynama oluyomuş...haklıda yanı....
pembecım gelmış hoşgeldın cnm özledık senı prenseslerın ıyıymiş sevındım meryemden aldık haberleri hep....
Dilek, ne kadar güzel, iş sıkıntısından kurtulmuşsun, bol bol dinlenip hazırlıklarını tamamlarsın...
ben de doğum iznine ayrılmak istiyorum artık, ama daha en az 3 hafta daha çalışmam lazım. ayaklarım o kadar şişiyor ki sıcakta, yürürken paytak paytak sallanıyorum :gitme: gunduz uzanmak istiyorum :gitme:
neyse ki erken doğum riskinden doktor hiç bahsetmedi, onunla avunup şımarıklık etmemeye çalışıyorum :1closedeyes:
güle güle pembe allaha emanet olunkızlar bana da müsade. sırt üstü uzun sürdü ağrıdı belim az yan döneyim. öptüm hepinizi. geleceğim artık... allahtan bir mani olmazsa
Gülcancım maşallah oğluşuna dudakını yerim ben onun :))
ben sanırım göğüs kremine önceden başlamıcam, tümüyle bebeğin memeyi yanlış tutmasıyla ilgiliymiş memenin yara olması, eğer yara olacağını hissedersem gider alırım, elimde kalsın istemiyorum.
bu arada benim karnımda hiç çatlama olmadı, ama bir kaç hamile bayanla konuştum, onlarında son aya kadar hiç çatlamaları yokmuş, son ay birden çatlamışlar.... sanırım ben de öyle olacam, çünkü bebiş şuan 1800 gram, 3 kilo doğacak diyelim 1200 gram daha alacak, ama benim karnımda artık 100 gramlık yer kalmadı, o kadar gerginki.....
bu arada ebrucum ben o uzunluğun nasıl hesaplanacağını bilmiyorum. niçin meral etmiştin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?