2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Dilek, ne kadar güzel, iş sıkıntısından kurtulmuşsun, bol bol dinlenip hazırlıklarını tamamlarsın...
ben de doğum iznine ayrılmak istiyorum artık, ama daha en az 3 hafta daha çalışmam lazım. ayaklarım o kadar şişiyor ki sıcakta, yürürken paytak paytak sallanıyorum :gitme: gunduz uzanmak istiyorum :gitme:
neyse ki erken doğum riskinden doktor hiç bahsetmedi, onunla avunup şımarıklık etmemeye çalışıyorum :1closedeyes:

kızlar ben kaçıyorum. kaynanam bende kadın evi toparlıyor ben kendımı kötü hissediyorum:) Allaha emanet olun fırsat bulursam akşamda ugrarım.

hoşbulduk yasemıncım onun yüzünü görmek herşeye deger...az kaldı artık kendılerı görcez nasipseopuyorumnanaktan.senınle aramızda 2-3 gün olması lazım...artık ben ölçüme okadar takılmıcam doktorda normal dedi en az 3 kg dogar haftasından erken gelse bıle dedi.saglıklı olsunda...kg alsın diyozda bıde bunu çıkarması varr nasıl çıkarcaz bılmem

hoşgeldin canım
çok şükür herşey yolunda sen nasılsın iyi misin bakalım kzuzunu gördün demek sende yerim dudaklarını ben onun

saol denizcim iyiym çok şükür bende ama agırlaşmaya başladım ben galıbaaa tısıl tısıl ediyorum çok çabuk yoruluyorum:gitme:bircancımda iiyiymiş özledım şimdiden

meryem güle güle canım

kızlar bana da müsade. sırt üstü uzun sürdü ağrıdı belim az yan döneyim. öptüm hepinizi. geleceğim artık... allahtan bir mani olmazsa

gülay gecelik 120 kaat.

saliha sen serklaj mı oldun?

evet canım.ben ilk hamileliğimde 21.haftada kaybetmiştim bebeğimi:sinifsinifallah kimseye yasatmasın bu acıyı)o yüzden bu hamileliğimde 13.haftada rahim agzı yetmezliği tanısıyla serkilaj yapıldı canım.sükür bu haftaları görebildim.ne yazıkki ben senin gibi sanslı degildim canım ve fark edilemedi durumum. o yüzden üzülme sanslı olduğunu düşün canım.bu günlere geldin ya allaha sükür herseyin iyi olacak inşallah.

pembecim valla çokmuş.... benim de muayene ücretim 120 tl, devlet sadece 10 tlsini karşılıyor. karşılamasa da olurdu zaten.... ama ne yapalım devlet hastanelerinde beni korkutuyor ne yalan söyleyeyim.

şimdi sen devlet hastanesinde asla bu kadar uzun süre yatamazdın, seni bi şekilde eve gönderirlerdi, malesef paran yoksa gerçekler bu.....

Maşallah gülcancım yerim ben onun köfte dudaklarını çirkin şey:))

Evet canım ya kurtuldum ii oldu darısı sizlerin başına artık. 3 hafta çok birşey değil canım zaman su gibi geçiyor...Biraz daha sabır tatlım...

Kızlar bu arada ben lansinoh kreme başlayacağım bugün günde 2 kez mi kullanılacak?
Ayrıca göbek deliğinizin şekli yine değişti mi? Sanki benim bebiş biraz aşağı inmiş gibi geliyor bizi göbek deliğim eskisi gibi değil.

gülcancım maşallah bebişine, canım benimkide 11 günde 500 grama yakın almıştı, bu haftalar bebekler hızla büyüyolar, maşallah senin bebişine de.....

dilek ve gülay teyzemıze tşk.ederizzzopuyorumnanaktan

dilekcim ben daha almadım ama şimdlik günde birkez kullanman yeterli olur harelde

Gülcancım ben zaten o kadar çok kilo almasını istemiyorum , normal doğsunlar anacım ...

Pembecim iyi dinlenmeler sana , kendine dikkat et .

Meryem bırak anacım yapsın kayınvaliden , boşver bir daha ararsın bu günleri bak :))

ben sanırım göğüs kremine önceden başlamıcam, tümüyle bebeğin memeyi yanlış tutmasıyla ilgiliymiş memenin yara olması, eğer yara olacağını hissedersem gider alırım, elimde kalsın istemiyorum.

bu arada benim karnımda hiç çatlama olmadı, ama bir kaç hamile bayanla konuştum, onlarında son aya kadar hiç çatlamaları yokmuş, son ay birden çatlamışlar.... sanırım ben de öyle olacam, çünkü bebiş şuan 1800 gram, 3 kilo doğacak diyelim 1200 gram daha alacak, ama benim karnımda artık 100 gramlık yer kalmadı, o kadar gerginki.....

bu arada ebrucum ben o uzunluğun nasıl hesaplanacağını bilmiyorum. niçin meral etmiştin.

Buradaki tavsiyeler üstüne ben 10.grlık Lansinoh aldım; hergün 1 kere kullanmaya başladım (gecen haftadan beri)

bu arada emzirme minderi alan var mı??

Teşekkürler kızlar cevaplarınız için.

Bu arada gülaycım ben yeni çatladım göbeğimin alt kısmı çatladı artık ne yapalım yaa bebeişlerimizden hatıra bunlarda...

Ebrucum FL değeri ile 7'yi çarpıyorsun.

benim de karnımda hiç çatlak yok ama gergin de değil hala nemli cildim biraz yaplıdır onla mı alakalı acaba dedim ama sağ göğsüm de bir kaç çatlak oluştu ben krem alacağım bu hafta bir yandan da evicap a devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…