2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kocişe hani bir hafta önce doğum hediiyesi ne alcaksın bana diye konuşmuştum ya.... daha doğrusu beynine girmeye çalışmıştım.... neyse 1 haftadır bu konuda ağzımı açmadım, şimdi beynine iyice yer etmiş olacak ki sürekli bana hadi sana doğum hediyesi almaya gidelim diyor. gerçekten vur kaç taktiği işe yaramış gözüküyor.

Gülaycım ,belki çatlama olmaz eğer ; hala bişey kullanmıyorsan , suyu az içiyorsan ve annende olduğu varsayılırsa ve çatlaman olmaz ise literatürlere geçersin delikafadulden ışin şakası bari nemlendirici falan kullan ne olur ne olmaz .... Birde hastanelerin bazıları lansinoh krem eşantiyon gibi veriyormuş eğer vermezlerse en azından 10 grlık olanından al , ne kadar güzel tutarsa tutsun ilk günlerde acı ve çatlak olacak ....

sanırım dilekcim son haftalarda çatlarsın diyenler doğru demiş... bir de senin karnın da benimki gibi, çok büyük değil, valla ben de senin haftan da kesin çatlarım o zaman. bu arada ilk çatlayınca kırmızı mı oluyo....

kaydirigubbakcemile3benım göbegımın içinde daha boş yerler var 3/4 ü dolu şuan sol üst taraf boş orasıda en az bı kılo alırkaydirigubbakcemile3

ebrucum boy için fl yi 7 ile çarpıyoruz

Bende , şey dedim hani içinde pırlanta olan anne figürlü kolye varya alacaktın bana hatırlıyormusun dedim eee dedi pahalıymış ben ucuz bişi sanıyordum falan dedim ... Biraz tüyo verdim artık ele güne karşı bişiler düşünürsün falan dedim ama bakalım ...

benim göbeğim kuru değil de çok fazla dolu yani, içinde bebek sanki kıpırdıyamıyomuş gibi geliyo...

yasemincim valla günde en fazla 1 litre içebiliyorum, ne kadar zorlasam da ancak bu kadar. ama kreme başladım, o da 3 günde 1.... bakalım ne zaman çatlıcam acep.... literatüre geçebilcem mi:)

ay yasemincim kocalara da acıyorum artık, hergün eve buradan öğrendiğim yeni fikirlerle gidiyorum...

bakalım bizimkisi ne alacak, daha doğrusu birlikte bana ne alacağız he he :) ama ben de istiyorum valla, hatıra bişeyler....

evet canım doğru demişler benim kırmızı kırmızı alttan çatladılar eşim anlamaz pek benim çatlaktan falan. Bak bunlar işte çatlak dedim aaaa diyor kaydirigubbakcemile3 Aynen benim karnımda küçük ama yine oldu işte. Umarım senin çatlamaz canım

Kızlar ben biraz uzanıcam zaten deli oldum eşimin notebookunu kullanıyorum daha rahat ederim diye deli etti beni. Tam yazı yazarken başka yerlere atlıyıveriyor birşeyler yazmak ölüm gibi bunla sonra kendi pc'dem açarım yine. Kendinize ii bakın bye

kızlar tekrar selam. doktordan geliyorum. idrar kültürü istemişti. temiz çıktı şükürler olsun. bebişim 2070 gram olmuş. koca kafa olcak gibi dedi doktorum :) yüzünü tamamen gösterdi kuzum. doktor annesine benziyor burnu ağzı yanakları falan dedi. babamız azcık bozuldu ama napalım canım :)

baharcım hadi gözün aydın, ali efene... maşallah diyelim nazar değmesin.

evet baharcım ne yapalım yani, taşıyoz o kadar benzicekler tabi....

denizcim ne güzel olmuş profil resmin bayıldım....

her doktorun farklı uygulaması var ya. ama ben sevindim çağırdığına, en azından 15 gün içinde alıp muayene tarihi mi ekstra ücret ödemicem, hem de bebişi iki kez görmüş olcam.

valla benimki ne durumda hiç bilmiyom ters mi düz mü, doğum kanalına girmiş mi... her gittiğimde soruyum diyorum doktor bana bebek sağlıklı diyince aklım başımdan gidiyor, rahatlıyorum... sadece aval aval sırıtıp duruyorum.... son gittiğimde de fetal eko yapılsın bebeğe diyince onun heyecanıyla unuttum gitti....

offf ne oluyo bu siteye bılmem

baharcım hoşgeldın tetkıtler temız çıkmış gözün aydın efemızde büyümüş yesin onu teyzesi benımkıde koca kafalı canım dert etme kafa çapı 9cm

benim doktorum da "15 gün sonra gel, kızının yüzünü görmeye çalışalım" dedi. ancak insanı o kadar rahatlatan biri ki 15'te bir görmesi gerektiğini düşündüyse de evham yapmamam için bahane etmiş olabilir bu durumu fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…