ben sanırım göğüs kremine önceden başlamıcam, tümüyle bebeğin memeyi yanlış tutmasıyla ilgiliymiş memenin yara olması, eğer yara olacağını hissedersem gider alırım, elimde kalsın istemiyorum.
bu arada benim karnımda hiç çatlama olmadı, ama bir kaç hamile bayanla konuştum, onlarında son aya kadar hiç çatlamaları yokmuş, son ay birden çatlamışlar.... sanırım ben de öyle olacam, çünkü bebiş şuan 1800 gram, 3 kilo doğacak diyelim 1200 gram daha alacak, ama benim karnımda artık 100 gramlık yer kalmadı, o kadar gerginki.....
bu arada ebrucum ben o uzunluğun nasıl hesaplanacağını bilmiyorum. niçin meral etmiştin.
sanırım dilekcim son haftalarda çatlarsın diyenler doğru demiş... bir de senin karnın da benimki gibi, çok büyük değil, valla ben de senin haftan da kesin çatlarım o zaman. bu arada ilk çatlayınca kırmızı mı oluyo....
ben de 2 hafta sonra gitcem canımcım. çatı muayenesini de 38.haftada yaparız dedi.kızlar beni artık doktor 15 günde bir çağırdı bu arada.
bazı doktorlar daha erken haftalarda yapabiliyor. benim doktorum doğum kanalına girsin rahim yumuşasın öyle bakalım dedi. henüz kanala yerleşmemiş bebiş. bu iyiymiş ama erken gelme riski yokmuş.bakalım benim ne zaman olacak çatı muaynem.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?