denizcim ne güzel olmuş profil resmin bayıldım....
her doktorun farklı uygulaması var ya. ama ben sevindim çağırdığına, en azından 15 gün içinde alıp muayene tarihi mi ekstra ücret ödemicem, hem de bebişi iki kez görmüş olcam.
benim doktorum da "15 gün sonra gel, kızının yüzünü görmeye çalışalım" dedi. ancak insanı o kadar rahatlatan biri ki 15'te bir görmesi gerektiğini düşündüyse de evham yapmamam için bahane etmiş olabilir bu durumu fisfisfis
Bahar gözün aydın
ya öğleden önce miydi, indirimli bebek bezi muhabbeti? Migrosun internet sitesine bakıyorum da indirim primada değil huggies'te galiba.
konuyla ilgilenen var mı???
Bu arada ben şekerlerimi bitirdim 60 tane oldu he he :)) birazda lavanta alıcam bir 60 kadarda lavanta yapıcam :) Ama etiketi zımbalamadım henüz , eylül girsin öyle :)
gülcancım bizim gözümüze küçük geliyo ama popişleri zaten minicik, sen rahat rahat bitirirsin onu. 1 aya kalmaz biter zaten..... 13 e kadar günde çiş ve kaka yapma potansiyelleri olduğunu düşününce....
]
kız sen kendıne dertmı arıyonlmaz:
aynı durum bendede oldu canım geçen hafta gıttık dogru dürüst yüzünü göremedık bi hafta sonra bıdaha çagırdı bu gunde yıne gıttık gördük nur cemalini şükürler olsun...sen aklına başka şeyler getırme canım
ya kızlar bir derdim var bana yardımcı olun lütfen.....:çok üzgünüm:
şimdi 32.hafta raporumu aldım şu an raporluyum 1 haftadır..Ama ben işyerinden ayrılmadım 15 ağustosa kadar çalışmayı düşünüyorum...
yalnız artık bacaklarım çok sızlıyor sürekli oturmaktan..işim gereği sürekli oturuyorum...Yatmak dinlenmek istiyorum..Eşime ayrılmak istediğimi söyledim ama oda 15 gün daha sabret en azından aldığın para doğum masraflarını çıkarır dedi..Ama bende artık psikolojik olarakda çalışmak istemiyorum...Zaten bedenen de çok yoruluyorum..
Sizce napsammmmm :uhm:
şimdi 32.hafta raporumu aldım şu an raporluyum 1 haftadır..Ama ben işyerinden ayrılmadım 15 ağustosa kadar çalışmayı düşünüyorum...
yalnız artık bacaklarım çok sızlıyor sürekli oturmaktan..işim gereği sürekli oturuyorum...Yatmak dinlenmek istiyorum..Eşime ayrılmak istediğimi söyledim ama oda 15 gün daha sabret en azından aldığın para doğum masraflarını çıkarır dedi..Ama bende artık psikolojik olarakda çalışmak istemiyorum...Zaten bedenen de çok yoruluyorum..
benimkinin de 85,38 mm canımcım. benim babam kardeşim falan da koca kafalıdır canım.eşim tosuncuk gibi doğmuş zaten.offf ne oluyo bu siteye bılmem
baharcım hoşgeldın tetkıtler temız çıkmış gözün aydın efemızde büyümüş yesin onu teyzesi benımkıde koca kafalı canım dert etme kafa çapı 9cm
benim oğluş hiç nazlı değil canım her gidişimde gördüm yüzünü şükür. yanakları tombiş tombiş ay kendimden geçmişim zaten :)Baharcım hadi gözün aydın , senin efede iyi büyümüş maşallah ... Ay ne güzel doktor sana benzetmiş , keşke benimkide gösterse yüzünüzde bana benzetseler , çok gurur okşayıcı yane ...
teşekkür ederim canım.Bahar gözün aydın
allah ağız tadı versin tatlışım. efeciğin sağlıkla gelsin şekerleri mutlulukla dağıtılsın inşallah.Gülcancım bilmem çok geleceğini sanmıyorum eşimin iş çevresi çok kalabalık , akrabadan çok ahbapları var , hastaneye gelenler ve eve gelenler diye ayırıcam artık ne yapayım , hastaneye şeker , eve lavanta koyucam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?