2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Baharcım hadi gözün aydın , senin efede iyi büyümüş maşallah ... Ay ne güzel doktor sana benzetmiş , keşke benimkide gösterse yüzünüzde bana benzetseler , çok gurur okşayıcı yane ...

Bahar gözün aydın

ya öğleden önce miydi, indirimli bebek bezi muhabbeti? Migrosun internet sitesine bakıyorum da indirim primada değil huggies'te galiba.
konuyla ilgilenen var mı???

]

kız sen kendıne dertmı arıyon lmaz:

aynı durum bendede oldu canım geçen hafta gıttık dogru dürüst yüzünü göremedık bi hafta sonra bıdaha çagırdı bu gunde yıne gıttık gördük nur cemalini şükürler olsun...sen aklına başka şeyler getırme canım

Bu arada ben şekerlerimi bitirdim 60 tane oldu he he :)) birazda lavanta alıcam bir 60 kadarda lavanta yapıcam :) Ama etiketi zımbalamadım henüz , eylül girsin öyle :)

Bahar gözün aydın

ya öğleden önce miydi, indirimli bebek bezi muhabbeti? Migrosun internet sitesine bakıyorum da indirim primada değil huggies'te galiba.
konuyla ilgilenen var mı???

bu konu hakkında hiçbir bılgim yok ama ben geçen hafta kipadan bez aldım 2 paket 2-5kg arası yeni dogan gözüme çok küçük geldı keşke 3-6 kg alsaydım elımde patlıcak bezler:umursamaz:

benim de annem yapmış yasemincim valla o kadar güzel olmuş ki, tek tek hepsini 70 ten fazla yaptı.... ben yapamadım yoksa yapardım ama kaburgalarım o kadar ağrıyoki, evde sadece yatar vaziyette durabiliyorum.... kaburgalarımı ittiriyor sıpa ya....

seninde eline sağlık....

gülcancım bizim gözümüze küçük geliyo ama popişleri zaten minicik, sen rahat rahat bitirirsin onu. 1 aya kalmaz biter zaten..... 13 e kadar günde çiş ve kaka yapma potansiyelleri olduğunu düşününce....

inş. gülaycım bi daha bez falan almam töbe bebek dogsun ondan sonra kg sine göre alırım...

Gülcancım bilmem çok geleceğini sanmıyorum eşimin iş çevresi çok kalabalık , akrabadan çok ahbapları var , hastaneye gelenler ve eve gelenler diye ayırıcam artık ne yapayım , hastaneye şeker , eve lavanta koyucam :))

ya kızlar bir derdim var bana yardımcı olun lütfen.....:çok üzgünüm:

şimdi 32.hafta raporumu aldım şu an raporluyum 1 haftadır..Ama ben işyerinden ayrılmadım 15 ağustosa kadar çalışmayı düşünüyorum...

yalnız artık bacaklarım çok sızlıyor sürekli oturmaktan..işim gereği sürekli oturuyorum...Yatmak dinlenmek istiyorum..Eşime ayrılmak istediğimi söyledim ama oda 15 gün daha sabret en azından aldığın para doğum masraflarını çıkarır dedi..Ama bende artık psikolojik olarakda çalışmak istemiyorum...Zaten bedenen de çok yoruluyorum..

Sizce napsammmmm :uhm:

kaydirigubbakcemile3 doğru söylüyosun valla. inşallah görürürz o zaman keratanın yüzünü biz de kaydirigubbakcemile2

Kızlar merhaba.
Bugün ilk izin günüm. Bilgisayarımız yok malesef. <ama arada kaynımın bilgisayardan sizlere yazabilirim. Bugün yada yarın hastane çantamı hazırlayacağım inşallah son eksiklerimi aldım bugün. Birazdan bebişimin hastane çıkışlarını yıkayacağım. Dinlenmek çok güzelmiş hele ki uzun bir aradan sonra. Sizler nasılsınız?

nası yani, izinle birlikte işten ayrılacak mısın? zaten izindeyken de maaşını yatırmayacaklar mı :uhm:

Kuzum kıyamam sana ama bebeğin ve kendi sağlığından daha önemli değil hiçbirşey. Bende 35. haftada ayrılacaktım işten fakat ayaklarımdaki şişlikler yürümekteki zorluğum ve vücudumun artık dinlenmek istemesi ayrıca da doktorum erken doğum tehlikesi dediği için hiç tereddüt etmeden izne girdim. Bebişlerin ve kendi sağlığmız çok önemli açıkçası eğer evde yapabileceğin işler varsa eve alabilirsin ben bir miktarını getirdim eve müsait olduğum zaman yapıyorum.yerimseniben

Öncelikle canım bu kadar rahatsızsan niye çalışabilir raporu aldın ki sen , ayrıca 15 günlük para senin rahatsızlığına değecek mi ona sen karar ver bence .. Ben kendimi rahatsız hissetsem çalışmazdım ki geçen hafta devam eden ağrılarım olsaydı çalışmayıda düşünmezdim ...

offf ne oluyo bu siteye bılmem

baharcım hoşgeldın tetkıtler temız çıkmış gözün aydın efemızde büyümüş yesin onu teyzesi benımkıde koca kafalı canım dert etme kafa çapı 9cm
benimkinin de 85,38 mm canımcım. benim babam kardeşim falan da koca kafalıdır canım.eşim tosuncuk gibi doğmuş zaten.
Baharcım hadi gözün aydın , senin efede iyi büyümüş maşallah ... Ay ne güzel doktor sana benzetmiş , keşke benimkide gösterse yüzünüzde bana benzetseler , çok gurur okşayıcı yane ...
benim oğluş hiç nazlı değil canım her gidişimde gördüm yüzünü şükür. yanakları tombiş tombiş ay kendimden geçmişim zaten :)
Bahar gözün aydın
teşekkür ederim canım.
allah ağız tadı versin tatlışım. efeciğin sağlıkla gelsin şekerleri mutlulukla dağıtılsın inşallah.

Ninocum maalesef çoğu özel kurumda , raporlu olduğun süre zarfında maaş yatırmıyorlar , ancak ssk dan alacağımız doğum parası var , eğer oda asgariden yatıyorsa ki benim ööle ancak cüzi bir miktar geçiyor elimize .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…