Öncelikle canım bu kadar rahatsızsan niye çalışabilir raporu aldın ki sen , ayrıca 15 günlük para senin rahatsızlığına değecek mi ona sen karar ver bence .. Ben kendimi rahatsız hissetsem çalışmazdım ki geçen hafta devam eden ağrılarım olsaydı çalışmayıda düşünmezdim ...
Ninocum maalesef çoğu özel kurumda , raporlu olduğun süre zarfında maaş yatırmıyorlar , ancak ssk dan alacağımız doğum parası var , eğer oda asgariden yatıyorsa ki benim ööle ancak cüzi bir miktar geçiyor elimize .
feyza hatıce hoşgeldınız kızlar
hatıcecım geçendee yazmışsın eşinin işi için kocaeline taşıncakmısınız galıba hayırlı olsun canım...ohhh izinede girdin hazırlık son sürat devam...bitirmişsin artık nerdeyse...
feyzacım sen kendını nasıl rahat hıssetceksen öle yap 15gün senın için işkence olcaksa ayrıl ıznee
insan rapor alınca galiba birden çalışmak zor gelmeye başlıyor bugün benmide raporlu ilk günüm ama psikolojik olarak zor geçti. zor bir karar gerçekten
hoşbulduk canım...
Akşam eşimle konuşucam tekrar olmazsa bu c.tesi ayrılırım...
eşimde bana psikolojik olduğunu söylüyor....Gerçekten de öylemi acaba...Kendimi evde uzanırken olmak yerine çalışıyor buluyorum...
gülcancım yeni yeni okuyom geçmişi. oğluşunu görmüşsün sen de. gözün aydın tatlım. dudaklarını sevsinler onun ya.
eşimde bana psikolojik olduğunu söylüyor....Gerçekten de öylemi acaba...Kendimi evde uzanırken olmak yerine çalışıyor buluyorum...
selam kızlar nasılsınız benim bebek 2.600 gr olmus ama hala dönmemiş sezaryanla alcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?