2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yok ben çalışamaz raporu aldım..şu an iş göremez raporum var yani...İşten ayrılmama hiç bi engel yok sadece maddiyatı düşünüyorum ama sayılı gün olunca da geçmiyo malesef.....:çok üzgünüm:

evet bende özel sektörde ön muhasebe de çalışmaktayım...Burdan maaş alamıcam malesef...Ama kendi isteğimle 15 gün uzattığım için resmi olarak değilde elden 15 günlük maaş alıcam...Ama tabi dayanırsam 15 gün..

feyza hatıce hoşgeldınız kızlar

hatıcecım geçendee yazmışsın eşinin işi için kocaeline taşıncakmısınız galıba hayırlı olsun canım...ohhh izinede girdin hazırlık son sürat devam...bitirmişsin artık nerdeyse...

feyzacım sen kendını nasıl rahat hıssetceksen öle yap 15gün senın için işkence olcaksa ayrıl ıznee

insan rapor alınca galiba birden çalışmak zor gelmeye başlıyor bugün benmide raporlu ilk günüm ama psikolojik olarak zor geçti. zor bir karar gerçekten

hoşbulduk canım...
Akşam eşimle konuşucam tekrar olmazsa bu c.tesi ayrılırım...

insan rapor alınca galiba birden çalışmak zor gelmeye başlıyor bugün benmide raporlu ilk günüm ama psikolojik olarak zor geçti. zor bir karar gerçekten

eşimde bana psikolojik olduğunu söylüyor....Gerçekten de öylemi acaba...Kendimi evde uzanırken olmak yerine çalışıyor buluyorum...

eşimde bana psikolojik olduğunu söylüyor....Gerçekten de öylemi acaba...Kendimi evde uzanırken olmak yerine çalışıyor buluyorum...

ağrıların falan değil de kastım insan evde olmak varken işe gelmeyi sinir bozucu buluyor haliyle ben sadece bir ay daha fazla bebeğimle kalmak için izne ayrılmadım çk zorlanırsam elbette raporumu bozduracağım bir iki gün daha bak eğer zorlanırsan ayrıl derim doktorumda bana özellikle tembih etti kendini zorlama diye

ben de şuan bi zorlanma yok, işyerinde oturmaktan sıkılıyorum hatta, arada katlara çıkıp merdiven yürüyorum. Allah'a şükür ağrılarım vs. hiçbir şikayetim de yok, böyle olduğu sürece gelmeye devam edicem, bebeğimi daha fazla görebilmek için herşey...

Onlara göre herşey psikolojik sırf senin eşin diye demiyorum ama kendileri bir grip olsalar dünyaları başlarına yıkılır , ama bizim işimizde kolay değil otursanda ayakta dursanda önünde çuval gibi bir karınla iş yapmaya çalışıyorsun hava sıcak , evde tabi daha rahat ederiz üzerimizde ki kıyafetler en azından daha rahat olur ... Neyse canım yine de sen karar ver , ben karışmak istemem .

selam kızlar nasılsınız benim bebek 2.600 gr olmus ama hala dönmemiş sezaryanla alcaklar

gülay bu harbi makas yani benım bıldıgım normal tırnak makasının küçültülmüş hali bununla zor olur

kızlar bi önemli bilgi daha cuma günkü smeinerden, emzikler silikon damaklı olacakmış. diğerleri damağın şekil yapısını bozuyormuş....

selam kızlar nasılsınız benim bebek 2.600 gr olmus ama hala dönmemiş sezaryanla alcaklar

hoşgeldın canım oyyy büyümüş prensesımız olsun tatlım hayırlısı böle imiş sezeryan olursun sen zaten normal düşünmüyodun galıba dımı....tarıh verdımı dr un nezamaman kavuşcan yavruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…