2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

herkez izinde mi evde ilk günüm ama temizlikle geciyor evim Senam gelene kadar tertemiz oldu

sadcim canım yine de belli olmaz canım belki dönebilir. herşey kısmet, sağlıklı olsun da yeter. ben de bilmiyorum ne durumda olduğunu bizim bebişin.

gülcancım ben de öyle olur diye düşünüyodum. buysa almam ben ya, kağıt mı bebeğin tırnağı nasıl keseyim bunla ben.

cnm cuma gunu tekrar gıdıcem donmezse tarıh belırlıcez 14 - yada 20-21 Agustosta alıncak

sadcım inşallah sağlıcakla doğsun yeter ve inşallah normal doğum istiyorsan bebişin döner tatlım....

Gülaycım ben bebedorun setini aldım bildiğimiz tırnak makasının miniği, senin yolladığın gibi küçük bir makas birde törpü , deneyimli bir anne bana törpü mutlaka lazım oluyor demişti ... bence sadece minik tırnka makasıda alabilirsin ...

Sad canım , hayırlısı olsun yinede belli olmaz , belki 37 . haftada döner , benim ki de ters dua ediyorum dönsün diye ama yinede üzmüyorum kendimi sağlıkları yerinde olsun da ...

kizlar yaaa internet baglantimiz koptu giremedim ((
ben sunun icin sordum bizim bebegin fl uzunlugu 7.1 cm
yani 7 ile carpinca boyu yaklasik 49 cm cikiyor bu anormal deil mi sizce?? cok uzun geldi bana

doktor kontrolunde hemsire bana bu aya kadar catlamadiysan bundan sonra catlamazsin demisti demek yanilmis, bende cunku en cok son ay catlaniyor diye biliyordum zati, neyse lieraca devam :)))

cnm cuma gunu tekrar gıdıcem donmezse tarıh belırlıcez 14 - yada 20-21 Agustosta alıncak

14 ü haftayaa oluyooo ayy heyecanladım valla hadi hayırlısı canım bızı habersız bırakma dogum tarıhını bıldır bızeee belli olunca

bu firmaları hakkaten şikayet etmek lazım da hangi biri düzelecek; çoğunluk böyledir... klava:

SAD inşallah planlar doğrultusunda doğum olur, iyi olur herşey

Kızlar, bugünlük bu kadar çalışma yeter lülülülülülü ben kaçıyorum kaydirigubbakcemile2

iyi akşamlar herkese

ay gulcancim senin bebisine de masallah diyemedim, masallah kuzucuga, hepimizin bebisleri tombik tombik dogsun rahat rahat sevelim insalalh. tabi cikaramayacagimiz kadar da degil :)))
tşk.ederim ebrucum eylül bebeklerı analarını zorlayacak gibi gözüküyo
evet 15 ağustos son oluyor..

bu haftayı atlatınca bişey kalmıyo cnm aslında bı hafta(tabı bana oturdugum yerden demesı kolay)

sad canım hayırlısı olsun diyelim. sağlıklı olsunlar da kuzular nerde kesileceğimiz çok sorun değil canım. bizi haberdar et mutlaka ama.
ebrucummmm hoşgeldin tekrar fıstık. ben de oğlumu gördüm ben de ben de :) FL uzunluğu 6,4 cm gösteriyor canım benim ki.

baharcim anca okuyabiliyorum seninde gozunaydin tatlim
tahliller temiz cikmis ali efemizde buyumus kocaman olmus :))
bu arada benimkinin de kafa capi 9 du cuma gunu, hepsicigi koca kafali bunlarin
zaten diyorum doktora yani kafasinin capi 9 cm iken bacak kemigi nassi 7 oluyor, doktorda eee bunlarin kafasi kocaman oluyor bu haftalarda dedi :)

yasemincim baktım canım ben de ondan alırım o zaman, ne o makas gibi mothercarin...

ebrucum hoşgeldin ya meraklanmıştım. canım senin aliş boylu poslu olacak demekki.

anam çocukları , cevizlerlen pekmezlerlen daha adını sayamadığım bir sürü gıdaylan beslersek bööle olur , dua edelimde doğar doğmöaz konuşmaya başlamasınlar ... Fazla modern olup herşeyi bilmek de iyi değil ya ...

doktor amcasi boyuna 46 cm dedi zaten, sanirim onlar fl * 7 formulunden farkli biseyle hesapliyorlar.
ben benim aklimda oyle kaldigi icin sordum sizede bi yanlislik mi var diye?

valla bebeklerin ileriki boyunun kilosunun dogumkilerle pek alakasi olmuyor, yani bebisi zayif ya da kisa olan da uzulmesin. pazar gunu arkadas diyor ben 52 cm dogmusum diye ama simdi boyu benim omuumu biraz geciyor hem de erkek. hic belli olmaz yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…