2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Baharcım maşallah oğluşuna. Demek sana benzior ha ne kadar güzel. Çoooook yakışıklı olcak desene yerimseniben

Sad cım maşallah Sena ya. Çok az kalmış ya sezeryan olucaksan eğer. Sağ salim doğur inşallah bacım

Gülaycım ilk etapta o makasla kesiliyor cnm bebeğin tırnakları. Çünkü tahmin edeceğinden daha yumuşak oluyorlar. Öbür tırnak makası çok sert gelir. Ben yeğenlerimden biliyorum.

canlar ben de kaçar. bugün fastfood günüm. aybaşı kart ödemeleri falan yapmaya gidiyoruz. böyle zamanlarda izinliyim fast food yiyebiliyorum :) ay hamile değilken kapısından geçmezdim midem kalkardı şimdi olsa 3er 5er yicem hay allahım ya. :) öpüyorum hepinizi en kocamanından

kızlarrr nerdesiniz yaa... fırsat bulup bi giremiyorum gündüzleri... yarında evde boya tadilat başlıcak siZE biraz daha hasret kalıcam artık napiyim... (( herkes umarım iyidir bebişlerede sizlerede her gece yatmadan dua ediyorum birbirimizi kocamannn bir dua çemberiyle koruyoruz gibi geliyo mutlu oluyorum öyle kendi kendime :)))) herkes kendine çokiyi baksın kocamaannn öpüyorum sizlerii :)

slm kızlar nasılsınız bende akşamları bu saatlerde girenlerdenim gecmişi okuyup yazmak istediğim zamanlarda kimsecikler olmuyordu bu saatlerde

asos bebeğinin boynuna kordon dolanmış canım bendede aynı durum var canını sıkma hareketlerini kontrol et sürekli coğu kişinin yasadıgı bi durummuş .yaklaşık 4 haftadır her hafta gidiyoruz bi sorun yok çok şükür sadece normal doğum yapamıycam eger cıkarmazsa sezeryanla alınacak agustos 14 veya 21 gibi

kızlar mrb 34 haftam oldu 10 gundur çok kötüyüm çarpıntı bulantı her yerim sızlıyor sürekli uykum var gibi sizdede oluyor bu belirtiler ?

kızlar bebişlerimizin boyu konusunda dr sormuştum 7 ile carpılıyor dimi diye ama öyle değilmiş.6 ile carpılıp 4 ekleniyormuş.dr öyle acıklamıştı bana.

kızlar bugün hava cok sıcak ve izmirde sular akmıyor.koktuk bugün resmen ve 4gün yokmuş.bu sıcaklarda ne yaparız bilemiyorum.arada su verirler inşallah.

sizler neler yapıyorsunuz.yarın dr kontrolümüz var kızımı görücem.hersey iidir inşallah

canım ya uzulme sakın cok sukur saglık durumu ii. normal dogumu herkes ister ama naparsın...... bakalım bizimki ne alemde 1.5 aydır göremiyorum.... doktorum izindee:gitme:

ємєℓ;8266258 .!.:
canım benim hemen telasa kapılma doktorunun dediklerini yap ve surekli tetikte ol . . . .çok da iyi kilo almıs oglusun ne guzel...sen sıkma canını ve kotu seyler dusunme opuyorum seniii opuyorumnanaktan

canım benim inşallah bir problem yaratmaz.sen cok stres yapma güzelim.hem bak dr kontrolleride sıklastırmış.bebişinede maşallah canım.

üzülme canım inşallah düzelir...sende dikket et kendine inşallah oğluşuna hiçbrşey olmaz.. bu çok sık rastlanan bir durum biliyosun.. dikkat ettiğin sürece hiçbirşey olmaz merak etme..

:Tatlım öncelikle bebeğine maşallah. Lütfen kendine üzme. Eğer çok büyük poblem olsaydı doktorun zaten seni müşaade altında tutardı. Tabiki dediği gibi hareket hisetmezsen hemen gidersin.

Asos tatlım sıkma canını allah korusun aklına kötü şeyler getirme rabbim sağlıkla bağışlayacak sana bebişini... dualarımız seninle.

iyi dilekkleriniz için herkese teşekkür ederiz...teyzeleri.. bitanesiniz...opuyorumnanaktan
bugün biraz daha iyyim ablam beni rahatlattı..ama artık çok rahat herşeyi yapamıyorumm tedirgin oluyorumm bebeğime bişey olucak diye... birbelemir canım 4 haftadır boynundan kordon çıkmadımı...kafamçokkarıştı napalım sağlıkla dünyaya gelsinlerde...sezeryanada razıyımm... rabbim hepimizin bebeğini korusunn...yavrularımızı bizlere bağışlasınn..:Saruboceq:

gunaydin kizlar, nasilsiniz bugun?

artik buralar boyle sessiz olacak sanirim, izinler basladikca ((
yasemincim sen ne zaman ayrilacaktin izine? benim bu haftayla birlikte 3 haftam kaldi

Kızlar herkeşe kocaman bir günaydın , bugün en azından öğlene kadar bir yoğunluğum var , giremezsem merak etmeyin , çok şükür ben de bebişde iyi :)))

Ebrucum ben dayanabilirsem ağustos sonunu bulayım diyorum o zaman 4 hafta aktarmış olucam , inşallah bir aksilik olmazda becerebilirim ....

günaydın annişler nasılsınız bugün akşam çok sıcaktı çok terledim 3 kere wc ye kalktım iyi uyuyamadım

Denizcim sorma , burada da hava sıcaklıkları arttı , gece çok bunaltıcı oluyor bir de sağa sola dön sırt üstü derken çok verimli uyuyamıyorum bende , sanırım uykusuz günler başlıcak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…