Baharcım maşallah oğluşuna. Demek sana benzior ha ne kadar güzel. Çoooook yakışıklı olcak desene yerimseniben
doktor amcasi boyuna 46 cm dedi zaten, sanirim onlar fl * 7 formulunden farkli biseyle hesapliyorlar.
ben benim aklimda oyle kaldigi icin sordum sizede bi yanlislik mi var diye?
valla bebeklerin ileriki boyunun kilosunun dogumkilerle pek alakasi olmuyor, yani bebisi zayif ya da kisa olan da uzulmesin. pazar gunu arkadas diyor ben 52 cm dogmusum diye ama simdi boyu benim omuumu biraz geciyor hem de erkek. hic belli olmaz yani :))
:Saruboceq:
canım benim çok geçmiş olsun ya üzüldüm..ama doktor çok endişe edilecek bir durum olsa sana yatış verirdi zaten...Allahın izniyle sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza alıcaz...üzme kendini..bu arada kocaman olmuşş maşallahhh
kendine dikkat et canım..özelliklede tekmeler 2 saat te en az 1 tekme atması gerekimiş....Allaha emantsin canımm
canım ya uzulme sakın cok sukur saglık durumu ii. normal dogumu herkes ister ama naparsın...... bakalım bizimki ne alemde 1.5 aydır göremiyorum.... doktorum izindee:gitme:
ємєℓ;8266258 .!.:canım benim hemen telasa kapılma doktorunun dediklerini yap ve surekli tetikte ol . . . .çok da iyi kilo almıs oglusun ne guzel...sen sıkma canını ve kotu seyler dusunme opuyorum seniii opuyorumnanaktan
canım benim inşallah bir problem yaratmaz.sen cok stres yapma güzelim.hem bak dr kontrolleride sıklastırmış.bebişinede maşallah canım.
üzülme canım inşallah düzelir...sende dikket et kendine inşallah oğluşuna hiçbrşey olmaz.. bu çok sık rastlanan bir durum biliyosun.. dikkat ettiğin sürece hiçbirşey olmaz merak etme..
ah canım sorma yaa valla uzun zaman oldu evden uzak kaldım gezmediğim yer kalmadı ama çocuğum dayanıklıymış yollarda doğmadı :)) geçmişi filan pek okumadım evde bi yandan iş yapıp bi yandan burya bakıyorum ama assoscum senin durumunu okudum korkma canım bişey olmaz bebek kendini kurtarmaya çalışırmış kordondan güdüsel olarak.. ayrıca kordon sadece boyna değiş kola bacağada dolanabilirmiş ve bebeğin bu dolanmadan zarar görmesi çok çok az bir ihtimalmiş.... lütfen sıkma kendini yakın bir arkadaşım 2 kez kordon dolanmasına rağmen normal doğurdu... son dakikaya kadar herşey hepimiz için sürpriz sıkma canını Allaha emanet meleklerimiz....
valla umarım çatlamaz canım maşallah güzel duruyor buradan göbiş.ben 2 aydan fazladır lierac sürüyorum umarım faydasını görürüz.alt soldan az bir çatlamam oldu sadece.o da lieractan önceydi.
canım eşimde boynında kordon varmış doğduğunda hemde normal doğummuş.korkma ama sezeryanda olsa bebek sağlıklı olsunda inşallah.bu arada maşallah bebişinede.
oo hadi hayırlı olsun canım oh ya evin tadını çıkar ama bizi ihmal etme emi.nstye her girişte ücret alıyorlar mı canım.ben geçen girdim ilk defa 17 TL ödedim yaf.her hafta mı giricez.yarın yine doktora gidicem.yine para ödicem sanırım.hiç yok 10 günde bir gelirsen olayı galiba medipolde.dur yarın bakıcam bakalım.
e maşallah şekerim iyisin valla.şurdan şuraya gidemez olmuşum yaa.dün praktikere carrefoura dolap bakmaya gittim bebişede ayy mahfoldum yani.müsait olduğunca gez bakalım canımmmsss:)
:Tatlım öncelikle bebeğine maşallah. Lütfen kendine üzme. Eğer çok büyük poblem olsaydı doktorun zaten seni müşaade altında tutardı. Tabiki dediği gibi hareket hisetmezsen hemen gidersin.
asos cnm hiç üzülme...birkez dolanan kordonun hiç bi zararı olmadıgını söylüyor doktorlar...ben ameliyathanede ve dogum salonunda çalıştıgım için görüyorum birkez dolanan bebekler saglıkla dünyaya geliyorlar...bi keresinde sezeryanın birinde tam 3 kez dolanmıştı korkon bebegin boynuna ama bebecik çokta saglıklı bi şekilde dogdu....sakın üzülme dua et bol bol bebegin saglıkla zamanında dogcak inşallah...
Asos tatlım sıkma canını allah korusun aklına kötü şeyler getirme rabbim sağlıkla bağışlayacak sana bebişini... dualarımız seninle.
canım öncelıkle yavruna maşallah kocaman olmuş ne güzel annesihiç sıkma canını arkadaşlar gerekenleri zaten sölemişler sen tetıkte ol yıne anı hareketler yapma bişeycık olmaz dogum içinde hakkında hayrlısı ne ıse o olsun aysecım....
ooo gezıntı geldı sonunda hoşgeldın gamzem artık evınde dur canım bak dogurcan yoksa yolda falan aman dıkkat et...
dilekcim yoklugun belli oldu valla bizi özletme gir arada bircanda gitti sadta gitti sen bırakma bızı:gitme:
slm kızlar nasılsınız bende akşamları bu saatlerde girenlerdenim gecmişi okuyup yazmak istediğim zamanlarda kimsecikler olmuyordu bu saatlerde
asos bebeğinin boynuna kordon dolanmış canım bendede aynı durum var canını sıkma hareketlerini kontrol et sürekli coğu kişinin yasadıgı bi durummuş .yaklaşık 4 haftadır her hafta gidiyoruz bi sorun yok çok şükür sadece normal doğum yapamıycam eger cıkarmazsa sezeryanla alınacak agustos 14 veya 21 gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?